Spletne strani OMV
Zapri

Napitki in prigrizki VIVA za na pot

Pod lastno blagovno znamko VIVA najdete kakovostne in priročne izdelke za osvežitev in energijo za na pot.  Na vseh naših bencinskih servisih OMV si lahko privoščite osvežujočo ledeno kavo VIVA  in pakirane rogljičke VIVA.  

Pakirani rogljički VIVA

img_viva_pakirani_rogljicki

Da bo postanek na poti še slajši, vas na bencinskih servisih OMV čakajo pakirani rogljički blagovne znamke VIVA. Na voljo so v dveh okusih: polnjeni s čokoladno kremo in z jagodno-vaniljevo kremo.

Ob šalici tople kave se najbolje prileže slasten rogljič z ravno prav nežnim testom ter okusnim polnilom. Pakirani rogljički blagovne znamke VIVA izdelani po tradicionalnih italijanskih metodah, s skrbno izbranimi sestavinami in naravnim testom vam bodo polepšali še tako kratek postanek.

Le najboljše sestavine za sladek odmor

Rogljiči so pripravljeni iz najbolj kakovostnih sestavin, ki imajo vse potrebne certifikate ter ne vsebujejo umetnih barvil ali palmovega olja. Za ravno prav okusen rogljič je osnova testo, zato je za pripravo testa uporabljen poseben in dolgotrajen naravni postopek vzhajanja, ki ga naredi mehkejšega in bolj aromatičnega. Prav tako so uporabljena le jajca iz proste reje ter dodano maslo, ki pomembno prispevata k dodatnemu okusu rogljiča. 

V čokoladnem rogljčku je uporabljena čokolada s certifikatom Rainforest Alliance, ki označuje surovine proizvedene z metodami, ki podpirajo tri stebre trajnosti: socialni, ekonomski in okoljski.

Okolju prijazna embalaža

Novi pakirani rogljički na vas čakajo v sodobni embalaži blagovne znamke VIVA, ki jo je mogoče stoodstotno reciklirati, s čimer prispevamo tudi svoj delež k varovanju okolja.

Ledena kava VIVA

img_VIVA_ice_cafe

Na vseh bencinskih servisih OMV lahko izbirate med dvema okusoma ledene kave VIVA iz 100 % kave Arabica s pravim mlekom!

Predvsem v toplejših dneh še kako prija požirek ledenega kavnega napitka, ki vam je na voljo v dveh izvrstnih okusih – Cappuccino in Caffé Latte. Ledena kava VIVA je rezultat ravno pravšnje kombinacije mleka najvišje kakovosti in kave vrste Arabica, ki vas bo navdušila s polnim okusom za poživitev vašega vsakdana. Obenem ledena kava VIVA ne vsebuje umetnih arom ali konzervansov, s čimer zagotavlja največje zadovoljstvo ob zaužitju.

Neprecenljiva osvežitev na poti

Ledena kava VIVA vas bo navdušila ob postanku na bencinskem servisu ali poživela vaš dan na poti. 250g plastenka z možnostjo zatesnitve je primerna tako za prenos kot zaužitje na samem bencinskem servisu, s čimer uresničujemo vaše želje po priročnih izdelkih. Z ledeno kavo VIVA na enem mestu združite udobje, užitek in vrhunsko kakovost!

Iskalnik motornih olj