Spletne strani OMV
Zapri

Napitki in prigrizki VIVA za na pot

Pod lastno blagovno znamko VIVA najdete kakovostne in priročne izdelke za osvežitev in energijo na pot.  Na vseh naših bencinskih servisih OMV si lahko privoščite osvežujočo ledeno kavo VIVA , prigrizke in pakirane rogljičke VIVA ter vitaminsko vodo in čajne napitke VIVA.  

NOVO: Pakirani rogljički VIVA v treh okusih

Da bo postanek na poti še slajši, vas na bencinskih servisih OMV čakajo novi pakirani rogljički blagovne znamke VIVA. Na voljo so trije različni okusi: klasični, polnjeni s čokoladno kremo in z jagodno-vaniljevo kremo.

Ob šalici tople kave se najbolje prileže slasten rogljič z ravno prav nežnim testom ter okusnim polnilom. Novi pakirani rogljički blagovne znamke VIVA izdelani po tradicionalnih italijanskih metodah, s skrbno izbranimi sestavinami in naravnim testom vam bodo polepšali še tako kratek postanek.

Le najboljše sestavine za sladek odmor

Rogljiči so pripravljeni iz najbolj kakovostnih sestavin, ki imajo vse potrebne certifikate ter ne vsebujejo umetnih barvil ali palmovega olja. Za ravno prav okusen rogljič je osnova testo, zato je za pripravo testa uporabljen poseben in dolgotrajen naravni postopek vzhajanja, ki ga naredi mehkejšega in bolj aromatičnega. Prav tako so uporabljena le jajca iz proste reje ter dodano maslo, ki pomembno prispevata k dodatnemu okusu rogljiča. 

V čokoladnem rogljčku je uporabljena čokolada s certifikatom Rainforest Alliance, ki označuje surovine proizvedene z metodami, ki podpirajo tri stebre trajnosti: socialni, ekonomski in okoljski.

Okolju prijazna embalaža

Novi pakirani rogljički na vas čakajo v sodobni embalaži blagovne znamke VIVA, ki jo je mogoče stoodstotno reciklirati, s čimer prispevamo tudi svoj delež k varovanju okolja.

Vitaminska voda in čajni napitki VIVA

Naravne pijače VIVA brez dodanega sladkorja ali sladil ponujajo osvežitev v štirih različnih okusih. Dva okusa vitaminske vode in ledeni čaj najdete na vseh naših bencinskih servisih.

Sveže pripravljen čaj in vitaminski vodi VIVA predstavljajo sodobno rešitev za uživanje na poti, saj prepričajo s svojo vrhunsko kakovostjo in svežino. Narejeni so izključno na osnovi izvirske vode, so brez dodanega sladkorja ali sladil in ponujajo široko paleto osvežujočih okusov, brez umetnih arom, barvil in konzervansov. Poseben sistem ustekleničenja zagotavlja obstojnost sestavin do 12 mesecev in posledično ohranja svežino napitka. Tako vitaminski vodi kot čaj so veganski napitki, bogati s hranilnimi vrednostmi in obenem nizko vrednostjo kalorij.

Izvirska vitaminska voda za svežino in vitalnost

Za pripravo osnove vitaminske vode, bogate s hranilnimi snovmi in visoko vsebnostjo vitamina C ter vitaminov skupine B, uporabljamo izključno izvirsko vodo. Vitaminska voda RELOAD vas bo prepričala s poživljajočo kombinacijo okusov borovnice in acai jagod, dodali pa smo ji tudi koencim Q10, ki ustvarja energijo v celicah, povečuje telesno odpornost in pripomore k regeneraciji.

Ljubitelji agrumov pa se boste razveselili okusa vitaminske vode DRIVE z značilno aromo limete in pomela, ki jo dopolnjujejo zrna zelene kave z ugodnimi učinki na metabolizem. Poleg tega pomagajo preprečevati utrujenost in imajo razstrupljevalno funkcijo. Obe vitaminski vodi sta tako bogati s hranilnimi snovmi, da že z eno plastenko zadostimo kar 120 % priporočenih dnevnih količin vitaminov.

Zeleni matcha čaj za poživitev in osredotočenost

Skrbno izbrane surovine in priprava po tradicionalnih postopkih zagotavljajo visoko vsebnost vitaminov in ohranitev vseh najdragocenejših in koristnih hranilnih snovi v čajnih napitkih VIVA. Najvišjo kakovost zagotavlja tudi dejstvo, da so pripravljeni iz pravih zelišč namesto z uporabo čajnega ekstrakta, zato predstavljajo zdravju prijazno alternativo za poživitev dneva. Zeleni matcha čaj FOCUS je pravi naravni odmerek energije. Pomaga pri osredotočenosti in izboljša razpoloženje zahvaljujoč pomirjujočemu učinku okusa hruške in limonine trave. Samo ena plastenka vsebuje enako količino hranilnih snovi kot 10 skodelic zelenega čaja, kar v kombinaciji z L-teaninom in kofeinom za več ur ustvari stanje bistrega uma in čiste pozornosti. Zeleni matcha čaj FOCUS ima tako močne pozitivne učinke na človeka in njegovo počutje, obenem pa spodbuja tudi hujšanje.

Okolju prijazna in učinkovita embalaža

Novi osvežilni napitki VIVA so pripravljeni iz naravnih sestavin, njihovo embalažo pa je moč stoodstotno reciklirati. Naj vitaminski vodi prineseta zagon (DRIVE) in obnovo (RELOAD), sveže pripravljena čaja pa osredotočenost (FOCUS) in osvežitev (REFRESH) na vaši poti.

Ledena kava VIVA

Na vseh bencinskih servisih OMV lahko izbirate med tremi okusi ledene kave VIVA iz 100 % kave Arabica s pravim mlekom!

Predvsem v toplejših dneh še kako prija požirek ledenega kavnega napitka, ki vam je na voljo v treh izvrstnih okusih – CappuccinoCaffé Latte in Vanilla. Ledena kava VIVA je rezultat ravno pravšnje kombinacije mleka najvišje kakovosti in kave vrste Arabica, ki vas bo navdušila s polnim okusom za poživitev vašega vsakdana. Obenem ledena kava VIVA ne vsebuje umetnih arom ali konzervansov, s čimer zagotavlja največje zadovoljstvo ob zaužitju.

Neprecenljiva osvežitev na poti

Ledena kava VIVA vas bo navdušila ob postanku na bencinskem servisu ali poživela vaš dan na poti. 250g plastenka z možnostjo zatesnitve je primerna tako za prenos kot zaužitje na samem bencinskem servisu, s čimer uresničujemo vaše želje po priročnih izdelkih. Z ledeno kavo VIVA na enem mestu združite udobje, užitek in vrhunsko kakovost!

Prigrizki VIVA organskega izvora na vseh bencinskih servisih

Na vseh bencinskih servisih OMV ponujamo prigrizke in sadne ploščice blagovne znamke VIVA.  Izbirate lahko med prigrizkom ChocoBerries, izključno organskega izvora, in sadnimi ploščicami, ki so na voljo v okusih korenja/pomaranče, pese/črnega ribeza in rabarbare/jagode. Vse različice so primerne tudi za vse z veganskim načinom prehranjevanja, brez dodanega sladkorja in umetnih dodatkov, noben od novih prigrizkov pa ne vsebuje palmovega olja.

Primerni za uživanje na poti

Vsi izdelki VIVA zagotavljajo vrhunsko kakovost, so vedno sveži, obenem pa tudi priročni, saj embalaža omogoča, da prsti med obrokom ostajajo čisti. Vedno pripravljeni, da vam zagotovijo dodatno energijo in moč na poti.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj