Spletne strani OMV
Zapri

Sveži sendviči VIVA

Naše kulinarično ustvarjanje se nikoli ne konča! 

Vseskozi ponujamo posebne kulinarične užitke za vsak okus in vsako priložnost. Vsi sendviči VIVA so sveže pripravljeni nekajkrat na dan in zadovoljujejo visoke standarde kakovosti.

Ekskluzivni sendviči VIVA Focaccia mediteran, VIVA Focaccia vege, VIVA Kraljevi burger in VIVA Krepki pa so nastali v sodelovanju s priznanim kuharskim chefom Urošem Štefelinom.

Odkrijte dnevno svež nabor na najbližjem bencinskem servisu OMV s ponudbo VIVA sendvičev.  

     

img_foccacia_mediteran

 

VIVA Focaccia mediteran

Nepozaben okus Mediterana se skriva v posebnem, ročno izdelanem kruhu focacci z olivnim oljem, obloženi z izvrstnim pršutom in suhim paradižnikom. Za dodatno simfonijo okusov pa bosta poskrbela sira parmezan in čedar. Zadnjo noto sendviču prida izvrstna paradižnikova omaka z baziliko. Pustite se razvajati po mediteransko.

     

     

img_viva_vege

VIVA Focaccia vege

Ročno oblikovana in počasi vzhajana polnozrnata focaccia, obogatena s svežim paradižnikom, pečenimi vloženimi jajčevci in paradižnikovo omako z baziliko, bo poskrbela za sijajno kuliranično doživetje. Visokokakovosten parmezan v lističih ter mozzarella skupaj z bazilikovim pestom pa bodo poskrbeli za izvrstno fuzijo vege okusov.

     

     

img_viva_sendvic_burger

VIVA Kraljevi burger

Sendvič z omleto in slanino ponuja fuzijo okusov, začinjenih z drobnjakom in osvežilnimi popečenimi melancanami.

     

     

img_viva_krepki

     

VIVA Krepki

Sočen in obilen v okusih slastne zorjene bresaole, šampinjonov, gurmanskih popečenih bučk, svilnatega kajmaka in pikantnega parmezana, v nedrjih z ajdo obogatenega domačega kruhka1. Pripravite brbončice za nepozabno gurmansko izkušnjo!

     

     

Sveži sendviči Image2 panini

Sendviči Panini: Panini pršut, Panini Premium

Okusite italijanski način življenja, ki vam ga ponuja poseben sendvič, na voljo v različnih okusih. Panini pršut vas bo prepričal s hrustljavim kruhom in s tankimi rezinami slastnega pršuta, sočno mocarelo in svežim paradižnikom, piko na i pa mu da edinstvena koktajl omaka. Pri sendviču Panini premium pa njegov gurmanski značaj poudari sir Čedar in Kuhan pršut, zaokroži pa svežina rukole.

     

img_viva_mali

VIVA Mali

Sendvič, pripravljen po navdihu otrok in za otroke, sestavljen iz priljubljene sirove štručke, podkrepljene z rezinami piščančje salame, kislimi kumaricami in češnjevim paradižnikom ter sočnim namazom iz kajmaka.

     

     

Sveži sendviči Image6 schnizel

Sendvič Schnitzel Deluxe

Ena od najbolj priljubljenih avstrijskih specialitet, dunajski zrezek, v sendviču Schnitzel Deluxe. Hrustljav užitek za brbončice je postrežen v karijevi štručki in sestavljen iz okusnega piščančjega zrezka, hrustljavih rezin rdeče paprike ter omake iz medu in gorčice. Je popoln prigrizek za gurmane, ki so vselej na poti in si želijo trenutka zadovoljstva.

     

Sveži sendviči Image7 fun

Sendvič VIVA Fan

Olivni kruh s pršutom, mocarelo, paradižnikom in sirnim namazom je zagotovilo za gurmansko razvajanje. Ko ga boste enkrat poskusili, se mu ne boste mogli več upreti.

     

     

     

img_VIVA_sendvic_ciabata

Ciabata rustikal s kuhanim pršutom

Žemlja spuntello, kisle kumarice, kuhan pršut, sir emental in mlečni namaz s hrenom. Klasičen sendvič iz kakovostnih sestavin.

     

     

     

     

img_viva_veliki

Sendvič VIVA Veliki

345g

Kruh bageta, sirni namaz s smetano, sir gauda, kuhan pršut, sveža solata, svež paradižnik in sveže kumare. VIVA klasika, ki bo prepričala tudi zelo lačne.

     

     

     

     

Zaradi zagotavljanja visokih standardov kakovosti in svežine pripravljenih sendvičev vsi izdelki niso nujno del trenutne ponudbe.

Iskalnik motornih olj