Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
OMV www.omv.com/en Avstrija www.omv.at/de-at Bolgarija www.omv.bg/bg-bg Češka www.omv.cz/cs-cz Nemčija www.omv.de/de-de Madžarska www.omv.hu/hu-hu Nova Zelandija www.omv.nz/en-nz Norveška www.omv.no/no-no Romunija www.omv.ro/ro-ro Rusija www.omv.ru/ru-ru Srbija www.omv.co.rs/sr-rs Slovaška www.omv.sk/sk-sk Tunizija www.omv.tn/ar-tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com/de
Zapri

Ledena kava VIVA za poživitev vsakdana!

Na vseh bencinskih servisih OMV izberite med dvema okusoma ledene kave VIVA iz 100 % kave Arabica s pravim mlekom!

V vse bolj toplih dneh še kako prija požirek ledenega kavnega napitka, ki vam je na voljo v dveh izvrstnih okusih – Cappuccino in Café Latte. Ledena kava VIVA je rezultat ravno pravšnje kombinacije mleka najvišje kakovosti in kave vrste Arabica, ki vas bo navdušila s polnim okusom za poživitev vašega vsakdana. Obenem ledena kava VIVA ne vsebuje umetnih arom ali konzervansov, s čimer zagotavlja največje zadovoljstvo ob zaužitju.

Neprecenljiva osvežitev na poti

Ledena kava VIVA vas bo navdušila ob postanku na bencinskem servisu ali poživela vaš dan na poti. 250g plastenka z možnostjo zatesnitve je primerna tako za prenos kot zaužitje na samem bencinskem servisu, s čimer uresničujemo vaše želje po priročnih izdelkih. Z ledeno kavo VIVA na enem mestu združite udobje, užitek in vrhunsko kakovost!

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj