Spletne strani OMV
Zapri

Gastronomsko ponudbo odslej znova postrežemo tudi v notranjosti bencinskega servisa

Odslej vam kavo VIVA Café, sendviče VIVA in ostalo gastronomsko ponudbo znova postrežemo tudi v notranjosti naših bencinskih servisov. Ob dodatni sprostitvi ukrepov kot doslej skrbno sledimo priporočilom pristojnih institucij v zvezi s preventivnimi ukrepi in ravnanjem zaposlenih ter gostov.

Z 18. majem in skladno z rahljanjem ukrepov za zajezitev širjenja virusnih z nekaterimi omejitvami dišečo kavo VIVA Café, sveže pripravljene sendviče VIVA, pekovsko pecivo in ostalo gastronomsko ponudbo na naših bencinskih servisih odslej znova strežemo tudi v notranjosti bencinskih servisov VIVA. Pri tem je prostor urejen v skladu s priporočili o zagotavljanju zadostne medsebojne razdalje med mizami, visokimi stoli ter posledično gosti, še naprej so ob vstopu in izstopu iz bencinskega servisa (tako v notranjosti kot tudi na terasah) na voljo razkužila, ki jih je potrebno uporabljati.

Nacionalni institut za javno zdravje (NIJZ) opozarja, da je nošenje zaščitnih mask obvezno pri premikanju znotraj bencinskega servisa, kar vključuje prihod in odhod od mize, uporabo sanitarij in ostale premike. Zaposleni na bencinskem servisu bodo še naprej skrbeli za visoke higienske standarde in vaš varen obisk ter najboljšo izkušnjo v skladu s filozofijo WE CARE MORE.

Pri preprečevanju širjenja virusne okužbe smo bili doslej na naših bencinskih servisih zelo uspešni. Ker si želimo s spremembo poslovanja ob zadnji sprostitvi ukrepov ob obisku zagotoviti varnost, za goste še naprej veljajo priporočila:

  • Razkuževanje rok ob prihodu in odhodu iz bencinskega servisa.
  • Dosledno upoštevanje navodil osebja glede zagotavljanja zadostne medosebne razdalje, odlaganja torb in garderobe, načina naročanja hrane ter pijače, uporabe jedilnega pribora in posode, uporabe sanitarij, plačevanja storitev, odlaganja odpadkov.
  • Omejeno število oseb za omizjem med osebami za isto mizo naj bo zadostna medosebna razdalja, razen v primeru družinskih članov oz. članov istega gospodinjstva.
  • V zaprtih prostorih je obvezna uporaba obrazne maske ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela, ki si jo gosti zatem varno snamejo.
  • Čim manj dotikanja različnih predmetov (npr. mobilnih telefonov) in površin, le toliko, kot je nujno.
  • Z rokami se ne dotikamo obraza, še posebej oči, ust in nosa.

Vabljeni v našo družbo in dobrodošli znova tudi v uživanju dobrot v domači notranjosti bencinskega servisa. Več informacij o smernicah obiska bencinskega servisa in trenutnih urnikih je na voljo TUKAJ

Iskalnik motornih olj