Spletne strani OMV
Zapri

Odlični in vedno sveži sendviči VIVA

Vseskozi ponujamo posebne kulinarične užitke za vsak okus in vsako priložnost. Vsi sendviči VIVA so sveže pripravljeni nekajkrat na dan in zadovoljujejo visoke standarde kakovosti.

Na vseh bencinskih servisih OMV s ponudbo sendvičev VIVA.

Sendviči Panini: Panini pršut, Panini Premium

Okusite italijanski način življenja, ki vam ga ponuja poseben sendvič, na voljo v različnih okusih. Panini pršut vas bo prepričal s hrustljavim kruhom in s tankimi rezinami slastnega pršuta, sočno mocarelo in svežim paradižnikom, piko na i pa mu da edinstvena koktajl omaka. Pri sendviču Panini premium pa njegov gurmanski značaj poudari sir Čedar in Kuhan pršut, zaokroži pa svežina rukole.

Sveži sendviči Image2 panini

VIVA Mali

Sendvič, pripravljen po navdihu otrok in za otroke, sestavljen iz priljubljene sirove štručke, podkrepljene z rezinami piščančje salame, kislimi kumaricami in češnjevim paradižnikom ter sočnim namazom iz kajmaka.

img_viva_mali

Sendvič Schnitzel Deluxe

Ena od najbolj priljubljenih avstrijskih specialitet, dunajski zrezek, v sendviču Schnitzel Deluxe. Hrustljav užitek za brbončice je postrežen v karijevi štručki in sestavljen iz okusnega piščančjega zrezka, hrustljavih rezin rdeče paprike ter omake iz medu in gorčice. Je popoln prigrizek za gurmane, ki so vselej na poti in si želijo trenutka zadovoljstva.

Sveži sendviči Image6 schnizel

Sendvič VIVA Fan

Olivni kruh s pršutom, mocarelo, paradižnikom in sirnim namazom je zagotovilo za gurmansko razvajanje. Ko ga boste enkrat poskusili, se mu ne boste mogli več upreti.

Sveži sendviči Image7 fun

Sendvič VIVA Veliki

Baguettino, maslo, toast šunka, sir, paradižnik, kumare sveže, solata. Vse to združeno v velikem sendviču - samo za zelo lačne.

Sveži sendviči Image9 veliki

Ciabata rustikal s kuhanim pršutom

Žemlja spuntello, kisle kumarice, kuhan pršut, sir emental in mlečni namaz s hrenom. Klasičen sendvič iz kakovostnih sestavin.

img_VIVA_sendvic_ciabata

Zaradi zagotavljanja visokih standardov kakovosti in svežine pripravljenih sendvičev vsi izdelki niso nujno del trenutne ponudbe.

Iskalnik motornih olj