Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
OMV www.omv.com/en Avstrija www.omv.at/de-at Bolgarija www.omv.bg/bg-bg Češka www.omv.cz/cs-cz Nemčija www.omv.de/de-de Madžarska www.omv.hu/hu-hu Norveška www.omv.no/no-no Nova Zelandija www.omv.nz/en-nz Romunija www.omv.ro/ro-ro Srbija www.omv.co.rs/sr-rs Rusija www.omv.ru/ru-ru Slovaška www.omv.sk/sk-sk Tunizija www.omv.tn/ar-tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Zapri

OMV Caristal - za optimalno vidljivost!

#TEXT#

Čistilo in zaščitno sredstvo pred zmrzovanjem stekla OMV CARISTAL

Čistilo in zaščitno sredstvo pred zmrzovanjem stekla OMV CARISTAL zagotavlja hitro čiščenje, ne pušča madežev in zavira nastajanje ledu na vetrobranskem steklu. Kristalno jasen pogled na cesto pa povečuje vašo varnost med vožnjo!

Brez težav odstranjuje zaledenele dele na vetrobranskem steklu, prah, mrčes ter ostanke olja in silikona. Posebni dodatki zavirajo nastajanje ledu na steklu in zagotavljajo delovanje razpršilnih šob vašega avtomobila. Integrirani antistatik dodatno onemogoča ponovno nabiranje umazanije na steklenih površinah.

Čistilo in zaščitno sredstvo pred zmrzovanjem stekla OMV CARISTAL ne vsebuje strupenega metanola in je primerno za vozila s polikarbonatnimi stekli in pahljačastimi šobami. Ne škodi laku, kromu, gumi in umetnim masam.

Čistilo in zaščitno sredstvo pred zmrzovanjem stekla OMV CARISTAL je na voljo na vseh bencinskih servisih OMV. Izbirate lahko med pripravljeno mešanico (do –25°C) in koncentratom (do –60°C).

Pri uporabi koncentrata do -60°C upoštevajte navodila za mešanje na hrbtni strani embalaže!

 

Poletno čistilo za stekla OMV CARISTAL z vonjem limone

Poletno čistilo za stekla OMV CARISTAL zagotavlja optimalno čiščenje, ne pušča madežev na vetrobranskem steklu in zagotavlja antistatično delovanje. Kristalno jasen pogled na cesto pa povečuje vašo varnost med vožnjo!

Čistilo za stekla brez težav odstranjuje prah, mrčes ter ostanke olja in silikona. Posebni dodatki zavirajo nastajanje umazanije. Poleg tega integrirani antistatik onemogoča hitro nabiranje umazanije na vaših avtomobilskih steklih.

Čistilo za stekla OMV CARISTAL z vonjem limone je na voljo na vseh bencinskih servisih OMV. Že pripravljeno mešanico čistila imamo v 3-litrski softbag embalaži.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj