Spletne strani OMV
Zapri

Bencinski servisi

Skupina OMV je z več kot 2.000 bencinskimi servisi v Evropi prepoznana kot vodilna družba na področju predelave in trgovanja z nafto. Del nje je tudi OMV Slovenija, ki na svojih 107 večnamenskih servisih po vsej državi ponuja kakovostna goriva ter široko paleto izdelkov in storitev, ki ustrežejo tudi najzahtevnejšemu gostu.

Poleg vrhunskih goriv lastne blagovne znamke OMV MaxxMotion vam nudimo še veliko več, saj lahko pri nas kar na poti kupite vse, kar potrebujete za večerjo, obisk ali razvajanje, prav tako pa lahko uživate v naši gastronomski ponudbi VIVA.

Izbirate lahko med različnimi storitvami na Multi točkah, med drugim vam je na voljo dostava ali oddaja paketa, plačevanje položnic, loterija ter brezplačni brezžični internet. Ne glede na to, ali obiščete samopostrežno trgovino, se usedete v gostinski lokal, svoje vozilo zapeljete v sodobno avtopralnico OMV TOP WASH ali pa uporabite katero izmed ostalih storitev, vedno vas bo sprejelo našo ustrežljivo in nasmejano osebje.  

V skrbi za vaše odlično počutje smo razvili tudi lastno blagovno znamko VIVA Café, ki vam na 48 lokacijah po Sloveniji z odlično gastronomsko ponudbo in domačim vzdušjem omogoča sprostitev ob vsakem obisku. Gastronomska ponudba med drugim vključuje sveže sendviče, pekovsko pecivo, na izbranih servisih pa tudi tople prigrizke. Na večini bencinskih servisov OMV vam je na voljo prvovrstna kava VIVA Café s certifikatom Fairtrade, pripravljena izpod rok izučenih barist.

Bencinski servisi, opremljeni po najvišjih ekoloških standardih, nudijo pravi oddih na poti, ki vam bo povrnil potrebno energijo za nadaljevanje vožnje ali pa zgolj polepšal dan.

Mobilna aplikacija OMV Image

Mobilna aplikacija OMV MyStationApp

Naložite si brezplačno aplikacijo in že boste na pravi poti:

Iskalnik motornih olj