Spletne strani OMV
Zapri
Slika je simbolična.

Iščete idejo za darilo? Vrednostna kartica OMV je prava izbira!

Splošni pogoji poslovanja za Vrednostne bone in Vrednostne kartice OMV je z vami ob najlepših trenutkih življenja – kot presenečenje za božič ali novo leto, rojstno dnevno darilo, darilo za posebno priložnost ali pa kot drobno darilo za zahvalo.

Našo vrednostno kartico lahko unovčite na bencinskih servisih OMV po vsej Sloveniji v času dveh let od nakupa oziroma zadnje polnitve. Unovčenje vrednostne kartice je zelo enostavno. Z njo lahko tako kot z gotovino plačujete vse vrste izdelkov in storitev, ki jih nudimo na bencinskih servisih OMV. Naj gre za gorivo, okusne prigrizke iz okrepčevalnice VIVA ali pa pranje vašega vozila v tehnološko dovršenih avtopralnicah OMV TOP WASH. Z njo lahko kupite tudi vinjete. Z Vrednostno kartico OMV ne boste mogli plačati zgolj drugih vrednostnih kartic oz. bonov. Lahko jo uporabite za več manjših nakupov, seveda do vrednosti, ki je navedena na kartici.

Vrednostna kartica OMV vam nudi širok nabor možnosti. Lahko se odločite za nakup že prednapolnjenih vrednostnih kartic za 30, 50 ali 100 EUR. V kolikor nobena od navedenih vrednosti ne ustreza vašim potrebam, potem bo Vrednostna kartica OMV FLEX prava izbira za vas. Na to kartico lahko ob nakupu naložite poljubni znesek med 30 in 250 EUR. Prednost te kartice je tudi v tem, da jo lahko ponovno napolnite s poljubnimi zneski na kateremkoli bencinskem servisu OMV v Sloveniji.

Vrednostne kartice OMV lahko kupite na vseh bencinskih servisih OMV po Sloveniji.

Vrednostne kartice za poslovne partnerje.

Splošni pogoji poslovanja za Vrednostne bone in Vrednostne kartice OMV - 01.2023 (PDF, 193,4 KB)

Iskalnik motornih olj