Spletne strani OMV
Zapri
img_VIVA_intro_apr19

VIVA Café - pristna kava, edina prava sopotnica

V Italiji pražena kava,  pripravljena z občutkom in s pravim mlekom, na vseh bencinskih servisih OMV s ponudbo kave VIVA Café.

Občutek domačnosti za popoln kavni užitek na bencinskih servisih OMV VIVA
Dobra skodelica kave simbolizira trenutek užitka v življenju. Ni boljšega kot kava, pripravljena izpod rok izučenih in izkušenih barist – kavnih mojstrov, ki poznajo vse trike, s katerimi naredijo vaš najljubši kavni napitek nekaj posebnega. Ravno to nudimo na naših bencinskih servisih OMV VIVA, kjer vam kavo pripravijo naši zaposleni, ki veljajo za izučene bariste. Vsaka skodelica kave je pripravljena s posebnim občutkom in sestavinami: sveže zmleta kava iz italijanske pražarne kave in pravim mlekom!

Pravi ljubitelj kave ceni prijetno okolje kavarne in ima jasno predstavo o tem, kakšna je kakovostna kava.  V kakovost kave VIVA Café smo vložili veliko let, vse z namenom, da lahko ponudimo le najboljšo kavo v prijetnem okolju. Za vse goste, ki si zaželijo okusnega Cappuccina, kave z mlekom, bele kave ali Latte macchiata, omenjene napitke pripravimo s pravim mlekom. S tem pričaramo edinstveno, okusa polno kavno doživetje – povsem drugačno kot iz avtomata. Razvajanje s priloženim piškotom, kozarcem vode in prijazno postreženo na pladnju na bencinskih servisih OMV pričara toplo vzdušje kavarne.

Dišeča sveža kava, pražena v Italiji, postrežena iz rok kavnih mojstrov
Naša kava VIVA Café prihaja iz slovite italijanske pražarne kave blizu jezera Como. Posebej izbrani kavni strokovnjaki in ekipa VIVA Café so tam šest mesecev pripravljali novo mešanico za kavo. Iz najboljše v Italiji pražene kave so ustvarili VIVA Café. Izbrana kavna zrna, ki so nežno in skrbno popražena, dajejo bogato in intenzivno kavno aromo z najboljšo kremo. Pridobivanje in proizvodnja kavnih zrn, iz katerih nastane mešanica VIVA CAFÉ, poteka po načelih pravične trgovine, kava VIVA Café pa nosi certifikat pravične trgovine Fairtrade!

Priprava slehernega kavnega napitka tako nikoli ni prepuščena naključju. Od pravilnega skladiščenja in sprotnega mletja kave za zagotavljanje maksimalne svežine, do uravnavanja optimalne ekstrakcije za aromatično popoln kavni izdelek - profesionalni bariste na bencinskih servisih OMV so izurjeni za pripravo kavne perfekcije, tako v tehničnem kot izkustvenem smislu. Dodana vrednost našim kavnim napitkom je tudi pravo mleko: s proteini bogato in najbolj kakovostno predstavlja osnovo, s katero bariste pripravijo okusno in bogato mlečno kremo za različno paleto kavnih napitkov - povsem brez dodanih aditivov in sladil ter z bogatim znanjem pravilne termične obdelave mleka.

Bogat izbor kave VIVA Café

Ekipa zaposlenih skrbno pripravlja najrazličnejše kavne specialitete izvrstnega okusa: Espresso, Cappuccino, Latte macchiato in številne druge. Seveda lahko vse naročite tudi za s seboj.

Kava VIVA Café je pomemben korak naprej v razvoju vodilne vloge znamke VIVA, ko gre za kakovostno ponudbo na trgu bencinskih servisov – in to v skladu z željami številnih poznavalskih ljubiteljev kave, ki z veseljem vsak dan obiščejo bencinski servis in si privoščijo skodelico kave.

Kavna karta - naš pester izbor kav VIVA CAFÉ - od Espressa do Latte Macchiata (PDF, 545,2 KB)

Iskalnik motornih olj