Spletne strani OMV
Zapri
img_Diesel_header_1100x367_AT

OMV MaxxMotion Diesel

Več zaupanja v vaš motor

OMV MaxxMotion Diesel vam ponuja visoko zmogljivo gorivo za potrebe sodobne tehnologije vozil. Pri tem sta najpomembnejši prednostni nalogi zaščita motorja in povečanje zanesljivosti. 

OMV MaxxMotion Diesel za zagotavljanje odlične zaščite in največje zmogljivosti. OMV MaxxMotion Diesel odstranjuje obloge s komponent, kot so dizelski injektorji, in preprečuje novo onesnaženje. Da boste zagotovili največjo zmogljivost motorja, ki se ohranja tudi med neprekinjeno uporabo.

img_Pictogrami_MaxxMotion_700x700_II

Čisti in ohranja motor čist
Čisti in ohranja motor čist

Daljša življenjska doba
Z uporabo goriva OMV MaxxMotion Diesel boste odstranili obloge s pomembnih komponent motorja, kot so dizelski injektorji. Z redno uporabo tudi preprečite nastajanje nadaljnjih oblog. Tehnologija ACTIVEFLOW™ ščiti motor in ga dolgoročno ohranja čistega. 

Boljše zgorevanje
Boljše zgorevanje

     

Boljša zmogljivost
Edinstvena sestava goriva omogoča višje cetansko število (57) in presega minimalne zakonske zahteve. To prispeva k čistejšemu izgorevanju in omogoča maksimalni izkoristek potenciala motorja.

Tvorba parafina standardnega dizla (levo) v primerjavi z gorivom OMV MaxxMotion Diesel (desno) pri temperaturi zraka -20 °C
Tvorba parafina standardnega dizla (levo) v primerjavi z gorivom OMV MaxxMotion Diesel (desno) pri temperaturi zraka -20 °C

     

     

Zanesljivost 
Gorivo OMV MaxxMotion Diesel je bilo razvito za izjemno zmogljivost v vseh pogojih delovanja, tudi v najtežjih zimskih razmerah pri temperaturah do -40°C.

Zaščita pred korozijo
Zaščita pred korozijo

     

     

     

     

Zaščita motorja
OMV MaxxMotion Diesel odlikuje edinstvena tehnologija ACTIVEFLOW™, ki na kovinskih površinah tvori zaščitni sloj. Zato zagotavlja odlično zaščito pred korozijo v sistemu za gorivo in motorju.

img_mm diesel epruveta
img_Pictogrami_MaxxMotion_700x700_IV

Diesel_TabCo_5

Obsežna testiranja v laboratoriju
Kot dinamična vodilna družba v panogi si OMV prizadeva izpolnjevati najvišje standarde in razvijati najsodobnejše izdelke. Zato je izvajanje celostnih specifikacijskih testov za različne standarde pomemben del procesa razvoja goriv OMV MaxxMotion Performance. To pomeni, da je najvišja kakovost zagotovljena že v fazi razvoja.

img_Diesel_TabCo_6

Testirano na preizkuševalnih napravah
OMV pri testiranju naših goriv sodeluje z različnimi partnerji iz avtomobilske industrije. Pogon vozil ali motorjev na popolnoma avtomatiziranih preizkuševalnih postajah z najsodobnejšo merilno tehnologijo pomaga pridobiti bolj realističen vpogled v prednosti goriv OMV MaxxMotion Performance.

Spremljanje kakovosti
Digitalno sledenje kakovosti podpira skladnost s parametri goriva, opredeljenimi med razvojem. Da rezervoarje bencinskih servisov OMV res zapustijo le izdelki, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti, izvajamo strog nadzor naše edinstvene tehnologije ACTIVEFLOW™. OMV spremlja kakovost goriv OMV MaxxMotion Performance vse do naših bencinskih servisov in rezervoarjev naših strank.

img_Pictogrami_Nikolai_Schubert_Siesel_700x360

Prednosti so odvisne od vozila, načina vožnje in tehničnega stanja motorja in se nanašajo na primerjavo z gorivom, ki je skladno z najnižjimi lokalnimi zahtevami v skladu s standardom EN 590.

Iskalnik motornih olj