O družbi OMVFizične osebePoslovne strankeIzdelki in storitve
 

OMV Slovenija d.o.o.

OMV Aktiengesellschaft, ustanovljena leta 1956, je ena od največjih avstrijskih industrijskih delniških družb in integrirana mednarodna družba za nafto in plin. V družbi OMV smo s svojim poslovnim segmentom Rafiniranje in trženje aktivni v 13 srednjeevropskih državah ter v Turčiji, s poslovnim segmentom Iskanje in črpanje pa v 20 državah na petih celinah.

Na slovenskem trgu smo prisotni že vse od leta 1992, ko je družba OMV AG skupaj z Istrabenzom in Ino ustanovila družbo OMV Istrabenz, d. o. o. Leta 2004 je družba OMV AG postala večinski lastnik podjetja, ki se je nato preimenovalo v OMV Slovenija, d. o. o.

Naša osnovna dejavnost je trgovanje z naftnimi derivati, ki ga dopolnjujemo s široko paleto servisnih storitev. Razvejana maloprodajna in veleprodajna mreža podjetja vključuje poslovne centre v vseh večjih slovenskih mestih in več kot sto bencinskih servisov po vsej Sloveniji.

Mreža naših bencinskih servisov je organizirana po načelu franšiznega poslovanja. Naši bencinski servisi so v partnerskem upravljanju in jih vodijo naši partnerji, s katerimi dobro in uspešno sodelujemo. Na vseh območjih, kjer delujemo, se dejavno vključujemo v lokalna dogajanja, saj je eno izmed naših temeljnih načel poslovanja odgovornost do naravnega in družbenega okolja.

S svojo odgovornostjo in izjemno kakovostjo storitev zadovoljujemo potrebe, predvsem mobilnih kupcev, po naftnih derivatih ter trgovskih in sorodnih storitvah.

© 2015 OMV Slovenija d.o.o. Tel.: +386-5-663 33 00| Pravno obvestilo in politika piškotkov. Na spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in zagotavljamo kakovost vsebin. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.