Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Skupina OMV www.omv.com Avstrija www.omv.at Bolgarija www.omv.bg Češka www.omv.cz Nemčija www.omv.de Madžarska www.omv.hu Norveška www.omv.no Nova Zelandija www.omv.nz Romunija www.omv.ro Srbija www.omv.co.rs Rusija www.omv.ru Slovaška www.omv.sk Tunizija www.omv.tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Spletne strani Borealis
Skupina Borealis www.borealisgroup.com
Zapri

Donacijski projekti

V OMV Slovenija tradicionalno namenjamo sredstva za projekte, s katerimi želimo prispevati k razvoju okolja, v katerem delujemo. Zaveza k družbeno odgovornemu delovanju na vseh ravneh podjetja je še posebej pomembna v času, ko lahko ravno s prispevkom družbeno odgovornih podjetij omogočimo različnim organizacijam, da nemoteno opravljajo svoje poslanstvo - pomagajo tistim, ki pomoč potrebujejo.

Tako že več let pri več projektih uspešno sodelujemo z Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) in si prizadevamo, da otrokom iz socialno manj spodbudnih okolij pričaramo doživetja, o katerih sicer le sanjajo in jim s tem tudi omogočimo možnosti za osebni razvoj.

Skupaj s člani Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE smo že več let zapored zbrali točke zvestobe ter jih nato - pretvorjene v finančna sredstva - doniramo Zvezi prijateljev mladine Slovenije za izvedbo počitnic za otroke iz socialno šibkejših okolij. Ob tem v sodelovanju z ZPM Ljubljana Moste-Polje vsako leto za teden dni na enotedenski tabor v Kranjsko Goro peljemo osnovnošolske otroke iz socialno ogroženih družin, ki s tem pridobivajo nove izkušnje in poznanstva.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj