Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
OMV www.omv.com/en Avstrija www.omv.at/de-at Bolgarija www.omv.bg/bg-bg Češka www.omv.cz/cs-cz Nemčija www.omv.de/de-de Madžarska www.omv.hu/hu-hu Nova Zelandija www.omv.nz/en-nz Norveška www.omv.no/no-no Romunija www.omv.ro/ro-ro Rusija www.omv.ru/ru-ru Srbija www.omv.co.rs/sr-rs Slovaška www.omv.sk/sk-sk Tunizija www.omv.tn/ar-tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com/de
Zapri

MAXXI nagradna igra: Osvojite za 10 let goriva MaxxMotion *

Natočite gorivo in sodelujte v MAXXI nagradni igri za super nagrade!

Kliknite tukaj in preusmerjeni boste na spletno stran za sodelovanje v nagradni igri.

Glavna nagrada: 1 x BREZPLAČNO GORIVO ZA 10 LET* (žrebanje: 10. september 2019)

Dodatne nagrade samo za člane Kluba OMV SMILE & DRIVE: 10 Vrednostnih kartic OMV v vrednosti 100 € (žrebanje: 10. september 2019)

Mesečne nagrade: 3 x 10 Vrednostnih kartic OMV za 40 € (žrebanja: 5. julij, 5. avgust, 5. september 2019)

Nagradna igra traja od 3. junija 2019 do 31. avgusta 2019.

Unikatno kodo prejmete ob vsakem nakupu nad 25 l kateregakoli goriva na bencinskih servisih OMV do konca akcije oziroma do porabe zalog letakov z unikatnimi kodami.

Vozniki motornih vozil z dvema kolesoma prejmete letak z unikatno kodo ob natočenih vsaj 12 l goriva. Ob točenju goriv OMV MaxxMotion 100plus ali OMV MaxxMotion Diesel in izpolnjenem pogoju prejmete 2 unikatni kodi.

Vsako unikatno kodo lahko uporabite samo enkrat.

  • Za sodelovanje za glavno nagrado je treba v nagradni igri sodelovati vsaj štirikrat na isti način (z isto številko kartice OMV SMILE & DRIVE ali istim e-naslovom). 
  • Za sodelovanje za mesečne nagrade je potrebno v nagradni igri sodelovati vsaj enkrat v koledarskem mesecu pred datumom žrebanja. 
  • Za sodelovanje za dodatne nagrade samo za člane Kluba OMV SMILE & DRIVE je potrebno vpisati številko kartice zvestobe. 
  • Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri, kjer lahko sodelujete tudi s pripravo in oddajo zgodbe na temo “Zakaj točim gorivo MaxxMotion?”

*Vrednost glavne nagrade je določena glede na povprečno število prevoženih kilometrov na leto za osebno vozilo za vsa goriva v letu 2014 (12.653 km) in povprečno porabo osebnega vozila za vsa goriva v l/100 km v letu 2014 (6,7 l/100 km). Upoštevana cena je povprečna cena za liter goriv OMV MaxxMotion 100plus in OMV MaxxMotion Diesel na dan, 17. 5. 2019, in znaša 1,473 €. Končna vrednost nagrade tako znaša 12.487,00 € in bo izplačana v Vrednostnih karticah OMV. Vir: Statistični urad Republike Slovenije.

Kliknite tukaj in preusmerjeni boste na spletno stran za sodelovanje v nagradni igri.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj