Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
OMV www.omv.com/en Avstrija www.omv.at/de-at Bolgarija www.omv.bg/bg-bg Češka www.omv.cz/cs-cz Nemčija www.omv.de/de-de Madžarska www.omv.hu/hu-hu Norveška www.omv.no/no-no Nova Zelandija www.omv.nz/en-nz Romunija www.omv.ro/ro-ro Srbija www.omv.co.rs/sr-rs Rusija www.omv.ru/ru-ru Slovaška www.omv.sk/sk-sk Tunizija www.omv.tn/ar-tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Spletne strani Borealis
Skupina Borealis www.borealisgroup.com
Zapri

MAXXI nagradna igra: Osvojite za 10 let goriva MaxxMotion*

Nagradna igra je zaključena. Vsem nagrajencem iskreno čestitamo!

 

Nagrajenci

1. vmesno žrebanje (7. julij 2020)

Maxxi oddih v Goriških Brdih z Audi Q3 Sportback in Vrednostno kartico OMV za 50€ prejmejo:

Aleksander Frank, Ilirska Bistrica

Jozef Pojbič, Maribor

Dragica Majerič, Ivanjkovci

2. vmesno žrebanje (7. avgust 2020)

Maxxi oddih v Goriških Brdih z Audi Q3 Sportback in Vrednostno kartico OMV za 50€ prejmejo:

Sabina Vinkler, Šmarje

Andrej Topolovec, Podlehnik

Sabina Jenko, Polšnik

Žrebanje za člane Kluba OMV SMILE & DRIVE (4. september 2020)

Vrednostno kartico OMV v vrednosti 100 € prejmejo:

Boštjan Avguštinčič, Ljubljana - Polje

Gregor Kralj, Velenje

Janez Pongrac, Ljubljana

Aleš Pipan, Ljubljana - Šentvid

Milan Verdelj, Velenje

Boris Badalić, Maribor

Metka Bulc, Ljubljana

Robert Hajdinjak, Ljubljana

Larisa Šic, Cirkulane

Nedzad Rošič, Dekani

Glavno žrebanje (4. september 2020)

Glavno nagrado - za 10 let goriva brezplačno - prejme:

Ana Radivo, Most na Soči

Glavna nagrada: 1 x BREZPLAČNO GORIVO ZA 10 LET* (žrebanje: 4. september 2020)

Dodatne nagrade samo za člane Kluba OMV SMILE & DRIVE: 10 Vrednostnih kartic OMV v vrednosti 100 € (žrebanje: 4. september 2020)

Poletna žreba: 3 x Maxxi oddih v Goriških Brdih z Audijem Q3 Sportback in Vrednostno kartico OMV za 50 € (žrebanji: 7. julij in 7. avgust 2020)

>> Več o nagradni igri in pravilih

Nagradna igra traja od 1. junija 2020 do 31. avgusta 2020.

Unikatno kodo prejmete ob vsakem nakupu nad 25 l kateregakoli goriva na bencinskih servisih OMV do konca akcije oziroma do porabe zalog letakov z unikatnimi kodami.

Vozniki motornih vozil z dvema kolesoma prejmete letak z unikatno kodo ob natočenih vsaj 12 l goriva. Ob točenju goriv OMV MaxxMotion 100plus ali OMV MaxxMotion Diesel in izpolnjenem pogoju prejmete 2 unikatni kodi. Na katerih servisih je na voljo gorivo OMV MaxxMotion Diesel preverite TUKAJ.

Vsako unikatno kodo lahko uporabite samo enkrat.

  • Za sodelovanje za glavno nagrado je treba v nagradni igri sodelovati vsaj trikrat na isti način (z isto številko kartice OMV SMILE & DRIVE ali istim e-naslovom). 
  • Za sodelovanje za poletni žrebanji je potrebno v nagradni igri sodelovati vsaj enkrat v koledarskem mesecu pred datumom žrebanja. 
  • Za sodelovanje za dodatne nagrade samo za člane Kluba OMV SMILE & DRIVE je potrebno vpisati številko kartice zvestobe. 
  • Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri, kjer lahko sodelujete tudi s pripravo in oddajo zgodbe na temo “Zakaj točim gorivo MaxxMotion?”

*Vrednost glavne nagrade je določena glede na povprečno število prevoženih kilometrov na leto za osebno vozilo za vsa goriva v letu 2014 (12.653 km) in povprečno porabo osebnega vozila za vsa goriva v l/100 km v letu 2014 (6,7 l/100 km). Upoštevana cena je povprečna cena za liter goriv OMV MaxxMotion 100plus in OMV MaxxMotion Diesel na dan, 15. 5. 2020, in znaša 1,187 €. Končna vrednost nagrade tako znaša 10.063,00 € in bo izplačana v Vrednostnih karticah OMV. Vir: Statistični urad Republike Slovenije.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj