Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
OMV www.omv.com/en Avstrija www.omv.at/de-at Bolgarija www.omv.bg/bg-bg Češka www.omv.cz/cs-cz Nemčija www.omv.de/de-de Madžarska www.omv.hu/hu-hu Norveška www.omv.no/no-no Nova Zelandija www.omv.nz/en-nz Romunija www.omv.ro/ro-ro Srbija www.omv.co.rs/sr-rs Rusija www.omv.ru/ru-ru Slovaška www.omv.sk/sk-sk Tunizija www.omv.tn/ar-tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Zapri

Napitki in prigrizki VIVA za na pot

Pod lastno blagovno znamko VIVA najdete kakovostne in priročne izdelke za osvežitev in energijo na pot.  Na vseh naših bencinskih servisih OMV si lahko privoščite osvežujočo ledeno kavo VIVA v dveh okusih (Cappuccino in Café Latte), bogat izbor prigrizkov VIVA ter vitaminsko vodo in čajne napitke VIVA.  

NOVO: Vitaminska voda in čajni napitki VIVA

Nove naravne pijače VIVA brez dodanega sladkorja ali sladil ponujajo osvežitev v štirih različnih okusih. Dva okusa vitaminske vode in dva okusa čajev najdete na vseh naših bencinskih servisih.

Poiščite najljubšo osvežitev ob postanku na bencinskih servisih v novi liniji napitkov VIVA. Sveže pripravljena čaja in vitaminski vodi VIVA predstavljajo sodobno rešitev za uživanje na poti, saj prepričajo s svojo vrhunsko kakovostjo in svežino. Narejeni so izključno na osnovi izvirske vode, so brez dodanega sladkorja ali sladil in ponujajo široko paleto osvežujočih okusov, brez umetnih arom, barvil in konzervansov. Poseben sistem ustekleničenja zagotavlja obstojnost sestavin do 12 mesecev in posledično ohranja svežino napitka. Tako vitaminski vodi kot čaja so veganski napitki, bogati s hranilnimi vrednostmi in obenem nizko vrednostjo kalorij.

Izvirska vitaminska voda za svežino in vitalnost

Za pripravo osnove vitaminske vode, bogate s hranilnimi snovmi in visoko vsebnostjo vitamina C ter vitaminov skupine B, uporabljamo izključno izvirsko vodo. Vitaminska voda RELOAD vas bo prepričala s poživljajočo kombinacijo okusov borovnice in acai jagod, dodali pa smo ji tudi koencim Q10, ki ustvarja energijo v celicah, povečuje telesno odpornost in pripomore k regeneraciji.

Ljubitelji agrumov pa se boste razveselili okusa vitaminske vode DRIVE z značilno aromo limete in pomela, ki jo dopolnjujejo zrna zelene kave z ugodnimi učinki na metabolizem. Poleg tega pomagajo preprečevati utrujenost in imajo razstrupljevalno funkcijo. Obe vitaminski vodi sta tako bogati s hranilnimi snovmi, da že z eno plastenko zadostimo kar 120 % priporočenih dnevnih količin vitaminov.

Zeleni matcha in šipkov čaj za poživitev in osredotočenost

Skrbno izbrane surovine in priprava po tradicionalnih postopkih zagotavljajo visoko vsebnost vitaminov in ohranitev vseh najdragocenejših in koristnih hranilnih snovi v čajnih napitkih VIVA. Najvišjo kakovost zagotavlja tudi dejstvo, da so pripravljeni iz pravih zelišč namesto z uporabo čajnega ekstrakta, zato predstavljajo zdravju prijazno alternativo za poživitev dneva. Zeleni matcha čaj FOCUS je pravi naravni odmerek energije. Pomaga pri osredotočenosti in izboljša razpoloženje zahvaljujoč pomirjujočemu učinku okusa hruške in limonine trave. Samo ena plastenka vsebuje enako količino hranilnih snovi kot 10 skodelic zelenega čaja, kar v kombinaciji z L-teaninom in kofeinom za več ur ustvari stanje bistrega uma in čiste pozornosti. Zeleni matcha čaj FOCUS ima tako močne pozitivne učinke na človeka in njegovo počutje, obenem pa spodbuja tudi hujšanje.

Po zaslugi svojih naravnih sestavin vas bo šipkov čaj REFRESH poživil ter s sadnimi sokovi slive in hibiskusa pripravil za nadaljevanje poti. Z veliko vsebnostjo vitamina C in drugimi blagodejnimi izvlečki šipka, čaj REFRESH uravnava delovanje imunskega sistema, deluje razstrupljevalno in poveča prenos energije.

Okolju prijazna in učinkovita embalaža

Novi osvežilni napitki VIVA so pripravljeni iz naravnih sestavin, njihovo embalažo pa je moč stoodstotno reciklirati. Naj vitaminski vodi prineseta zagon (DRIVE) in obnovo (RELOAD), sveže pripravljena čaja pa osredotočenost (FOCUS) in osvežitev (REFRESH) na vaši poti.

Ledena kava VIVA zdaj v treh okusih

NOVO: ledena kava VIVA z okusom karamele

Na vseh bencinskih servisih OMV lahko izberite med tremi okusi ledene kave VIVA iz 100 % kave Arabica s pravim mlekom!

Predvsem v toplejših dneh še kako prija požirek ledenega kavnega napitka, ki vam je na voljo v treh izvrstnih okusih – CappuccinoCaffé Latte in Cafe Caramel. Ledena kava VIVA je rezultat ravno pravšnje kombinacije mleka najvišje kakovosti in kave vrste Arabica, ki vas bo navdušila s polnim okusom za poživitev vašega vsakdana. Obenem ledena kava VIVA ne vsebuje umetnih arom ali konzervansov, s čimer zagotavlja največje zadovoljstvo ob zaužitju.

Neprecenljiva osvežitev na poti

Ledena kava VIVA vas bo navdušila ob postanku na bencinskem servisu ali poživela vaš dan na poti. 250g plastenka z možnostjo zatesnitve je primerna tako za prenos kot zaužitje na samem bencinskem servisu, s čimer uresničujemo vaše želje po priročnih izdelkih. Z ledeno kavo VIVA na enem mestu združite udobje, užitek in vrhunsko kakovost!

Bogat izbor prigrizkov VIVA organskega izvora na vseh bencinskih servisih!

Na vseh bencinskih servisih OMV ponujamo sedem vrst prigrizkov blagovne znamke VIVA.  Štiri vrste prigrizkov v obliki mešanic za vsak okus, NutsMix, Superfruits, VeggieMix in ChocoBerries, izključno organskega izvora. Pestro izbiro prigrizkov dopolnjujejo sadne ploščice VIVA, ki so na voljo v okusih jabolka/korenja/pomaranče, pese/črnega ribeza in rabarbare/jagode. Vse različice so primerne tudi za vse z veganskim načinom prehranjevanja, brez dodanega sladkorja in umetnih dodatkov, noben od novih prigrizkov pa ne vsebuje palmovega olja.

Primerni za uživanje na poti

Vsi izdelki VIVA zagotavljajo vrhunsko kakovost, so vedno sveži, obenem pa tudi priročni, saj embalaža omogoča, da prsti med obrokom ostajajo čisti. Prigrizki VIVA v obliki mešanic so na voljo v različnih barvah v embalažah od 25 do 30 g. Sadne ploščice (32g) so pakirane posamično, in sicer v rdeči, vijolični in oranžni barvi, odvisno od okusa. Vedno pripravljene, da vam zagotovijo dodatno energijo in moč na poti.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj