Spletne strani OMV
Zapri
Pohitite, akcija se izteka!
Zbirajte kozarce in se potegujte za vikend v Parizu za vso družino.
Izvedi več
TOP WASH 3+1 GRATIS
Vsako četrto pranje je za člane Kluba OMV SMILE & DRIVE brezplačno.
Izvedi več
Vaše počitnice štejejo
Pridobite 3 točke zvestobe za vsak € plačila na Booking.com.
Izvedi več

Bencinski servisi

Skupina OMV je z več kot 2.000 bencinskimi servisi v Evropi prepoznana kot vodilna družba na področju predelave in trgovanja z nafto. Del nje je tudi OMV Slovenija, ki na svojih 107 večnamenskih servisih po vsej državi ponuja kakovostna goriva ter široko paleto izdelkov in storitev, ki ustrežejo tudi najzahtevnejšemu gostu.

Poleg vrhunskih goriv lastne blagovne znamke OMV MaxxMotion vam nudimo še veliko več, saj lahko pri nas kar na poti kupite vse, kar potrebujete za večerjo, obisk ali razvajanje, prav tako pa lahko uživate v naši gastronomski ponudbi VIVA.

Izbirate lahko med različnimi storitvami na Multi točkah, med drugim vam je na voljo dostava ali oddaja paketa, plačevanje položnic, loterija ter brezplačni brezžični internet. Ne glede na to, ali obiščete samopostrežno trgovino, se usedete v gostinski lokal, svoje vozilo zapeljete v sodobno avtopralnico OMV TOP WASH ali pa uporabite katero izmed ostalih storitev, vedno vas bo sprejelo našo ustrežljivo in nasmejano osebje.  

V skrbi za vaše odlično počutje smo razvili tudi lastno blagovno znamko VIVA Café, ki vam na 48 lokacijah po Sloveniji z odlično gastronomsko ponudbo in domačim vzdušjem omogoča sprostitev ob vsakem obisku. Gastronomska ponudba med drugim vključuje sveže sendviče, pekovsko pecivo, na izbranih servisih pa tudi tople prigrizke. Na večini bencinskih servisov OMV vam je na voljo prvovrstna kava VIVA Café s certifikatom Fairtrade, pripravljena izpod rok izučenih barist.

Bencinski servisi, opremljeni po najvišjih ekoloških standardih, nudijo pravi oddih na poti, ki vam bo povrnil potrebno energijo za nadaljevanje vožnje ali pa zgolj polepšal dan.

Mobilna aplikacija OMV Image

Mobilna aplikacija OMV MyStationApp

Naložite si brezplačno aplikacijo in že boste na pravi poti:

'We Care More'

»We Care More« je maloprodajna filozofija naše blagovne znamke, ki opredeljuje kulturo OMV storitev in izdelkov. V OMV Slovenija smo zavezani k temu, da svojim gostom ponudimo le najboljše in jim v največji meri olajšamo vsakodnevne opravke.

V središče usmeritve je postavljen prav vsak gost, saj želimo vsem ponuditi tisto, kar cenijo. Poleg visokokakovostnega goriva to vključuje tudi odlično izbiro zdrave in sveže hrane, najboljšo kavo VIVA CAFÉ iz pravične trgovine, prijeten ambient in ostale kakovostne storitve, od bankomatov do paketnih storitev, prodaje vstopnic ponudnika Eventim, kupone ponudnika Kuponko, plačila položnic in tudi možnost plačila z VALÚ Moneto. Na številnih servisih lahko gostje dostopajo do spleta prek brezžičnega omrežja (WiFi).

V naši ponudbi je poskrbljeno tudi za najmlajše, ki v gastronomski ponudbi VIVA najdejo zase prilagojeno ponudbo. Na točilna mesta so nameščene nalepke s telefonsko številko za pomoč invalidom, katerim zaposleni nudijo vso potrebno pomoč pri točenju goriva ter nakupu izdelkov ali drugih storitev. Skrbimo tudi za družbeno odgovornost v okviru posebnih dobrodelnih akcij za socialno ogrožene družine.

V OMV Slovenija slovenskim gostom že dolgo več ne ponujamo le visokokakovostnega goriva, temveč predstavljamo večfunkcionalna storitvena središča. Pri tem stremimo k temu, da s prilagodljivostjo, široko izbiro ter nadpovprečno kakovostjo storitev in produktov presežemo pričakovanja gostov.

Naša obljuba:

  • Več motivacije
  • Več čustev
  • Več majhnih stvari, ki štejejo
  • Več hvaležnosti
  • Več storitev
  • Več svežine
  • Več kakovosti
  • Več inovacij

Iskalnik motornih olj