Spletne strani OMV
Zapri
img_windscreen_shield_900x300

Čistilo za stekla OMV

Čistila za stekla OMV v vseh pogojih zagotavljajo optimalno čista okna brez madežev. Združujejo pomembne lastnosti za vse letne čase – visoko odpornost proti zmrzali pozimi in preprečevanje nabiranja nečistoč poleti. Izbirate lahko med dvema vrstama čistil – koncentrati in pripravljenimi mešanicami. Vsi izdelki so pakirani v trajnostno embalažo, ki vsebuje 70 % manj plastike od primerljive embalaže.

 

img_cistilec_stekel_poletni

Poletno čistilo za stekla OMV, pripravljena mešanica

Poletno čistilo za stekla OMV učinkovito odstranjuje madeže, prah in mrčes. Z nanotehnologijo in posebnimi aditivi zavira nalaganje nečistoč. Integrirani antistatik v formuli preprečuje ponovno nabiranje umazanije na avtomobilskih steklih.

Poletno čistilo za stekla OMV z vonjem limone je na voljo na vseh bencinskih servisih OMV v pripravljeni mešanici (3 l), pakirani v okolju prijazni embalaži, s katero prispevamo k zmanjševanju količine odpadkov.

 

Za uporabo pripravljena zimska tekočina za čiščenje stekla OMV

img_cistilec_stekel_zima

Zimska tekočina za pranje stekla OMV –25 °C je odporna proti temperaturam vse do –25 °C. Zasnovana je za učinkovito odstranjevanje ledu, prahu in mrčesa ter ostankov olja in silikona. Posebni aditivi upočasnijo nastajanje ledu in zagotavljajo delovanje šob celo v ekstremnih vremenskih razmerah. Zimska tekočina za pranje stekla OMV ne vsebuje strupenega metanola ter je neškodljiva za lak, krom, gumo in plastiko.

Zimska tekočina za čiščenje stekel je na voljo tudi v obliki koncentrata -60°C. Pri uporabi koncentrata upoštevajte navodila za mešanje na hrbtni strani embalaže.

Iskalnik motornih olj