Spletne strani OMV
OMV www.omv.com/en Avstrija www.omv.at/de-at Bolgarija www.omv.bg/bg-bg Češka www.omv.cz/cs-cz Nemčija www.omv.de/de-de Madžarska www.omv.hu/hu-hu Norveška www.omv.no/no-no Nova Zelandija www.omv.nz/en-nz Romunija www.omv.ro/ro-ro Srbija www.omv.co.rs/sr-rs Rusija www.omv.ru/ru-ru Slovaška www.omv.sk/sk-sk Tunizija www.omv.tn/ar-tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Spletne strani Borealis
Skupina Borealis www.borealisgroup.com
Akcije in ugodnostiAkcija s Sberbank: 30 € povračila ob nakupu vinjete in nagradna igra

Akcija s Sberbank: 30 € povračila ob nakupu vinjete in nagradna igra

PRIHRANITE PRI NAKUPU LETNE VINJETE IN ZADENITE TABLICO

Člani Kluba OMV SMILE & DRIVE lahko zdaj ob nakupu letne vinjete pridobite številne ugodnosti*:

 • 30 EUR povračila na vašo novo kartico Ide@l MasterCard,
 • možnost nakupa vinjete na do 5 (oziroma 11) obrokov in
 • dodatnih 100 točk zvestobe na kartico OMV SMILE & DRIVE
 • sodelujte v NAGRADNI IGRI za tablico SAMSUNG GALAXY TAB S7 LTE s tipkovnico.

Akcija traja od 1. 12. 2020 do 28. 2. 2021! 30 € prejmete povrnjenih na kartico Ide@l Mastercard za prvi nakup ene letne vinjete.

Kako do vinjete z vsemi ugodnostmi?

Z vašo novo kartico Ide@l Mastercard – naročite jo ZDAJ, saj pridobite tudi:

 • prvih 6 mesecev brezplačne članarine za kartico Ide@l Mastercard in
 • brezplačno izdelavo kartice.

Obvezno uporabite promocijsko kodo: OMV2020.

V 4 korakih do vseh ugodnosti:

1. KORAK

Na spletni strani Sberbank naročite kartico Ide@l Mastercard s promocijsko kodo OMV2020 (Kartico lahko naročite tudi z izpolnitvijo vloge na bencinskem servisu OMV, brez obiska banke).

2. KORAK

Ko prejmete kartico Ide@l MasterCard, z njo na bencinskem servisu OMV kupite letno vinjeto za osebna ali kombinirana vozila. Po nakupu boste prejeli SMS z navodili, kako lahko nakup spremenite v obroke.

3. KORAK

Ob nakupu vinjete predložite še svojo kartico OMV SMILE & DRIVE in prejeli boste dodatnih 100 točk.

4. KORAK

Na Ide@l Mastercard kartico boste (predvidoma v 7 dneh) prejeli 30 €, ki vam bodo znižali tekočo porabo na kartici.

NAGRADNA IGRA

Vsi imetniki kartice OMV SMILE & DRIVE, ki boste do 28. 2. 2021 kupili letno vinjeto na bencinskih servisih OMV, boste avtomatično sodelovali v nagradni igri.

V nagradni igri bomo izžrebali 3 srečne nagrajence, ki bodo prejeli SAMSUNG GALAXY TAB S7 LTE srebrne barve z vključeno tipkovnico.

V nagradni igri lahko sodelujete tudi brez nakupa prek mobilne aplikacije OMV SMILE & DRIVE.

 

 

 

Nagrajeni boste tudi vsi, ki ste sodelovali v preteklih akcijah 

Vse, ki ste izkoristili akcijo Vinjete že v sezonah 2017/18, 2018/19 in 2019/20, bomo nagradili tudi letos. Ob nakupu letne vinjete na bencinskem servisu OMV boste poleg 100 dodatnih točk na kartico OMV SMILE & DRIVE prejeli tudi 11 EUR povračila na Ide@l Mastercard kartico**.

Prednosti za imetnike Ide@l Mastercard kartice:

 • Na obroke boste lahko nakupovali tudi prek spleta (do 60 obrokov), nakup pa enostavno spremenili v obroke kar prek brezplačnih sporočil SMS.
 • Vključuje brezplačno SMS obveščanje, ki omogoča popoln nadzor nad porabo.
 • Brezplačna mesečna članarina ob porabi nad 400 EUR pri Standard kartici.
 • Vključuje različne garancije (podaljšana garancija, garancija najboljše cene).
 • Vključuje različna zavarovanja (kraja ali nenamerna poškodba tehničnega blaga, rop pri bankomatu, nadomestilo za odtujene ključe ali dokumente, vračilo kupljenih vstopnic).
 • Za stranke vseh bank.

Za podrobnejše informacije o kartici Ide@l Mastercard se obrnite na številko kontaktnega centra Sberbank 080 22 65 ali na www.sberbank.si.

OMV Slovenija d.o.o. je bančni kreditni posrednik v pomožni funkciji banke Sberbank d.d., za kar je prejel izjavo o kreditnem posredovanju št. APK-110-2020.

*Enkratno povračilo 30 EUR velja za fizične osebe za nakup ene letne vinjete za osebna vozila z novo kartico Ide@l Mastercard Standard na bencinskem servisu OMV do 28. 2. 2021. Za kartico zaračunavamo članarino v obliki mesečnega vodenja kartičnega računa, ki je prvih 6 mesecev po izdaji kartice brezplačna. Ugodnosti veljajo za nove imetnike, ki bodo kartico pridobili s promocijsko kodo OMV2020 v času trajanja akcije od 1. 12. 2020 do 28. 2. 2021.

**Enkratno povračilo 11 EUR velja za fizične osebe, ki so kartico Ide@l Mastercard pridobile v okviru skupne akcije podjetij OMV in Sberbank v letu 2017, 2018 ali 2019 s promocijsko kodo OMV2017, OMV2018 ali OMV 2019 ter bodo z njo do 28. 2. 2021 kupile letno vinjeto za osebna vozila na bencinskem servisu OMV. Iz akcije za nove imetnike so izključeni vsi, ki trenutno imajo ali so v zadnjih dveh letih imeli in ukinili posojilno kartico Ide l Mastercard. Banka si pridržuje pravico odobriti ali zavrniti kartico.