Spletne strani OMV
Zapri
img_viva_intro

Dobrodošli v VIVA!

Na naših bencinskih servisih poleg kakovostnih goriv najdete številne izdelke, ki jih potrebujete za na pot, za vaš avto ali dom. Med drugim nudimo vse - od nujnih prehrambnih izdelkov kot so mleko, sol in sladkor… do sladoledov, bombonjer in vin. Pa tudi izdelke za osebno higieno ter hrano, potrebščine in igrače za dojenčke in otroke. Velika prednost naših trgovin je dostopnost in urnik, saj so odprte tudi ob koncih tedna in praznikih, ko so ostale trgovine zaprte. Mnoge med njimi (ob avtocestnem križu) so vam na voljo 24/7. 

Z željo po izpolnjevanju najzahtevnejših pričakovanj gostov smo razvili svet užitka VIVA, ki gostom z gastronomsko ponudbo in ustvarjanjem domačega vzdušja omogoča oddih ob vsakem obisku bencinskega servisa.

Na večini bencinskih servisov vam ponujamo vrhunsko kavo VIVA Café, na bencinskih servisih OMV s ponudbo VIVA pa poleg odlične kave še pekovsko pecivo, sveže sendviče in tople prigrizke. Na izbranih servisih se lahko oskrbite s svežim kruhom.

Obiščite nas in si privoščite sveže praženo kavo VIVA Café s certifikatom Fairtrade® in pravim mlekom, ki vam jo pripravijo naši dobro izurjeni kavni mojstri (bariste). Izbrana kavna zrna, ki so nežno in skrbno popražena, dajejo bogato in intenzivno kavno aromo. 

Iskalnik motornih olj