Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
OMV www.omv.com/en Avstrija www.omv.at/de-at Bolgarija www.omv.bg/bg-bg Češka www.omv.cz/cs-cz Nemčija www.omv.de/de-de Madžarska www.omv.hu/hu-hu Norveška www.omv.no/no-no Nova Zelandija www.omv.nz/en-nz Romunija www.omv.ro/ro-ro Srbija www.omv.co.rs/sr-rs Rusija www.omv.ru/ru-ru Slovaška www.omv.sk/sk-sk Tunizija www.omv.tn/ar-tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Zapri

Sendviči po receptu chefa Uroša Štefelina

Chef Uroš Štefelin o posebni ponudbi sendvičev VIVA: »Naj vas očara raznolikost okusov, ki nam jih ponuja naša bogata dežela – hvala ti, Slovenija!«

Ste že pokusili sočen nabor sendvičev VIVA, ki vas vedno sveži pričakujejo na bencinskih servisih OMV s ponudbo sendvičev VIVA? 

Ne spreglejte ekskluzivnih sendvičev VIVA, pripravljenih po receptu chefa Uroša Štefelina, kot so postavni VIVA Fit ter ZimskiDolenjski, Alpski in Primorski sendvič VIVA, s katerimi se boste na pot okusov Slovenije odpravili že na najbližjem bencinskem servisu OMV s ponudbo sendvičev VIVA.

VIVA Zimski

Sendvič odlikujejo tradicionalni zimski okusi, kot so sočna tünka in zaseka, kislo zelje ter sir gauda. Klasične, a raznolike sestavine so v eno povezane s hrustljavimi bučnimi semeni, žametnim bučnim oljem in ostrim hrenovim namazom, ki se skrivajo v domači ajdovi žemlji z orehi.

VIVA Fit

Sendvič s posebno FIT štručko, izdelano iz pšenične, ržene in mandljeve moke z dodanimi beljaki in brez kvasa, v svoji sredici skriva le sočne sestavine. Na eni polovici mlečni namaz, na drugi slasten pesto Genovese, vmes pa dimljene piščančje prsi, mini paradižniki in rukola, marinirana z olivnim oljem in balzamičnim kisom.

VIVA Dolenjski

Kot veseljak je krepak,
poln žlahtnih in zrelih okusov,
značilnih za dolenjsko špajzo.

Sendvič je sestav raznolikih domačih okusov, od tradicionalne sevniške salame, hrustljave mešane solate, svežega kozjega sira, kisle smetane, mlečnega namaza s smetano do sočne dolenjske specialitete po imenu ženof.

VIVA Alpski

Robat in samosvoj,
varčen pri naboru sestavin,
a gvišn n'kol pri okusu.

Sendvič je obložen z značilnimi gorenjskimi okusi, kot so gorenjski želodec s kašo, sir ementaler, kisla repa, kumara, hrenov namaz in zeliščni namaz, ki so skrbno zaviti v robatem kruhu pletenici s semeni.

VIVA Primorski

Morje mu teče po žilah,
ko pluje med okusi,
ma dobrimi, kot pri noni.

Bogat sendvič s primorskim navdihom sestoji iz filejev sardonov, mocarele, belih belušev, češnjevih paradižnikov, bakalarja z oljčnim oljem, pesto bazilike in suhih paradižnikov, ki dopolnjujejo dišečo capreze štručko.

Posebna ponudba je na voljo le na bencinskih servisih OMV s ponudbo VIVA sendvičev!

Zaradi zagotavljanja visokih standardov kakovosti in svežine pripravljenih sendvičev vsi izdelki niso nujno del trenutne ponudbe.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj