Spletne strani OMV
Zapri
MM Performance fuel family

Goriva OMV MaxxMotion Performance Fuels

ZANESLJIVA IZBIRA ZA VSA VAŠA POTOVANJA

V družbi OMV kot eni vodilnih na trgu tehnologij goriva tesno sodelujemo s partnerji v avtomobilski industriji. Zato nenehno uvajamo inovacije za razvoj visokokakovostnih goriv, ki presegajo minimalne zakonske zahteve.

Goriva OMV MaxxMotion Performance Fuels z ekskluzivno tehnologijo ACTIVEFLOW™ so bila razvita v Avstriji. Vozniku zagotavljajo visoko raven kakovosti goriva ter s tem odlično zaščito in podaljšano življenjsko dobo motorja.*

Oddelek OMV za razvoj in inovacije si nenehno in intenzivno prizadeva za izboljšanje goriv OMV MaxxMotion Performance Fuels. Da bi zagotovili izpolnjevanje vseh zahtev sodobnih visokozmogljivih motorjev, se pri OMV trudimo po najboljših močeh, da bi zagotovili najvišjo kakovost in zmogljivost goriv OMV MaxxMotion Performance Fuels. Pri tem je ena od naših ključnih prednostnih nalog, da strankam ponudimo visokokakovosten izdelek.

*Prednosti so odvisne od vozila, načina vožnje in tehničnega stanja motorja in se nanašajo na primerjavo z gorivom, ki je skladno z najnižjimi lokalnimi zahtevami v skladu s standardom EN 590.

Iskalnik motornih olj