Spletne strani OMV
Zapri

Že 20. leto zapored na Dan žena OMV Slovenija podarja več malih stvari, ki štejejo

Koper, 8. 3. 2018

OMV Slovenija tudi letos 8. marca razveseljuje predstavnice nežnejšega spola in skrbi, da Dan žena obeležijo v sladkem slogu.

Že okroglo, 20. leto zapored v OMV Slovenija vsako žensko, ki na ta dan obišče enega izmed njihovih bencinskih servisov po Sloveniji, razveseli s skrbno izbrano pozornostjo – čokoladnim presenečenjem, ki bo na obraz zagotovo privabil nasmeh.

Več malih stvari, ki štejejo, je eno izmed vodil We Care More blagovne znamke, ki ga pri OMV vestno izpolnjuje tudi letos ob Dnevu žena. S tradicijo bodo v OMV Slovenija nadaljevali tudi v prihodnjih letih in s tem gostjam dodatno polepšali njihov praznik.

OMV Aktiengesellschaft
Skupina OMV na trajnosten način proizvaja ter trži nafto in plin, inovativne oblike energije ter visokokakovostne končne energetske rešitve. S prihodki od prodaje Skupine OMV v višini 20 milijard evrov in približno 20.700 zaposlenimi v letu 2017 je OMV Aktiengesellschaft ena največjih avstrijskih industrijskih družb, ki kotirajo na borzi. Na področju raziskav in proizvodnje ima močni bazi v Romuniji in Avstriji ter uravnotežen mednarodni portfelj, medtem ko Severno morje, Bližnji vzhod ter Afrika in Rusija predstavljajo nadaljnje ključne regije. V letu 2017 je dnevna proizvodnja znašala okrog 348.000 boe/d. Na področju maloprodaje OMV upravlja tri rafinerije s skupnimi predelovalnimi zmogljivostmi 17,8 milijona ton letno in več kot 2.000 bencinskih črpalk v desetih državah. OMV upravlja plinovodno mrežo v Avstriji in objekte za skladiščenje plina v Avstriji ter Nemčiji. Leta 2017 je prodal za 113 TWh plina.

OMV Slovenija, d. o. o.
OMV Slovenija kot del Skupine OMV na slovenskem trgu naftnih derivatov deluje od leta 1994, gostom pa ponuja veliko več kot le kakovostno gorivo. Bencinski servisi OMV so večnamenski storitveni centri, kjer gostje vedno najdejo kakovostne izdelke ter storitve. Ponudba na bencinskih servisih zajema tako trgovinske kot tudi gastronomske storitve, gostom pa je ves čas na voljo ustrežljivo osebje. Z željo po izpolnjevanju najzahtevnejših pričakovanj gostov je OMV razvil tudi svojo blagovno znamko VIVA, ki gostom z gastronomsko ponudbo in ustvarjanjem domačega vzdušja omogoča oddih ob vsakem obisku bencinskega servisa. Poleg sveže pripravljenih prigrizkov in napitkov, bencinski servisi OMV s ponudbo VIVA ponujajo številne prodajne in darilne artikle. Na izbranih servisih so na voljo tudi paketne storitve, storitve plačevanja položnic, itd. V Sloveniji je trenutno 106 bencinskih servisov OMV, med njimi je 37 bencinskih servisov OMV VIVA. Poleg tega OMV Slovenija razpolaga tudi s petimi brezosebnimi bencinskimi servisi Eurotruck, ki so namenjeni transportnemu prevozu.
 

Iskalnik motornih olj