Spletne strani OMV
Zapri

Pravila in pogoji naročanja kurilnega olja OMV futurPlus

Spletni obrazec za naročanje kurilnega olja OMV futurPlus je namenjen spletni oddaji naročila kurilnega olja OMV futurPlus pooblaščenim prodajalcem družbe OMV Slovenija, d. o. o., na posameznih območjih Slovenije.

Potek naročila 
Najprej izpolnite obrazec in kliknite na gumb za potrditev. S tem bo vaše naročilo posredovano v zbirni center pooblaščenih prodajalcev kurilnega olja OMV futurPlus Na svoj elektronski naslov boste po oddaji naročila prejeli informativno potrditveno sporočilo s podatki pooblaščenega prodajalca, ki bo poskrbel za vaše naročilo.

  • Naročila iz Obalno-kraške in Goriške regije (Koper, Nova Gorica, Postojna, Il. Bistrica, Logatec, Idrija) bodo posredovana pooblaščenemu prodajalcu kurilnega olja OMV futurPlus družbi Gatis-co, d. o. o., ki bo izvedel prodajo in distribucijo.
  • Naročila iz Gorenjske in Ljubljane z okolico (Ljubljana z okolico, Kranj, Lesce, Kamnik, Kranjska Gora …) bodo posredovana pooblaščenemu prodajalcu kurilnega olja OMV futurPlus, družbi Goldi, d. o. o., ki bo izvedel prodajo in distribucijo.
  • Naročila iz Dolenjske, Zasavja, Kočevja, Koroške, Grosuplja, Štajerske in Prekmurja (Grosuplje, Litija, Trebnje, Krško, Brežice, Novo mesto, Črnomelj, Kočevje, Šentjur, Velenje, Slovenij Gradec, Ptuj, Maribor, Murska Sobota, Lendava, Ljutomer) bodo posredovana pooblaščenemu prodajalcu kurilnega olja OMV futurPlus družbi Logo, d.o.o., ki bo izvedel prodajo in distribucijo.

V času treh delovnih dni vas bo predstavnik omenjenih pooblaščenih prodajalcev OMV futurPlus kurilnega olja (Gatis-co, d.o.o., Goldi, d.o.o., Logo, d.o.o.) poklical po telefonu in se z vami dogovoril o podrobnostih naročila in dostavi kurilnega olja.

Sklepanje pogodbe
Prejem naročila je potrjen, ko prejmete avtomatsko e-sporočilo s potrdilom o prejemu naročila. Naročilo se ne bo začelo vršiti samodejno.

Dogovor o naročilu in dostavi kurilnega olja poteka izključno v obliki telefonskega razgovora, v katerem se s pooblaščenim prodajalcem dogovorite o okvirni količini in datumu dobave. 

Evidenco podatkov naročanja v elektronski obliki hranijo pooblaščeni prodajalci in družba OMV Slovenija, d. o. o.

Sprememba ali odpoved naročila
V kolikor opazite, da ste se pri izpolnjevanju obrazca zmotili oziroma bi želeli naročilo preklicati ali spremeniti, lahko to storite po telefonu, ko vas pokliče predstavnik pooblaščenega prodajalca.

Kasneje lahko naročilo prekličete pisno na e-naslov pooblaščenih prodajalcev kurilnega olja oziroma prek kontaktnih podatkov, ki vam jih je pooblaščeni prodajalec posredoval ob naročilu. 

Cene
Prodaja OMVfuturPlus kurilnega olja poteka prek pooblaščenih prodajalcev (Gatis-co, d.o.o., Goldi, d.o.o., Logo, d.o.o.), ki nudijo različne pogoje in načine plačila kurilnega olja. Na njihovih spletnih straneh so objavljene tudi trenutno veljavne cene. Podatek o pooblaščenem prodajalcu za vaše območje najdete na vrhu strani pod 'Potek naročila'.

Varstvo osebnih podatkov
Ne glede na vsa določila, ki sledijo, se za varstvo osebnih podatkov uporabljajo nacionalni zakoni o varstvu osebnih podatkov in Splošna uredba o varstvu podatkov (GDPR) EU 2016/679 (od dne njene pravno zavezujoče veljavnosti, to je od 25.5.2018).

Zaupnost podatkov
Podatki, ki jih posredujete, so strogo zaupni in se obravnavajo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Zakonu o varstvu potrošnikov.

Družba OMV Slovenija, d. o. o., se obvezuje, da podatkov ne bo posredovala tretjim osebam in da jih bo uporabljala zgolj v namene, za katere so bili pridobljeni.

OMV Slovenija, d. o. o., lahko pridobljene podatke elektronsko obdela, uporabi za namene morebitnega bodočega naročanja kurilnega olja in za potrebe marketinškega komuniciranja.

Stranka se lahko vedno pisno odjavi od prejemanja elektronskih ali drugih oblik sporočil.

Reklamacije
Reklamacije lahko oddate zgolj v pisni obliki pooblaščenemu prodajalcu, ki je pogodbo izpolnil. Reklamacije se rešujejo v skladu z Obligacijskim zakonikom RS.

OMV Slovenija, d. o. o., ne odgovarja za pravilnost izvedbe pogodb, realiziranih s strani pooblaščenih prodajalcev.

Omejitev odgovornosti 
Družba OMV Slovenija, d. o. o., se bo trudila za nemoteno delovanje spletnega obrazca, vendar ne more biti odgovorna za škodo ali izgubljeni dobiček ali nepremożenjsko škodo, ki bi lahko nastala zaradi motenega delovanja spletnega obrazca.

Podatki, ceniki ter druge informacije in gradiva na spletni strani so zgolj informativne narave. OMV Slovenija, d. o. o., lahko kadarkoli brez predhodnega obvestila spremeni spletno stran in ta pravila.

Stranka izjavlja, da je pri oddaji naročila vnesla svoje pravo ime in priimek ter da so vsi ostali vneseni podatki točni.

Stranka izjavlja, da ji je znano in da soglaša s tem, da OMV SLOVENIJA v zvezi z danimi naročili stranke ali /in prevzetimi naročili s strani pooblaščenih prodajalcev  ne prevzema in ne nosi nikakršne odgovornosti.

Če obstaja kakršenkoli sum o zlorabi podatkov, imajo pooblaščeni prodajalci in OMV Slovenija, d. o .o., pravico oddajo naročila preklicati.

Iskalnik motornih olj