Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Skupina OMV www.omv.com Avstrija www.omv.at Bolgarija www.omv.bg Češka www.omv.cz Nemčija www.omv.de Madžarska www.omv.hu Norveška www.omv.no Nova Zelandija www.omv.nz Romunija www.omv.ro Srbija www.omv.co.rs Rusija www.omv.ru Slovaška www.omv.sk Tunizija www.omv.tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Spletne strani Borealis
Skupina Borealis www.borealisgroup.com
Zapri

Naročanje hrane in pijače prek aplikacije Wolt

Na izbranih bencinskih servisih OMV v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Celju in Kopru lahko prek aplikacije Wolt naročite dostavo hrane in pijače na dom, v službo ali katero koli drugo želeno destinacijo ali pa svojo košarico izdelkov prevzamete sami na bencinskem servisu.

Kaj je aplikacija Wolt?

Wolt je mobilna in spletna aplikacija, ki uporabnike v 23 državah po svetu navdušuje z dostavo izvrstnih jedi, živil, pijač in ostalih produktov. Wolt spada med najbolj priljubljene storitve tudi zaradi dejstva, da hrano dostavimo na željen naslov v manj kot 35 minutah. Preko aplikacije lahko v izbranih krajih naročite dostavo od več kot 350 ponudnikov. Za več informacij o aplikaciji, načinih naročanja, lokacijah in odpiralnem času kliknite TUKAJ.

Wolt na bencinskih servisih OMV

Trenutno lahko prek aplikacije Wolt naročite na izbranih bencinskih servisih v Ljubljani, Mariboru, Kranju, Celju in Kopru:

Do spletne aplikacije lahko dostopate TUKAJ ali pa si mobilno aplikacijo naložite na svoj mobilni telefon.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj