Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
OMV www.omv.com/en Avstrija www.omv.at/de-at Bolgarija www.omv.bg/bg-bg Češka www.omv.cz/cs-cz Nemčija www.omv.de/de-de Madžarska www.omv.hu/hu-hu Norveška www.omv.no/no-no Nova Zelandija www.omv.nz/en-nz Romunija www.omv.ro/ro-ro Srbija www.omv.co.rs/sr-rs Rusija www.omv.ru/ru-ru Slovaška www.omv.sk/sk-sk Tunizija www.omv.tn/ar-tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Spletne strani Borealis
Skupina Borealis www.borealisgroup.com
Zapri

Bencinski servisi in ukrepi za zajezitev koronavirusa

Na naših bencinskih servisih od ponovne razglasitve epidemije COVID-19 veljajo nekateri ukrepi.

Bencinski servisi in trgovina

Urniki bencinskih servisov:  naši bencinski servisi so trenutno odprti ter vam omogočajo točenje goriva in nakup izdelkov v naših priročnih trgovinah. Lokacije servisov in aktualne urnike lahko preverite v Iskalniku bencinskih servisov

Gostinski lokali

Zaradi Odloka o omejitvah ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji (objavljenim v Uradnem listu) je trenutno, kljub izboljšani epidemiološki sliki v državi, še vedno omejeno opravljanje gostinske dejavnosti v gostinskih obratih na območju celotne Slovenije. Skladno z vladnim odlokom v naših gostinskih lokalih na bencinskih servisih do nadaljnjega ne stržemo hrane in pijače. Še vedno pa so na voljo vsi naši topli napitki, sendviči in dopeka za s seboj. 

Avtopralnice

V skladu z Odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji od 6. 2. 2021 do preklica ponovno izvajamo vse storitve avtopralnic OMV Top Wash, kar vključuje vse avtomatske in ročne avtopralnice ter sesalnike.

*Dodatne informacije in podatke o umestitvi posamezne statistične regije preverite TUKAJ.

Ob obisku bencinskih servisov veljajo nekateri higienski ukrepi in določene omejitve.

Zdravje zaposlenih na bencinskih servisih OMV, naših partnerjev na bencinskih servisih in naših gostov ima glavno prednost, zlasti v trenutnih razmerah. Upoštevanje že tako visokih higienskih standardov se nenehno spremlja in kontrolira.

 • Pri točenju goriva uporabljajte rokavice. Pri gibanju in zadrževanju na odprtih javnih krajih oziroma prostorih je na območju statističnih regij, ki sodijo v rdečo cono, obvezna nošnja zaščitne maske, če ni mogoče zagotoviti medosebne razdalje najmanj treh metrov.
 • Pred vstopom v trgovino, lokal ali toaletne prostore si obvezno nadenite zaščitno masko in razkužite roke. 
 • Bencinske servise obiščite samo, če se dobro počutite. Če se ne počutite dobro, imate vročino, kihate, kašljate ali težko dihate, vas prosimo, da svoj obisk preložite.
 • Ohranjajte zadostno razdaljo do zaposlenih in drugih gostov. (Priporočilo NIJZ – ohranjanje razdalje vsaj 2 metra med osebami.) V prostor bencinskega servisa lahko naenkrat vstopa omejeno število oseb, kar je označeno na vhodnih vratih (pravilo 30 m2 na enega gosta).
 • Izdelek vzemite s police samo, če ga nameravate kupiti.
 • Pogovor pred blagajno naj bo čim krajši.
 • Po možnosti uporabljajte brezstične možnosti plačevanja.
 • V toaletne prostore vstopajte posamično. Prosimo vas, da za vstop počakate pred vhodom. Pred vstopom nadenite zaščitno masko in si razkužite roke.

Zaposleni na bencinskih servisih in oprema servisov:

 • Zaposleni na bencinskih servisih so odlično usposobljeni za vzdrževanje visokih higienskih standardov pri pripravi proizvodov in opravljanju storite ter si redno in temeljito umivajo roke z milom in razkužilom. Prav tako so zaščiteni z zaščitno masko.
 • Na vsa prodajna mesta smo postavili pleksi pregrade, ki zagotavljajo še dodaten element varnosti pri opravljanju storitev med gosti in našimi prodajalci.
 • Toaletne prostore razkužujemo vsaj enkrat na uro.

Zdravje zaposlenih na bencinskih servisih OMV je na prvem mestu. Vsi zaposleni imajo jasno navodilo, da ne prihajajo na delovno mesto, v kolikor imajo simptome, značilne za COVID-19.  V kolikor se ti simptomi pojavijo v času, ko je zaposleni na delovnem mestu, zaposlenega takoj pošljemo domov. Napotimo ga do osebnega zdravnika, naredimo seznam oseb, ki so bile z zaposlenim v tesnem kontaktu, ter jih pošljemo na test. Hkrati obvestimo NIJZ in servis preventivno razkužimo.

Hvala vam, da spoštujete ukrepe, ki jih imamo vzpostavljene na naših bencinskih servisih, in tako pomagate ohranjati zdravje vseh nas.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj