Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Skupina OMV www.omv.com Avstrija www.omv.at Bolgarija www.omv.bg Češka www.omv.cz Nemčija www.omv.de Madžarska www.omv.hu Norveška www.omv.no Nova Zelandija www.omv.nz Romunija www.omv.ro Srbija www.omv.co.rs Rusija www.omv.ru Slovaška www.omv.sk Tunizija www.omv.tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Spletne strani Borealis
Skupina Borealis www.borealisgroup.com
Zapri

Akcija zbiranja nalepk za kolekcijo nožev in posode BUGATTI

To jesen lahko z zbiranjem bonus nalepk in unovčenjem točk pridobite edinstveno kolekcijo nožev in posode priznane znamke BUGATTI po ugodni ceni. 

Kolekcija BUGATTI je sestavljena iz nožev za različne priložnosti, od rezanja mesa do zelenjave, brusilca in stojala za nože. Kolekcijo dopolnjuje še odličen litoželezni lonec 2 v 1 in keramični pekač v dveh velikostih. Vrhunec ponudbe predstavlja vsestranski kuharski nož iz damaščanskega jekla, ki je nepogrešljiv v vsaki kuhinji.

Z nalepkami in točkami do kolekcije nožev in posode BUGATTI

Bonus nalepke lahko zbirate od 1. oktobra do vključno 31. decembra 2021,  kolekcijo BUGATTI pa lahko kupite do vključno 16. januarja 2022 oz. do porabe zalog na bencinskih servisih OMV. 

Zbirajte bonus nalepke, ki jih prejmete ob nakupih na vseh maloprodajnih bencinskih servisih OMV v Sloveniji od 1. oktobra do vključno 31. 12. 2021. Kupon je unovčljiv do vključno 16. 1. 2022 na bencinskih servisih OMV, ki imajo v ponudbi izdelke iz kolekcije BUGATTI PRESTIGIO.

Kako pridobivate nalepke?

  1. Za vsakih 10 € prejmete 1 nalepko.
  2. Samo člani Kluba OMV SMILE & DRIVE se lahko odločite za zbiranje različnih nalepk:
  • a) zlate nalepke: za hitrejšo pridobitev popusta ob unovčenju točk zvestobe. Zberite samo 5 zlatih nalepk. Zlate nalepke prejmete ob točenju naših najkakovostnejših goriv MaxxMotion 100plus in MaxxMotion Diesel
  • b) zelene oz. modre nalepke: člani Kluba ob unovčenju točk zvestobe pridobite popust ob zbranih le 10 nalepkah. NE POZABITE: vedno uporabite svojo kartico zvestobe OMV SMILE & DRIVE
  1. Vsi, ki niste člani Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE, zberite 15 modrih ali zelenih nalepk.

Ugodnost nakupa enega izdelka lahko uveljavite le ob predložitvi zbirnega kupona z nalepljenim ustreznim številom bonus nalepk na označenih poljih (15 zelenih oz. modrih nalepk, medtem ko člani Kluba OMV SMILE & DRIVE lahko zberejo le 5 zlatih ali 10 zelenih oz. modrih nalepk). Na enem letaku lahko zbirate nalepke iste barve in samo za en izdelek.

Ko zberete ustrezno število nalepk, pri blagajni predložite letak in pridobite ugodnost za izbrani izdelek na zalogi. Ob nakupu goriv višje kakovosti MaxxMotion 100plus ali MaxxMotion Diesel samo člani Kluba OMV SMILE & DRIVE prejmete zlate nalepke, medtem ko ob nakupu preostalih goriv zelene oz. modre nalepke.

NASVET: Vedno uporabite svojo kartico zvestobe OMV SMILE & DRIVE, saj člani Kluba prejmete izdelke kolekcije BUGATTI z visokim popustom že z 10 nalepkami in 150 točkami zvestobe. Če pa točite naši najkakovostnejši gorivi MaxxMotion 100plus ali MaxxMotion Diesel potrebujete zgolj 5 nalepk in 150 točk.

Za vsak nakup v vrednosti nad 10,00 € na bencinskem servisu OMV prejmete zeleno oz. zlato nalepko (za nakup od 10,00 do 19,99 € prejmete 1 nalepko, za nakup od 20,00 do 29,99 € pa prejmete 2 nalepki; za vsak nadaljnji nakup v vrednosti 10,00 € prejmete dodatno nalepko). Vozniki večjih vozil z rezervoarjem s prostornino, večjo od 100 l, prejmete modro nalepko za vsak nakup v vrednosti 50,00 € (za nakup od 50,00 do 99,99 € prejmete 1 nalepko, za nakup od 100,00 do 149,99 € pa prejmete 2 nalepki; za vsak nadaljnji nakup v vrednosti 50,00€ prejmete dodatno nalepko). Nalepk ne izdajamo ob nakupu tobačnih izdelkov in storitev iz avtomatov.

Kako unovčujete nalepke in točke zvestobe?

Člani Kluba OMV SMILE & DRIVE uveljavite ugodnejši nakup posameznega izdelka ob predložitvi zbirnega kupona z nalepljenimi 5 zlatimi ali 10 zelenimi oz. modrimi nalepkami in unovčenim ustreznim številom točk zvestobe s svoje kartice zvestobe OMV SMILE & DRIVE. Izbrani izdelki (kuharski nož DAMASK, stojalo za nože, litoželezni lonec 2 v 1 ter oba keramična pekača) so na voljo v omejenih količinah.

Izpolnjenega letaka in nalepk ni možno zamenjati za gotovino, prav tako poškodovanih nalepk ni možno zamenjati za nove. Seznam izdelkov, potrebno število bonus nalepk in točk zvestobe ter ugodnosti so prikazani na tem kuponu. Pravila sodelovanja in seznam sodelujočih bencinskih servisov OMV so objavljeni na spletni strani www.omv.si. Izdelki iz predstavljene kolekcije BUGATTI PRESTIGIO so v času trajanja akcije tudi v redni prodaji. Količina izdelkov, ki so na voljo v akciji, je omejena in izdelkov po razprodaji zalog ni mogoče naročiti. Ugodnost velja samo za fizične osebe, ki pri blagajni predložijo pravilno izpolnjen kupon, in ne velja za pravne osebe ali samostojne podjetnike (d. o. o., s. p. idr.). Nalepke iz preteklih akcij ali akcij drugih ponudnikov niso veljavne.

Popusti se med seboj izključujejo. Vse cene so v evrih z vključenim DDV. Slike so simbolične. Za morebitne napake v tisku se opravičujemo. 

Pravila in pogoji sodelovanja v akciji in nagradni igri OMV za kolekcijo Bugatti Prestigio

Nova pravila, veljavna od 18. oktobra 2021, vsebujejo spremembo v 17. in 21. točki - sprememba lokacije glavne nagrade:

Nova pravila in pogoji za sodelovanje v prodajni akciji BUGATTI PRESTIGIO - veljavna od 18. oktobra 2021

Dizajn: Virgilio Bugatti Lumezzane – Brescia

BUGATTI – VIZIJA, KI NAVDIHUJE

Edinstvena in inovativna kuhinja s pridihom italijanskega sloga je brezčasna klasika, v kateri se nevpadljivo prepletajo toplina, kakovost in tradicija. Za piko na i jo dopolnjujejo unikatni in funkcionalni izdelki Bugatti za kuhinjo ter jedilnico, ki so rezultat več desetletnega razvoja z naprednimi tehnologijami, dovršenimi idejami in bogatimi izkušnjami. Družinsko podjetje Bugatti oblikuje in izdeluje kuhinjske posode, pripomočke ter gospodinjske aparate. Po ustanovitvi leta 1923 se je zaradi tehnoloških novosti in inovativnih rešitev podjetje hitro uveljavilo na svetovnem trgu. Danes se priznano podjetje Bugatti lahko pohvali s številnimi uspešnimi kolekcijami izdelkov, ki jih ustvarjajo in oblikujejo izkušeni inženirji ter vizionarji. Tako Virgilio Bugatti kot ostali ustvarjalci združujejo tradicijo s slogom in navdihi vsakodnevnega življenja.

BREZČASEN ITALIJANSKI SLOG, KI BOGATI

Noži kolekcije Prestigio se ponašajo z elegantnim videzom, kakovostno izdelavo in ergonomsko obliko, ki omogoča udobno in varno uporabo. Pestra izbira ostrih nožev za vse namene dopolnjuje nož Damask, ki je obvezen za tiste, ki od svojih kuhinjskih pripomočkov zahtevate največ. Kolekcijo dopolnjujeta praktična in elegantna pekača v dveh velikostih, ki bosta poskrbela za slastne pečene jedi. Litoželezni lonec pa omogoča neskončne možnosti za pripravo vseh vrst hrane v eni posodi; uporabite ga za peko sočnih zrezkov ali pripravo okusne kremne juhe.

KUHINJA – SRCE VAŠEGA DOMA

Sebi in svojim najdražjim pričarajte trenutke, ki postanejo tradicija. Z izdelki kolekcije Bugatti Prestigio bo vaša kuhinja več kot le prostor, nujen za kuhanje. Naj postane središče vašega doma; srce, kjer ustvarjate spomine, nabirate navdih, se sproščate in delite ljubezen. Ime Bugatti je zagotovilo za učinkovitost, izpopolnjenost in slog.

Ekskluzivna kolekcija nožev in posode BUGATTI vam je v Sloveniji na voljo samo na bencinskih servisih OMV!

Kolekcijo nožev BUGATTI odlikujejo lastnosti: elegantna oblika - rezilo iz nerjavečega jekla - lasersko vgraviran logo - ergonomsko oblikovan votel ročaj - stabilno in široko rezilo - HRC*: 54.

KUHARSKI NOŽ, 20 cm (video predstavitev)

Lastnosti: STABILNO IN ŠIROKO REZILO Učinkovit, univerzalen in obvezen pripomoček za vsako kuhinjo

Redna cena za kos = 30,00 €

  s 15 nalepkami  8,99€

Člani Kluba OMV SMILE & DRIVE z 10 nalepkami in 150 točkami ALI 

s 5  zlatimi nalepkami in 150 točkami

5,99€

NOŽ ZA ZELENJAVO, 18 cm (video predstavitev)

Lastnosti: ŠIROKO REZILO ZA PREPROSTO UPORABO Vdolbine omogočajo hitro in enostavno rezanje in sekljanje brez oprijemanja.

Redna cena za kos = 30,00 €

  s 15 nalepkami  8,99€

Člani Kluba OMV SMILE & DRIVE z 10 nalepkami in 150 točkami ALI 

s 5  zlatimi nalepkami in 150 točkami

5,99€

NOŽ ZA ZELENJAVO IN SADJE, 8,5 cm

Lastnosti: PRIROČEN IN NATANČEN Izjemno raznolik za uporabo, primeren za rezanje zelenjave in sadja.

Redna cena za kos = 20,00 €

  s 15 nalepkami  5,99€

Člani Kluba OMV SMILE & DRIVE z 10 nalepkami in 150 točkami ALI 

s 5  zlatimi nalepkami in 150 točkami

3,99€

UNIVERZALNI NOŽ, 12,5 cm

Lastnosti: VSESTRANSKO UPORABEN Ozko rezilo je učinkovito nadomestilo za kuharski nož; omogoča bolj natančno sekljanje in rezanje.

Redna cena za kos = 25,00 €

  s 15 nalepkami  6,99€

Člani Kluba OMV SMILE & DRIVE z 10 nalepkami in 150 točkami ALI 

s 5  zlatimi nalepkami in 150 točkami

4,99€

 

NOŽ ZA MESO, 20 cm (video predstavitev)

Lastnosti: POPOLNA OSTRINA ZA NATANČEN REZ Ostra konica in dolgo rezilo omogočata natančno, gladko in enakomerno zarezovanje.

Redna cena za kos = 30,00 €

  s 15 nalepkami  8,99€

Člani Kluba OMV SMILE & DRIVE z 10 nalepkami in 150 točkami ALI 

s 5  zlatimi nalepkami in 150 točkami

5,99€

SEKALNI NOŽ, 16,5 cm 

Lastnosti: ŠIROKO REZILO ZA POPOLNO NATANČNOST Zagotavlja stabilnost, potrebno za rezanje večjih kosov mesa in sekanje kosti.

Redna cena za kos = 40,00 €

  s 15 nalepkami  10,99€

Člani Kluba OMV SMILE & DRIVE z 10 nalepkami in 150 točkami ALI 

s 5  zlatimi nalepkami in 150 točkami

7,99€

BRUSILEC NOŽEV, 20 X 4,5 X 7,5 cm (video predstavitev)

Lastnosti: ENOSTAVEN IN VAREN ZA UPORABO Omogoča trden oprijem in ima 3 načine brušenja:

1. Za poliranje robov 

2. Za zelo topa rezila

3. Za redno vzdrževanje rezil

Redna cena za kos = 40,00 €

  s 15 nalepkami  10,99€

Člani Kluba OMV SMILE & DRIVE z 10 nalepkami in 150 točkami ALI 

s 5  zlatimi nalepkami in 150 točkami

7,99€

STOJALO ZA NOŽE,  Ø: 11 cm, VIŠINA: 22,5 cm (video predstavitev)

Količine so omejene.

Lastnosti: UNIVERZALNA OBLIKA Ločevalna mreža za varno shranjevanje nožev.

Redna cena za kos = 45,00 €

  s 15 nalepkami  12,99€

Člani Kluba OMV SMILE & DRIVE z 10 nalepkami in 150 točkami ALI 

s 5  zlatimi nalepkami in 150 točkami

9,99€

DAMASK KUHARSKI NOŽ, 20 cm (video predstavitev)

Chef Uroš Štefelin: Vsem toplo priporočam uporabo nožev Bugatti Prestigio, ker so zelo dobre kakovosti, ostri in zelo lahki. Če boste pa izbrali kuharski nož Damask, bo zaradi izjemne kakovosti zelo verjetno z vami v kuhinji ostal celo življenje.

Količine so omejene.

Lastnosti: IZJEMNA OSTRINA, URAVNOTEŽENOST IN KAKOVOST Vrhunski vsestranski kuharski nož iz damaščanskega jekla, nepogrešljiv v vsaki kuhinji. Nož odlikujejo izjemna ostrina in natančnost, trpežnost ter kakovost. Zaradi načina kovanja damaščanskega jekla ima vsako rezilo popolnoma unikaten vzorec. Rezilo sestavlja 67 slojev in je popolnoma odporno proti rji ter madežem. Ergonomsko oblikovan ročaj iz materiala Pakkawood poskrbi za varen oprijem, enostavno vzdrževanje in trpežnost. 

Nož odlikujejo elegantna oblika, lasersko vgraviran logo, ergonomsko oblikovan ročaj iz materiala Pakkawood, HRC*: 60, rezilo iz 67 slojev damaščanskega jekla, 3 zakovice in maksimalna pritrditev in vzdržljivost.

Redna cena za kos = 175,00 €

  s 15 nalepkami  49,99€

Člani Kluba OMV SMILE & DRIVE z 10 nalepkami in 150 točkami ALI 

s 5  zlatimi nalepkami in 150 točkami

39,99€

 

LITOŽELEZNI LONEC 2 V 1,  3,9 L, Ø: 24 cm (video predstavitev)

Navodila za uporabo (PDF, 370,8 KB)

Količine so omejene.

Lastnosti: VSESTRANSKA POSODA BREZ OPRIJEMANJA Ponuja raznolike možnosti, od kuhanja, praženja, peke kruha do še česa. Posoda odlično prevaja in ohranja toploto, pokrov z dvojno funkcijo pa lahko služi tudi kot litoželezna plošča za žar.

Redna cena za kos = 135,00 €

  s 15 nalepkami  49,99€

Člani Kluba OMV SMILE & DRIVE z 10 nalepkami in 100 točkami ALI 

s 5  zlatimi nalepkami in 100 točkami

39,99€

KERAMIČNI PEKAČ,  manjši 28 x 17 x 5 cm 

Količine so omejene.

Lastnosti: OBVEZEN PRIPOMOČEK V VSAKI KUHINJI Dve velikosti. Brez oprijemanja. Odlično prevajanje in ohranjanje toplote. Preprosta uporaba in vzdrževanje.

Redna cena za kos = 35,00 €

  s 15 nalepkami  12,99€

Člani Kluba OMV SMILE & DRIVE z 10 nalepkami in 100 točkami ALI 

s 5  zlatimi nalepkami in 100 točkami

9,99€

KERAMIČNI PEKAČ,  večji 41 x 24 x 5 cm 

Količine so omejene.

Redna cena za kos = 50,00 €

  s 15 nalepkami  17,99€

Člani Kluba OMV SMILE & DRIVE z 10 nalepkami in 100 točkami ALI 

s 5  zlatimi nalepkami in 100 točkami

14,99€


*Hardness Rockwell Cone (HRC) je standard za določanje trdnosti trdih materialov.

Pravila in pogoji sodelovanja v akciji in nagradni igri OMV za kolekcijo Bugatti Prestigio

Nova pravila, veljavna od 18. oktobra 2021, vsebujejo spremembo v 17. in 21. točki - sprememba lokacije glavne nagrade:

Nova pravila in pogoji za sodelovanje v prodajni akciji BUGATTI PRESTIGIO - veljavna od 18. oktobra 2021

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj