Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
OMV www.omv.com/en Avstrija www.omv.at/de-at Bolgarija www.omv.bg/bg-bg Češka www.omv.cz/cs-cz Nemčija www.omv.de/de-de Madžarska www.omv.hu/hu-hu Norveška www.omv.no/no-no Nova Zelandija www.omv.nz/en-nz Romunija www.omv.ro/ro-ro Srbija www.omv.co.rs/sr-rs Rusija www.omv.ru/ru-ru Slovaška www.omv.sk/sk-sk Tunizija www.omv.tn/ar-tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Zapri

Natočite goriva OMV MaxxMotion Performance Fuels

OMV je z gorivi OMV MaxxMotion Performance Fuels razvil visoko zmogljiva goriva, ki izpolnjujejo zahteve najnaprednejše avtomobilske tehnologije.

Naša visokozmogljivi bencin OMV MaxxMotion 100plus in dizel OMV MaxxMotion Diesel sta bila razvita v Avstriji in voznikom ponujata novo raven kakovosti goriva.

Vrhunec naše inovacijske ekipe je OMV MaxxMotion 100plus, ki podaljšuje življenjsko dobo vašega motorja in zagotavlja optimalno izgorevanje.

OMV MaxxMotion Diesel je najnovejši član družine goriv MaxxMotion, ki je od leta 2017 na voljo na 19 bencinskih servisih po Sloveniji. Zanesljiv tudi v najostrejših zimskih pogojih, ščiti motor in zagotavlja maksimalno zmogljivost motorja ter podaljša njegovo življenjsko dobo.

Sestava visokozmogljivih goriv prinaša izjemne prednosti za vas, vaše vozilo in okolje.

Goriva OMV MaxxMotion Performance Fuels1:

  • Preprečujejo nabiranje oblog in zagotavljajo čistejše delovanje motorja.
  • Daljšajo življenjsko dobo motorja.
  • Zmanjšujejo emisije.

1Prednosti se lahko razlikujejo glede na vozilo, način vožnje in tehnično stanje motorja ter se nanašajo na primerljivo gorivo, ki izpolnjuje minimalne lokalne zahteve (po standardu EN 228 v primeru bencinskega goriva in po standardu EN 590 v primeru dizelskega goriva). Preizkusne rezultate goriv OMV MaxxMotion Diesel in OMV MaxxMotion 100plus je potrdilo podjetje TÜV AUSTRIA AUTOMOTIVE.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj