Spletne strani OMV
Zapri

Odlični in vedno sveži sendviči VIVA

Vseskozi ponujamo posebne kulinarične užitke za vsak okus in vsako priložnost. Vsi sendviči VIVA so sveže pripravljeni nekajkrat na dan in zadovoljujejo visoke standarde kakovosti.

Na vseh bencinskih servisih OMV s ponudbo sendvičev VIVA.

Sendviči Panini: Panini pršut, Panini s šunko in sirom, Panini Premium

Okusite italijanski način življenja, ki vam ga ponuja poseben sendvič, na voljo v različnih okusih. Panini pršut vas bo prepričal s hrustljavim kruhom in s tankimi rezinami slastnega pršuta, sočno mocarelo in svežim paradižnikom, piko na i pa mu da edinstvena koktajl omaka. Pri sendviču Panini s šunko in sirom pa smo okusen kruh panini napolnili s šunko, sirom in zeleno solato, okuse pa prav tako povezuje slastna koktajl omaka. Družini toplih sendvičev PANINI se je pridružil sendvič Panini premium. Gurmanski značaj sendviča poudari sir Čedar in Kuhan pršut, zaokroži pa svežina rukole.

Sendvič Schnitzel Deluxe

Ena od najbolj priljubljenih avstrijskih specialitet, dunajski zrezek, v sendviču Schnitzel Deluxe. Hrustljav užitek za brbončice je postrežen v karijevi štručki in sestavljen iz okusnega piščančjega zrezka, hrustljavih rezin rdeče paprike ter omake iz medu in gorčice. Je popoln prigrizek za gurmane, ki so vselej na poti in si želijo trenutka zadovoljstva.

Sendvič VIVA Fan

Olivni kruh s pršutom, mocarelo, paradižnikom in sirnim namazom je zagotovilo za gurmansko razvajanje. Ko ga boste enkrat poskusili, se mu ne boste mogli več upreti.

Sendvič VIVA Kraški

Ko zadiši po Krasu: originalni kraški zašink v sožitju z dimljenim sirom v objemu edinstvene bagete s koščki pršuta! Poskusite simfonijo okusov našega kraškega sendviča. 

Sendvič VIVA Veliki

Baguettino, maslo, toast šunka, sir, paradižnik, kumare sveže, solata. Vse to združeno v velikem sendviču - samo za zelo lačne.

Ciabata rustikal s kuhanim pršutom

Žemlja spuntello, kisle kumarice, kuhan pršut, sir emental in mlečni namaz s hrenom. Klasičen sendvič iz kakovostnih sestavin.

Polnozrnati rogljič z mozarello

Pecivo Lunca s semeni, mlečni namaz z zelišči, svež paradižnik, sir mozarella in listični sveže bazilike. Za manjši prigrizek na poti.

Bombeta s piščancem

Bombeta s sezamom, paniran piščanec, svež paradižnik, sveža solata in sirni namaz s smetano. 

Zaradi zagotavljanja visokih standardov kakovosti in svežine pripravljenih sendvičev vsi izdelki niso nujno del trenutne ponudbe.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj