Spletne strani OMV
OMV www.omv.com/en Avstrija www.omv.at/de-at Bolgarija www.omv.bg/bg-bg Češka www.omv.cz/cs-cz Nemčija www.omv.de/de-de Madžarska www.omv.hu/hu-hu Norveška www.omv.no/no-no Nova Zelandija www.omv.nz/en-nz Romunija www.omv.ro/ro-ro Srbija www.omv.co.rs/sr-rs Rusija www.omv.ru/ru-ru Slovaška www.omv.sk/sk-sk Tunizija www.omv.tn/ar-tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Spletne strani Borealis
Skupina Borealis www.borealisgroup.com
Mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija

DOBRO JE VEDETI

1. Kje lahko dobim mobilno aplikacijo?
Mmobilno aplikacijo OMV Smile & Drive si lahko prenesete prek mobilnih trgovin (Google Play ali Apple Store).

2. Ali lahko na moj telefon prenesem mobilno aplikacijo?
Aplikacijo lahko uporabljajte vsi, ki imate za to ustrezno komunikacijsko napravo, tj. pametni telefon ali tablico z ustreznim operacijskim sistemom in dostopom do internetne povezave.

3. Ali je mobilna aplikacija brezplačna?
Mobilna aplikacija je brezplačna, bremenijo vas lahko le stroški prenosa podatkov, ki se zaračunajo po veljavnem ceniku mobilnega operaterja, pri katerem imate sklenjeno naročniško ali drugo razmerje. Zato priporočamo uporabo brezžičnega omrežja WiFi.

4. Naložil/a sem si aplikacijo. Kako se prijavim vanjo?
Prijava v aplikacijo je preprosta. Vse, kar potrebujete, je identifikacijska številka člana Kluba Smile & Drive ali elektronski naslov ali številka kartice zvestobe in geslo, ki je enako geslu za dostop do osebnih strani na portalu www.omv.si/smile-and-drive.

5. Kaj pa če še nisem član Kluba?
Če še niste član Kluba, se lahko enostavno registrirate tudi prek mobilne aplikacije. V aplikaciji izberete opcijo 'registracija' in vanjo vpišete potrebne podatke. Po končanem vpisu, boste na vaš e-naslov prejeli povezavo za aktivacijo računa. Vaš račun bo aktiven takoj, ko ga boste potrdili s klikom na povezavo. Svojo virtualno kartico boste prejeli v mobilni aplikaciji OMV SMILE & DRIVE. V kolikor želite pridobiti tudi kartico v fizični obliki, lahko prevzamete katero koli kartico na bencinskem servisu OMV in jo dodate svoji virtualni kartici (na spletu ali se obrnete na Klicni center 080 2212).

6. Ali lahko aplikacijo uporabljam vedno in povsod?
Seveda, vendar pa prosimo, da zaradi vaše varnosti aplikacije ne uporabljajte, ko je potrebna vaša popolna pozornost, na primer med vožnjo.

7. Ali so moji podatki varni?
Uporaba aplikacije je varna. Njen uporabnik se z njenim prenosom strinja, da se osebni podatki, ki se prenašajo neposredno z njo, uporabijo za namen delovanja njenih funkcij. Lastnik aplikacije se zavezuje, da bo osebne podatke varoval, obdeloval in hranil v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS št. 94/07, ZVOP-1) ter jih brez dovoljenja uporabnikov ne bo posredoval tretjim osebam. Osebni podatki (kot so datum, geolokacija, čas obiska, prenesena količina podatkov, ime ponudnika mobilnih storitev) se bodo obdelovali in uporabljali z namenom zagotavljanja storitev, ki izhajajo iz aplikacije. Obdelava teh podatkov (zbiranje, urejanje, shranjevanje, vpogled ipd.) se izvaja z namenom zagotavljanja čim boljše uporabe in optimizacije mobilne aplikacije. 
 

Imate dodatno vprašanje ali komentar? Uporabite naš kontaktni obrazec.