Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
OMV www.omv.com/en Avstrija www.omv.at/de-at Bolgarija www.omv.bg/bg-bg Češka www.omv.cz/cs-cz Nemčija www.omv.de/de-de Madžarska www.omv.hu/hu-hu Nova Zelandija www.omv.nz/en-nz Norveška www.omv.no/no-no Romunija www.omv.ro/ro-ro Rusija www.omv.ru/ru-ru Srbija www.omv.co.rs/sr-rs Slovaška www.omv.sk/sk-sk Tunizija www.omv.tn/ar-tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae/en-ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com/de
Zapri

Poskrbite za svoje opravke na Multi točki

V današnjem času šteje vsak trenutek, zato vam želimo na naših bencinskih servisih ponuditi kar največ na enem mestu.

Za vas smo vzpostavili Multi točko, posebno blagajno, na kateri lahko plačate položnice, napolnite prenosni telefon, vplačate športne stave in še mnogo drugega.

Plačilo vseh storitev* je mogoče le na posebej vzpostavljeni blagajni z gotovino. S plačilnimi karticami lahko plačate naslednje storitve: Loterija Slovenije, Športne stave, Mobi polnitve (Telemach, Telekom, A1 in Izi mobil), Eventim, Olaii in Moje karte.

Multi točka je na voljo na izbranih bencinskih servisih OMV po vsej Sloveniji! Vsak bencinski servis OMV ima na vhodu nalepko, kjer so označene storitve, ki so na voljo.

Storitve na Multi točkah

Nakup 1nadan.si kuponov na OMV!

1nadan.si je priljubljena, največja spletna stran za skupinsko nakupovanje, ki uporabnikom nudi ponudbe storitev, izdelkov in potovanj. Uporabnikom zagotavlja najboljše ponudbe s popusti do 99%, ponudnikom storitve pa odlično promocijo in predstavitev dejavnosti.

Igre Loterije Slovenije

LOTO: najbolj priljubljena igra v Sloveniji. Žrebanja vsako sredo in nedeljo. EUROJACKPOT: mednarodna igra. Žrebanja vsak petek. VIKINGLOTTO: nova mednarodna igra. Žrebanja vsako sredo. TIKITAKA: dinamična in razburljiva igra, kjer je v igri vsakih 5 minut 200.000 evrov. Žrebanja vsakih 5 minut od 7. do 21. ure. 3x3: prva dnevna igra. Žrebanja vsak dan ob 13. uri. SREČKE: hitre, zabavne in navihane.

Storitev WESTRN UNION
 
Prenos denarja prek mednarodne mreže za hitro pošiljanje denarja po vsem svetu - Western Union. Na izbranih bencinskih servisih OMV z Multi točko.
Nakup vstopnic prek sistema Olaii
 
Platforma Olaii.com omogoča pregledno in enostavno prodajo vstopnic. Preko aplikacije Olaii so na voljo vstopnice za koncerte in prireditve, ki potekajo po vsej Sloveniji.

Nakup kuponov Kuponko!

Na vseh naših bencinskih servisih z Multi točko je zdaj možen nakup Kuponko.si kuponov z izdelki, storitvami in turizmom (plačilo samo z gotovino).

Nakup vstopnic prek Eventima

Prodaja vstopnic za vse dogodke prek Eventima - vodilnega prodajalca vstopnic v Sloveniji. Zdaj tudi na vseh bencinskih servisih OMV z Multi točko.

Nakup vstopnic

Na naši Multi točki lahko kupite vstopnice za vse prireditve in predstave ponudnika Mojekarte.si.

Športne stave

Vsi ljubitelji športa lahko sedaj pri nas preizkusite svojo srečo ali znanje in vplačate športne stave, ki jih organizira Športna loterija Slovenije. Minimalno vplačilo na kombinacijo na stavni listek znaša 0,50 EUR, največje pa 250 EUR.

Plačilo položnic

Hitro in preprosto plačajte vse vaše položnice, s provizijo le 0,65 EUR! Mogoče je plačilo položnic – univerzalnih plačilnih nalogov (obrazec UPN) z vrstico OCR. Storitev omogoča Abanka Vipa d.d.

Nakup paketov Voyo

Poskrbite, da vam nikoli ne bo dolgčas! Vsebine na Voyo lahko spremljate po televiziji, na računalniku, tabličnem računalniku in pametnem telefonu. Na voljo so: enomesečni paket za 5 EUR, polletni paket za 30 EUR in enoletni paket za 60 EUR.

Terminal Margento za polnjenje telefona

Na Multi točki vam je na voljo tudi terminal Margento, ki omogoča, da za poljubno vrednost napolnite vaš predplačniški račun za prenosni telefon ali kartico Urbana. Storitev je na voljo za uporabnike vseh slovenskih mobilnih omrežij, na izbranih bencinskih servisih OMV.

Polnjenje Urbane

Na bencinskih servisih OMV v Ljubljani lahko na Multi točki napolnite vašo Urbano, s katero lahko plačate parkirnino, vožnjo z ljubljanskimi mestnimi avtobusi in druge storitve.

Nakup kartic Paysafecard

Predplačniške kartice Paysafecard omogočajo varno plačevanje na spletu, brez posredovanja osebnih podatkov, bančnih podatkov in podatkov kreditne kartice. Pri nakupu lahko izbirate med karticami v vrednosti 10, 25, 50 ali 100 EUR.

*Storitve so na voljo v sodelovanju s podjetjem 3DVA, d.o.o.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj