Spletne strani OMV
OMV www.omv.com/en Avstrija www.omv.at/de-at Bolgarija www.omv.bg/bg-bg Češka www.omv.cz/cs-cz Nemčija www.omv.de/de-de Madžarska www.omv.hu/hu-hu Norveška www.omv.no/no-no Nova Zelandija www.omv.nz/en-nz Romunija www.omv.ro/ro-ro Srbija www.omv.co.rs/sr-rs Rusija www.omv.ru/ru-ru Slovaška www.omv.sk/sk-sk Tunizija www.omv.tn/ar-tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Spletne strani Borealis
Skupina Borealis www.borealisgroup.com
Mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija

PRENESITE SI MOBILNO APLIKACIJO OMV SMILE & DRIVE

 

Mobilna aplikacija v iTunes App Store. (Novosti: sprememba vmesnika aplikacije) Zadnjič posodobljena verzija 2.2.7. (maj 2019).


Mobilna aplikacija v Google Play. (Novosti: sprememba vmesnika aplikacije) Zadnjič posodobljena verzija 2.2.8. (27. februar 2019).

 

BODITE VEDNO IN POVSOD NA TEKOČEM S PREDNOSTMI KLUBA SMILE & DRIVE.

IZKORISTITE UGODNOSTI SAMO ZA UPORABNIKE MOBILNE APLIKACIJE.

UPORABITE VIRTUALNO KARTICO OB VAŠEM NASLEDNJEM OBISKU NA SERVISU.

Posebna mobilna ponudba dobrodošlice!
Ob prvi uporabi virtualne kartice na enem od naših bencinskih servisov vam podarimo 50 točk zvestobe. Ostale aktualne mobilne ponudbe preverite v mobilni aplikaciji.

Številne prednosti aplikacije

Z mobilno aplikacijo OMV Smile & Drive ste člani kluba vedno in povsod na tekočem z aktivnostmi Kluba zvestobe, hkrati pa ste deležni še posebnih ugodnosti – t.i. mobilnih ponudb. Aplikacija je na voljo za pametne telefone z operacijskim sistemom iOS in Android.

 

VIRTUALNA KARTICA za enostavno identifikacijo, ki lahko popolnoma nadomesti plastično Smile & Drive kartico v vaši denarinici.

 


 

EKSKLUZIVNE MOBILNE PONUDBE, ki jih preprosto sprejmete v svojem telefonu in izkoristite ob naslednjem obisku naših bencinskih servisov. Mobilno ponudbo aktivirate tako, da kliknete na gumb ''Sprejmi' ob posamezni ponudbi. Ob vašem naslednjem nakupu izdelka v ponudbi boste avtomatično deležni ugodnosti.


 

INFORMACIJE O AKTUALNIH AKCIJAH, ki so na voljo na bencinskih servisih. Vedno in povsod lahko preverite vse izdelke v akciji, ki vam prinašajo dodatne točke oz. ki jih lahko pridobite samo za točke zvestobe.

 


 

HITRO IN ENOSTAVNO ISKANJE BENCINSKIH SERVISOV OMV, natančen prikaz lokacij na zemljevidu z navigacijo, z možnostjo filtriranja rezultatov iskanja po storitvah (VIVA, avtopralnica, 24/7, bankomat, avtoplin). Za iskanje bencinskih servisov je potrebno naložiti aplikacijo OMV Filling Stations.


 

AŽUREN VPOGLED V STANJE in vse transakcije na vaši kartici OMV SMILE & DRIVE z možnostjo spreminjanja osebnih podatkov in uporabniških nastavitev.

 


 

KONTAKTNI OBRAZEC in direktna telefonska povezava s Kontaktnim centrom za vse dodatne informacije.

 


REGISTRACIJA PREK VAŠEGA MOBILNEGA TELEFONA za vse, ki še niste člani Kluba OMV Smile & Drive. Registracija je preprosta – v aplikaciji izberete opcijo 'registracija' in vanjo vpišete potrebne podatke. Po končanem vpisu, boste na vaš e-naslov prejeli povezavo za aktivacijo računa. Vaš račun bo aktiven takoj, ko ga boste potrdili s klikom na povezavo. Svojo virtualno kartico boste prejeli v mobilni aplikaciji OMV SMILE & DRIVE.

 

Brezplačno prenesite aplikacijo

Aplikacijo si lahko enostavno naložite na Google Play in App Store! Aplikacija in njena uporaba je brezplačna. Za prenos aplikacije lahko uporabite brezžično omrežje (Wi-Fi), v kolikor pa boste uporabili mobilno omrežje (npr. 3G ali 4G), vam bo vaš operater obračunal prenos podatkov v skladu z vašo pogodbo.

V iTunes App Store poiščite aplikacijo „OMV Smile & Drive“.
V Google Play poiščite aplikacijo „OMV Smile & Drive“.
 

Splošni pogoji Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE in pogoji uporabe mobilne aplikacije OMV SMILE & DRIVE