Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
OMV www.omv.com/en Avstrija www.omv.at/de-at Bolgarija www.omv.bg/bg-bg Češka www.omv.cz/cs-cz Nemčija www.omv.de/de-de Madžarska www.omv.hu/hu-hu Norveška www.omv.no/no-no Nova Zelandija www.omv.nz/en-nz Romunija www.omv.ro/ro-ro Srbija www.omv.co.rs/sr-rs Rusija www.omv.ru/ru-ru Slovaška www.omv.sk/sk-sk Tunizija www.omv.tn/ar-tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Zapri

Samopostrežno pranje in sesanje

Samopostrežne avtopralnice na bencinskih servisih OMV omogočajo pranje brez gobe in krtače. Delujejo brez dotika vozila in odstranijo tudi najtrdovratnejšo umazanijo.

Recept za uspeh

  • Praškasta čistilna sredstva
  • Visok tlak okoli 100 barov
  • Topla voda (temperatura 50 °C)
  • Osmoza za lesk brez vodnih sledi

Navodila za pravilno pranje
Najprej iz držala izvlecite pištolo za pranje, nato vstavite kovanec.

1. Vroče čiščenje s šamponom (50 °C, tlak 100 barov)
Kombinacija visokotlačnega curka tople vode in intenzivnega čistilnega sredstva je metoda pranja, ki najbolj prizanaša laku avtomobila in zagotavlja temeljito čiščenje vozila tudi na težko dosegljivih mestih. S pranjem začnite pri dnu vozila, nato ga skrbno operite navzgor s šobo, ki je od pločevine oddaljena 10–20 cm.

2. Izpiranje (hladna voda, tlak 100 barov)
Odplakne šampon, ki se je pri prejšnjem koraku vezal na umazanijo. Vozilo najprej splakujte od zgoraj navzdol s šobo, oddaljeno 80–g 100 cm, nato ga posušite – najbolje na soncu.

3. Voskanje (50 °C, tlak 100 barov)
Postopek zaščite laka. Redno vroče voskanje zagotavlja vozilu brezmadežni sijaj. Vozilo oplaknite s programom vročega voskanja od vrha navzdol s šobo, oddaljeno 80–100 cm. Da bi preprečili sledi voska, ga še enkrat obdelajte s programom za izpiranje z osmozno vodo.

4. Sijajno svetleče izpiranje (hladna voda, tlak 100 barov)
Pri izpiranju z demineralizirano hladno vodo uporabljamo najčistejšo vodo z dodatkom leska, ki zagotavlja sušenje brez madežev. Vozilo oplaknite od vrha navzdol s šobo, oddaljeno 80–1 00 cm. Po izpiranju ostane na površini zaščitna voščena prevleka.

 

Za prijetno vožnjo sta pomembni tako lepa zunanjost kot tudi čista notranjost vozila.
V avtopralnicah OMV TOP WASH omogočamo uporabo zelo zmogljivih in visoko učinkovitih sesalnikov z izjemno sesalno močjo in enostavno uporabo, ki zagotavljajo čisto in spodobno notranjost vozila ter tako povečajo užitek in ugodje pri vožnji s čistim avtomobilom.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj