Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Skupina OMV www.omv.com Avstrija www.omv.at Bolgarija www.omv.bg Češka www.omv.cz Nemčija www.omv.de Madžarska www.omv.hu Norveška www.omv.no Nova Zelandija www.omv.nz Romunija www.omv.ro Srbija www.omv.co.rs Rusija www.omv.ru Slovaška www.omv.sk Tunizija www.omv.tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Spletne strani Borealis
Skupina Borealis www.borealisgroup.com
Zapri

Bencinski servisi in ukrepi za zajezitev koronavirusa

Na naših bencinskih servisih veljajo nekateri ukrepi, ki jih povzemamo v nadaljevanju.

V skladu z epidemiološkimi ukrepi za zajezitev COVID-19 (UL RS pod št. 152/2021 dne 23. 9. 2021) morajo gostje, ki točijo gorivo na bencinskem servisu od 24. 9. 2021 do nadaljnjega, izpolnjevati pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani), če uporabljajo storitve oziroma kupujejo blago v zaprtih prostorih; torej znotraj bencinskih servisov.

Bencinski servisi in trgovina

Urniki bencinskih servisov:  naši bencinski servisi so odprti ter vam omogočajo točenje goriva in nakup izdelkov v naših priročnih trgovinah. Lokacije servisov in aktualne urnike lahko preverite v Iskalniku bencinskih servisov

Gostinski lokali

Vsi gostinski lokali so odprti. Za mizami in za osebni prevzem strežemo tako v notranjih prostorih gostinskih lokalov kot tudi na terasah, vendar pred postrežbo pri gostu preverimo, ali izpolnjuje pogoj PCT.  

Avtopralnice

Vse storitve avtopralnic Top Wash delujejo nemoteno, kar vključuje vse avtomatske in ročne avtopralnice ter sesalnike.

Ob obisku bencinskih servisov veljajo nekateri drugi higienski ukrepi in določene omejitve.

Zdravje zaposlenih na bencinskih servisih OMV, naših partnerjev na bencinskih servisih in naših gostov ima glavno prednost, zlasti v trenutnih razmerah. Upoštevanje že tako visokih higienskih standardov se nenehno spremlja in kontrolira.

 • Pri točenju goriva uporabljajte rokavice. Pri gibanju in zadrževanju na odprtih javnih krajih oziroma prostorih je obvezna nošnja zaščitne maske, če ni mogoče zagotoviti medosebne razdalje najmanj 1,5 metra.
 • Pred vstopom v trgovino ali toaletne prostore si obvezno nadenite zaščitno masko in razkužite roke. 
 • Bencinske servise obiščite samo, če se dobro počutite. Če se ne počutite dobro, imate vročino, kihate, kašljate ali težko dihate, vas prosimo, da svoj obisk preložite.
 • Ohranjajte zadostno razdaljo do zaposlenih in drugih gostov. (Priporočilo NIJZ – ohranjanje razdalje vsaj 1,5 metra med osebami.) 
 • Izdelek vzemite s police samo, če ga nameravate kupiti.
 • Pogovor pred blagajno naj bo čim krajši.
 • Po možnosti uporabljajte brezstične možnosti plačevanja.
 • V toaletne prostore vstopajte posamično. Prosimo vas, da za vstop počakate pred vhodom. Pred vstopom nadenite zaščitno masko in si razkužite roke.

Zaposleni na bencinskih servisih in oprema servisov:

 • Zaposleni na bencinskih servisih so odlično usposobljeni za vzdrževanje visokih higienskih standardov pri pripravi proizvodov in opravljanju storite ter si redno in temeljito umivajo roke z milom in razkužilom. Prav tako so zaščiteni z zaščitno masko.
 • Na vsa prodajna mesta smo postavili pleksi pregrade, ki zagotavljajo še dodaten element varnosti pri opravljanju storitev med gosti in našimi prodajalci.
 • Toaletne prostore razkužujemo vsaj enkrat na uro.

Zdravje zaposlenih na bencinskih servisih OMV je na prvem mestu. Vsi zaposleni izpolnjujejo pogoj PCT in imajo jasno navodilo, da ne prihajajo na delovno mesto, v kolikor imajo simptome, značilne za COVID-19.  V kolikor se ti simptomi pojavijo v času, ko je zaposleni na delovnem mestu, zaposlenega takoj pošljemo domov. Napotimo ga do osebnega zdravnika, naredimo seznam oseb, ki so bile z zaposlenim v tesnem kontaktu, ter jih pošljemo na test. Hkrati obvestimo NIJZ in servis preventivno razkužimo. 

Hvala vam, da spoštujete ukrepe, ki jih imamo vzpostavljene na naših bencinskih servisih, in tako pomagate ohranjati zdravje vseh nas.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj