Spletne strani OMV
Zapri
MM Performance fuel family

Najboljše za vaš avto: gorivi višje kakovosti OMV MaxxMotion

Visokozmogljivo bencinsko gorivo OMV MaxxMotion Super 100plus ter visokozmogljivo dizelsko gorivo OMV MaxxMotion Diesel sta od pomladi 2020 na voljo z izboljšano zaščitno formulo, ki vsebuje kar 10 odstotkov več aditivov, poleg tega pa je zdaj dodatno izboljšana formula aditiva za zmanjšanje trenja v gorivu MaxxMotion 100plus, ki prinaša še dodatne prednosti za vse bencinske motorje.

OMV tako sledi najstrožjim  zahtevam avtomobilske industrije in izpolnjuje visoka pričakovanja voznikov. Pri tem sodeluje z vodilnimi proizvajalci avtomobilov, raziskovalnimi inštituti in univerzami.

Rezultat sta naši najbolj kakovostni gorivi  OMV MaxxMotion 100plus in OMV MaxxMotion Diesel.

Aditivi v njih omogočajo boljšo zaščito motorja, saj zavirata korozijo in zmanjšujeta obrabo delov motorja, čistilne molekule v gorivu pa motor čistijo, ga ohranjajo čistega in dolgoročno podaljšajo njegovo življenjsko dobo.

Učinek je viden že od prvega točenja.

Uporaba goriv OMV MaxxMotion 100plus in OMV MaxxMotion Diesel pa ne prinaša koristi le vam in vašemu avtomobilu, ampak zaradi čistega motorja tudi zmanjšujeta emisije pri zgorevanju.

Ključne prednosti goriv OMV MaxxMotion 100plus in OMV MaxxMotion Diesel1:

  1. Daljša življenjska doba motorja
  2. Maksimalna zmogljivost motorja
  3. Manj emisij
  4. Manj porabe, več kilometrov

1Prednosti se lahko razlikujejo glede na vozilo, način vožnje in tehnično stanje motorja ter se nanašajo na primerljivo gorivo, ki izpolnjuje minimalne lokalne zahteve (po standardu EN 228 v primeru bencinskega goriva in po standardu EN 590 v primeru dizelskega goriva). Preizkusne rezultate goriv OMV MaxxMotion Diesel in OMV MaxxMotion 100plus je potrdilo podjetje TÜV AUSTRIA AUTOMOTIVE.

Naj bo zima ali poletje, gorivi OMV MaxxMotion 100plus in OMV MaxxMotion Diesel zagotavljata maksimalne zmogljivosti in zaščito bencinskega oziroma dizelskega motorja.

Visoko kakovost naših goriv zagotavljamo s popolnim nadzorom nad celotno dobavno verigo. Naša lastna rafinerija Schwechat pri Dunaju je ena največjih in najsodobnejših v Evropi, od koder prihajajo prav vsa naša goriva višje kakovosti (OMV MaxxMotion 100plus in OMV MaxxMotion Diesel), ki so gostom na voljo na točilnih mestih OMV.

Iskalnik motornih olj