Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Skupina OMV www.omv.com Avstrija www.omv.at Bolgarija www.omv.bg Češka www.omv.cz Nemčija www.omv.de Madžarska www.omv.hu Norveška www.omv.no Nova Zelandija www.omv.nz Romunija www.omv.ro Srbija www.omv.co.rs Rusija www.omv.ru Slovaška www.omv.sk Tunizija www.omv.tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Spletne strani Borealis
Skupina Borealis www.borealisgroup.com
Zapri

Sendviči po receptu chefa Uroša Štefelina

Ekskluzivni VIVA sendviči so nastali v sodelovanju s priznanim kuharskim chefom Urošem Štefelinom iz Vile Podvin, prejemnice Michelinove zvezdice

Slastni, sočni in pripravljeni iz skrbno izbranih sestavin. Ekskluzivni sendviči, pripravljeni po inovativnem receptu priznanega slovenskega chefa Uroša Štefelina, čakajo, da jih pokusite!

Odkrijte dnevno svež nabor na najbližjem bencinskem servisu OMV s ponudbo VIVA sendvičev.

Ne spreglejte tudi najnovejših Štefelinovih sendvičev leta – VIVA Krepki, VIVA Vitki in VIVA Mali otroški sendvič, ki so ustvarjeni, da nahranijo vso družino!

VIVA Krepki

Sočen in obilen v okusih slastne zorjene bresaole, šampinjonov, gurmanskih popečenih bučk, svilnatega kajmaka in pikantnega parmezana, v nedrjih z ajdo obogatenega domačega kruhka1. Pripravite brbončice za nepozabno gurmansko izkušnjo!

VIVA Vitki

Brezmesni sendvič s kurkumino štručko1, podmazano z okusnim namazom iz črnih oliv in polnjeno s popečenimi bučkami, melancani, listi sveže špinače, češnjevimi paradižniki in pikantnim parmezanom za piko na i. Vegi užitek, da te kap!

VIVA Mali

Sendvič, pripravljen po navdihu otrok in za otroke, sestavljen iz priljubljene sirove štručke1, podkrepljene z rezinami piščančje salame, kislimi kumaricami in češnjevim paradižnikom ter sočnim namazom iz kajmaka.

1Kruhi novih VIVA sendvičev so rezultat razvoja domačih pekovskih mojstrov pekrane Hlebček.

Ostali sendviči v ponudbi po receptu chefa Štefelina

VIVA Alpski

Sendvič je obložen z značilnimi gorenjskimi okusi, kot so gorenjski želodec s kašo, sir ementaler, kisla repa, kumara, hrenov namaz in zeliščni namaz, ki so skrbno zaviti v robatem kruhu pletenici s semeni.

Posebna ponudba je na voljo le na bencinskih servisih OMV s ponudbo VIVA sendvičev!

Zaradi zagotavljanja visokih standardov kakovosti in svežine pripravljenih sendvičev vsi izdelki niso nujno del trenutne ponudbe.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj