Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
OMV www.omv.com/en Avstrija www.omv.at/de-at Bolgarija www.omv.bg/bg-bg Češka www.omv.cz/cs-cz Nemčija www.omv.de/de-de Madžarska www.omv.hu/hu-hu Norveška www.omv.no/no-no Nova Zelandija www.omv.nz/en-nz Romunija www.omv.ro/ro-ro Srbija www.omv.co.rs/sr-rs Rusija www.omv.ru/ru-ru Slovaška www.omv.sk/sk-sk Tunizija www.omv.tn/ar-tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Zapri

Ledena kava in prigrizki VIVA - za poživitev vsakdana!

Na vseh bencinskih servisih OMV izberite med dvema okusoma ledene kave VIVA iz 100 % kave Arabica s pravim mlekom!

V vse bolj toplih dneh še kako prija požirek ledenega kavnega napitka, ki vam je na voljo v dveh izvrstnih okusih – Cappuccino in Café Latte. Ledena kava VIVA je rezultat ravno pravšnje kombinacije mleka najvišje kakovosti in kave vrste Arabica, ki vas bo navdušila s polnim okusom za poživitev vašega vsakdana. Obenem ledena kava VIVA ne vsebuje umetnih arom ali konzervansov, s čimer zagotavlja največje zadovoljstvo ob zaužitju.

Neprecenljiva osvežitev na poti

Ledena kava VIVA vas bo navdušila ob postanku na bencinskem servisu ali poživela vaš dan na poti. 250g plastenka z možnostjo zatesnitve je primerna tako za prenos kot zaužitje na samem bencinskem servisu, s čimer uresničujemo vaše želje po priročnih izdelkih. Z ledeno kavo VIVA na enem mestu združite udobje, užitek in vrhunsko kakovost!

Bogat izbor prigrizkov VIVA organskega izvora na vseh bencinskih servisih!

Na vseh bencinskih servisih OMV razširjamo ponudbo s sedmimi novimi vrstami prigrizkov blagovne znamke VIVA. Novost predstavljajo štiri vrste prigrizkov v obliki mešanic za vsak okus, NutsMix, Superfruits, VeggieMix in ChocoBerries, izključno organskega izvora. Pestro izbiro prigrizkov dopolnjujejo sadne ploščice VIVA, ki so na voljo v okusih jabolka/korenja/pomaranče, pese/črnega ribeza in rabarbare/jagode. Vse različice so primerne tudi za vse z veganskim načinom prehranjevanja, brez dodanega sladkorja in umetnih dodatkov, noben od novih prigrizkov pa ne vsebuje palmovega olja.

Primerni za uživanje na poti

Vsi novi izdelki VIVA izpolnjujejo stroga merila VIVA World in tako zagotavljajo vrhunsko kakovost, so vedno sveži, obenem pa tudi priročni, saj embalaža omogoča, da prsti med obrokom ostajajo čisti. Prigrizki VIVA v obliki mešanic so na voljo v različnih barvah v embalažah od 25 do 30 g. Sadne ploščice (32g) so pakirane posamično, in sicer v rdeči, vijolični in oranžni barvi, odvisno od okusa. Vedno pripravljene, da vam zagotovijo dodatno energijo in moč na poti.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj