Spletne strani OMV
Zapri

Sendviči po receptu chefa Uroša Štefelina

Ekskluzivni VIVA sendviči so nastali v sodelovanju s priznanim kuharskim chefom Urošem Štefelinom iz Vile Podvin, prejemnice Michelinove zvezdice

Naše kulinarično ustvarjanje se nikoli ne konča! To poletje na naših bencinskih servisih s ponudbo VIVA že slastno dišita dva nova okusna sendviča izpod rok chefa Uroša Štefelina.

Navdih smo našli v obilici sezonskih in lokalnih sestavin, pri ustvarjanju pa dosledno upoštevali potrebe sodobnega gosta.

Odkrijte dnevno svež nabor na najbližjem bencinskem servisu OMV s ponudbo VIVA sendvičev.

VIVA Kraljevi bagel

Sendvič z jajcem in čedarjem je vedno prava izbira, saj slastne sestavine skupaj z dišečo slanino, sirom čedar in svežo špinačo zadovoljijo tudi najbolj zahtevne gurmane.

VIVA Kraljevi burger

Sendvič z omleto in slanino ponuja fuzijo okusov, začinjenih z drobnjakom in osvežilnimi popečenimi melancanami.

Poskusite oba nova sendviča, prepričani smo, da vas bosta očarala.

Ne spreglejte tudi ostalih Štefelinovih sendvičev – VIVA Krepki, VIVA Vitki in VIVA Mali otroški sendvič, ki so ustvarjeni, da nahranijo vso družino!

VIVA Krepki

Sočen in obilen v okusih slastne zorjene bresaole, šampinjonov, gurmanskih popečenih bučk, svilnatega kajmaka in pikantnega parmezana, v nedrjih z ajdo obogatenega domačega kruhka1. Pripravite brbončice za nepozabno gurmansko izkušnjo!

VIVA Vitki

Brezmesni sendvič s kurkumino štručko1, podmazano z okusnim namazom iz črnih oliv in polnjeno s popečenimi bučkami, melancani, listi sveže špinače, češnjevimi paradižniki in pikantnim parmezanom za piko na i. Vegi užitek, da te kap!

VIVA Mali

Sendvič, pripravljen po navdihu otrok in za otroke, sestavljen iz priljubljene sirove štručke1, podkrepljene z rezinami piščančje salame, kislimi kumaricami in češnjevim paradižnikom ter sočnim namazom iz kajmaka.

1Kruhi novih VIVA sendvičev so rezultat razvoja domačih pekovskih mojstrov pekrane Hlebček.

Zaradi zagotavljanja visokih standardov kakovosti in svežine pripravljenih sendvičev vsi izdelki niso nujno del trenutne ponudbe.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj