Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
OMV www.omv.com/en Avstrija www.omv.at/de-at Bolgarija www.omv.bg/bg-bg Češka www.omv.cz/cs-cz Nemčija www.omv.de/de-de Madžarska www.omv.hu/hu-hu Norveška www.omv.no/no-no Nova Zelandija www.omv.nz/en-nz Romunija www.omv.ro/ro-ro Srbija www.omv.co.rs/sr-rs Rusija www.omv.ru/ru-ru Slovaška www.omv.sk/sk-sk Tunizija www.omv.tn/ar-tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Zapri

Poskrbite za svoje opravke na Multi točki

V današnjem času šteje vsak trenutek, zato vam želimo na naših bencinskih servisih ponuditi kar največ na enem mestu.

Za vas smo vzpostavili Multi točko, posebno blagajno, na kateri lahko plačate položnice, napolnite predplačniški račun za mobilni telefon, vplačate loterijske igre, športne stave in še mnogo drugega.

Plačilo vseh storitev* je mogoče le na posebej vzpostavljeni blagajni z gotovino. S plačilnimi karticami lahko plačate naslednje storitve: Loterija Slovenije, športne stave Športne loterije, Eventim, Olaii, Moje karte, 1nadan, Kuponko, Margento polnitve mobilnih računov in VOYO. Z gotovino pa: paysafecard, položnice preko Abanke, WESTERN UNION, Margento LPP Urbana polnitve ter mesečne vozovnice.

Multi točka je na voljo na izbranih bencinskih servisih OMV po vsej Sloveniji! Vsak bencinski servis OMV ima na vhodu nalepko, kjer so označene storitve, ki so na voljo.

Storitve na Multi točkah

Na Multi točkah lahko vplačate tudi igre na srečo Loterije Slovenije: Loto, najpopularnejšo loterijsko igro v Sloveniji, mednarodni igri Eurojackpot in Vikinglotto z milijonskimi dobitki vsak teden, igri TikiTaka in 3x3 ali pa se zabavate s praskanjem srečk.

Vsi ljubitelji športa lahko sedaj pri nas preizkusite svojo srečo ali znanje v igrah na srečo, ki jih prireja Športna loterija.  Vplačate lahko športne stave, stave v živo, Colossus, stavite na konjske dirke, igrate Cifro plus, Top 6 ali igrate napovedne igre, kot so: Toto gol, Gol napoved in Napoved 12. Minimalno vplačilo na stavni listek je 0,50 EUR, največje pa 250 EUR.

Prodaja vstopnic za vse dogodke prek Eventima - vodilnega prodajalca vstopnic v Sloveniji za domače in mednarodne dogodke. Zdaj tudi na vseh bencinskih servisih OMV z Multi točko.

Na naši Multi točki lahko kupite vstopnice za vse prireditve ponudnika Mojekarte.si. Mojekarte.si je osrednja vstopna točka v svet kulture, športa, zabave, vsebin za otroke, doživljajev in drugih vsebin za preživljanje prostega časa v Sloveniji.

Platforma Olaii.com omogoča pregledno in enostavno prodajo vstopnic. Vstopnice za koncerte in prireditve, ki potekajo po vsej Sloveniji, so na voljo na večini bencinskih servisov z Multi točko ali v aplikaciji Olaii.

Z gotovino lahko hitro in preprosto plačate vse vaše plačilne naloge - položnice, s provizijo le 0,65 EUR. Najvišja vrednost zneska na položnici je 500 EUR. Plačilne storitve opravlja in za njihovo izvršitev jamči Abanka d.d., Slovenska 58, 1517 Ljubljana.

*Položnica – univerzalni plačilni nalog (obrazec UPN).

Storitev WESTERN UNION je prenos denarja na izbranih bencinskih servisih OMV z Multi točko. Storitev WESTERN UNION vam omogoča, da lahko v zelo kratkem času pošljete denar vašim bližnjim ali družinskemu članu. Omogoča prejemanje in pošiljanje denarja nekomu, ki ga poznate in denar potrebuje v izrednih razmerah.

Storitev WESTERN UNION je na voljo na bencinskih servisih OMV: IZOLA JUG, KOPER TOMOS, MARIBOR PTUJSKA ZAHOD, CELJE AERO, LOPATA, LUKOVICA, ŠENTVID, KRANJ, VELENJE GORENJE, KOPER BONIFIKA, ROŽNA DOLINA, KRŠKO, PORTOROŽ, LUCIJA ZAHOD, ŠKOFJA LOKA KIDRIČ, LESCE, DOMŽALE VIR, KOPER SEMEDELA, ŠENTJUR, KAMNIK, CELJE EMO, MARIBOR VZHOD, NOVO MESTO LEVIČ, CELJE MEDLOG, SMEDNIK, ORMOŽ, BENEDIKT, MURSKA SOBOTA, LJUTOMER. SLOVENSKA BISTRICA, SLOVENSKE KONJICE, LJUBLJANA ZALOŠKA JUG

Predplačniške kartice paysafecard omogočajo varno plačevanje na spletu brez posredovanja osebnih podatkov, bančnih podatkov in podatkov kreditne kartice. Pri nakupu lahko izbirate med karticami v vrednosti 10, 25, 50 ali 100 EUR.

S paysafecard direct lahko vaš račun my paysafecard napolnite hitro in udobno neposredno na prodajnem mestu. Znesek vam je takoj po plačilu na prodajnem mestu na razpolago na vašem računu my paysafecard (vnos 16-mestnega PIN-a tako ni potreben).

Spletno nakupovanje – nespletno plačevanje!

Paysafecash je plačilna storitev, ki omogoča plačevanje v spletnih trgovinah z gotovino na prodajnem mestu.

V spletni trgovini izberete možnost plačila s Paysafecash, generira se črtna koda, s katero greste na prodajno mesto ter vplačate zahtevani znesek. Plačilo je takoj sprovedeno in trgovec je o plačilu takoj obveščen.

Kuponko.si garantira najnižje cene svojih aktualnih akcijskih ponudb izdelkov, storitev in turizma. Ustavite se na najbližjem OMV bencinskem servisu in anonimno opravite nakup izbrane ponudbe, kupon je aktiven takoj in pripravljen na koriščenje.

Na poti do najboljših akcij vodnih parkov, restavracij in ostalih atraktivnosti!

1nadan.si je priljubljena največja spletna stran za skupinsko nakupovanje, ki uporabnikom prinaša raznolike ponudbe storitev, izdelkov in potovanj. Uporabnikom zagotavlja ugodne ponudbe s popusti do 99 %, ponudnikom storitev pa odlično promocijo in predstavitev dejavnosti.

Na Multi točki vam je na voljo tudi terminal Margento, ki omogoča, da za poljubno vrednost napolnite vaš predplačniški račun za prenosni telefon ali kartico Urbana. Storitev je na voljo za uporabnike vseh slovenskih mobilnih omrežij, na izbranih bencinskih servisih OMV.

Na bencinskih servisih OMV v Ljubljani lahko na Multi točki napolnite vašo Urbano, s katero lahko plačate parkirnino, vožnjo z ljubljanskimi mestnimi avtobusi in druge storitve v okviru Mestne občine Ljubljana.

Razmišljate o izletu ali potovanju? Bi obiskali katero od evropskih prestolnic že jutri? Vas mika potep z nahrbtnikom na ramenih? Brez skrbi, skočite na FlixBus. Mladi evropski ponudnik medkrajevnih in mednarodnih avtobusnih prevozov bo poskrbel za udoben, zanesljiv in okolju prijazen način potovanja, obenem pa bo popazil na vašo denarnico. Po res ugodno vozovnico se lahko odpravite na najbližje 3DVA prodajno mesto. Izbira destinacij po Evropi vas bo navdušila! Zahvaljujoč pametnemu načrtovanju linij in sodobnemu podpornemu sistemu, FlixBus zagotavlja največjo evropsko mrežo avtobusnih prevozov z 250.000 dnevnimi povezavami in več kot 1.700 destinacijami v 28 državah. Ko bo padla odločitev, kam, pa samo še stopite do vaše najbližjega bencinskega servisa OMV z Multi točko in kupite vozovnico do nepozabne popotniške izkušnje.

VOYO je najbolj priljubljen slovenski TV na zahtevo, ki deluje na vseh pametnih napravah. Izbirajte med več kot 5.000 urami TV-vsebin kjerkoli in kadarkoli. Domača produkcija 24 ur pred predvajanjem na TV, najbolj priljubljeni šovi, VOYO originalne serije, največ sinhroniziranih risank na enem mestu, ekskluzivni športni prenosi v živo, telenovele, svetovne filmske uspešnice in neodvisni filmi. Možnost ogleda zamujenih TV-vsebin POP TV, Kanal A, KINO, BRIO in OTO za 7 dni nazaj brez oglasov.

Cena predplačniškega dostopa na prodajnih mestih OMV Multi točke:

  • 1-mesečni* VOYO dostop = 7 EUR (z DDV)
  • 6-mesečni* VOYO dostop+ 1 mesec brezplačno = 42 EUR (z DDV)
  • *1 mesec = 30 dni
  • *6 mesecev = 180 dni

Storitve so na voljo v sodelovanju s podjetjem Tobačna 3DVA d.o.o., Cesta 24. junija 90, 1231 Ljubljana Črnuče.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj