Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
OMV www.omv.com/en Avstrija www.omv.at/de-at Bolgarija www.omv.bg/bg-bg Češka www.omv.cz/cs-cz Nemčija www.omv.de/de-de Madžarska www.omv.hu/hu-hu Norveška www.omv.no/no-no Nova Zelandija www.omv.nz/en-nz Romunija www.omv.ro/ro-ro Srbija www.omv.co.rs/sr-rs Rusija www.omv.ru/ru-ru Slovaška www.omv.sk/sk-sk Tunizija www.omv.tn/ar-tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Spletne strani Borealis
Skupina Borealis www.borealisgroup.com
Zapri

Naročanje hrane in pijače prek aplikacije Wolt

Na izbranih bencinskih servisih OMV v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Celju in Kopru lahko prek aplikacije Wolt naročite dostavo hrane in pijače na dom, v službo ali katero koli drugo želeno destinacijo ali pa svojo košarico izdelkov prevzamete sami na bencinskem servisu.

Kaj je aplikacija Wolt?

Wolt je mobilna in spletna aplikacija, ki uporabnike v 23 državah po svetu navdušuje z dostavo izvrstnih jedi, živil, pijač in ostalih produktov. Wolt spada med najbolj priljubljene storitve tudi zaradi dejstva, da hrano dostavimo na željen naslov v manj kot 35 minutah. Preko aplikacije lahko v izbranih krajih naročite dostavo od več kot 350 ponudnikov. Za več informacij o aplikaciji, načinih naročanja, lokacijah in odpiralnem času kliknite TUKAJ.

Wolt na bencinskih servisih OMV

Trenutno lahko prek aplikacije Wolt naročite na izbranih bencinskih servisih v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Celju in Kopru:

Do spletne aplikacije lahko dostopate TUKAJ ali pa si mobilno aplikacijo naložite na svoj mobilni telefon.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj