Spletne strani OMV
Zapri

Zakaj izbrati OMV TOP WASH?

img_Banner_Zakaj_Top_Wash_347x260_SI

Top 5 razlogov za izbiro avtopralnice OMV TOP WASH

  • Boljše čiščenje v krajšem času.
  • Nova čistilna formula za bolj kakovostno pranje.
  • Varnejše kot ročno pranje.
  • Ohranja barvo in s tem vrednost vašega vozila.
  • Zagotavlja avto-nego, in ne zgolj avto-pranja!

Zakaj moramo redno prati svoje vozilo?
Vaše vozilo je med vožnjo vseskozi izpostavljen številnim dejavnikom, ki lahko poškodujejo barvo in druge premaze na njegovi zunanjosti: trdovratni umazaniji, soli in kislinam, ki jih vsebujejo insekti, drevesnim izcedkom in ptičjim iztrebkom. Z ustreznim pranjem ga lahko zaščitimo pred korozijo in zmanjšamo vplive podnebnih sprememb, s čimer pomagamo vzdrževati njegovo vrednost in ceno pri morebitni prodaji.

Zakaj ne bi vozila oprali kar doma?
Pri ročnem pranju vozila lahko opraskate lak, razen če pri tem uporabljate zelo velike količine vode. Vse sodobne avtopralnice pa uporabljajo minimalno količino vode, ki nikoli nima previsokega pritiska. Kemična sredstva, ki jih uporabljamo danes, imajo nevtralno pH vrednost. Da bi zagotovili najboljšo nego za vsa vozila - celo za avtomobile s platnenim strehami so pri njihovi optimizaciji sodelovali tudi proizvajalci vozil. 

 

Dolgoročna zaščita in vrhunska nega TOPWAX

Številni škodljivi vplivi iz okolja, kot so kisli dež, ultravijolični žarki, žuželke poleti in sol pozimi, povzročajo razbarvanje in poroznost laka, plastike in gume na vozilu.

Priporočamo obdelavo vozila z dolgoročno zaščito TOPWAX – specialno voskanje, vtiranje in poliranje, ki zagotavlja blagodejno vrhunsko nego vašega vozila. Zaščita s TOPWAX-om dolgoročno ohrani sveže in blesteče barve ter dodatno zaščiti vozilo.

Masažni učinek
Med postopkom masaže Topwax se na lak vašega vozila nežno nanese posebna formula voska za nego laka, ki zatesni celo najmanjše pore. Deluje podobno kot losjon, ki ga med masažo vtiramo v človeško telo.

Z našimi ukrepi vseskozi skrbimo za trajno zaščito okolja. Pri pranju in negi vašega vozila v avtopralnicah OMV TOP WASH uporabljamo kemična sredstva, ki so preizkušena v skladu z okoljskimi zahtevami.

Zaradi nove tehnologije OMV TOP WASH uporablja do 80 % reciklirane vode. Tako pomagamo varčevati z dragoceno pitno vodo in poskrbimo za minimalne količine odpadnih voda.

S pomočjo sodobnih naprav za ločevanje odplak zagotavljamo, da se ostanki vzdrževanja odstranjujejo okolju prijazno.

Vse, kar se nabere na vašem vozilu, kot so razni ostanki, asfalt, cestna umazanija in pesek, odstranimo na neškodljiv način in v skladu s predpisi.

Iskalnik motornih olj