Spletne strani OMV
Zapri

Inovativna digitalna kampanja na slovenskem trgu

20. september 2018

  • OMV Slovenija je pripravil inovativno nagradno igro IGRAJ & ZADENI, ki traja do 6. novembra.
  • Vsak uporabnik lahko v enostavni in zabavni mobilni igri dnevno zadene eno izmed več kot 80.000 nagrad.
  • Za glavno nagrado se potegujejo člani Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE – za dve leti brezplačnega goriva.

OMV Slovenija bo jeseni svoje goste nagrajeval na inovativen način. Z mobilnim telefonom bodo lahko sodelovali v zabavni igri, v kateri bodo imeli možnost vsak dan osvojiti nagrado. Sodelovanje je zelo preprosto, saj za igro ni potrebno prenašati aplikacije, temveč le dostopiti do spleta. Za udeležbo v igri je potrebna enkratna registracija, za tem pa imajo sodelujoči vsak dan v 8 tednov trajajoči igri na voljo tri oziroma štiri poizkuse, da osvojijo eno izmed 80.000 nagrad.

Igra ponuja mnogo različnih nagrad, ki jih lahko zmagovalci prevzamejo takoj in sicer na katerem koli bencinskem servisu OMV v Sloveniji. Člani Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE pa poleg tega sodelujejo še v nadgrajeni različici igre in se na ta način potegujejo za ekskluzivne nagrade, kot je avtopranje OMV TopWash, čistilo za steklo OMV Caristal in dodatne točke zvestobe. Člani kluba zvestobe sodelujejo tudi v žrebanju za glavno nagrado – za dve leti brezplačnega goriva.

Takšen koncept digitalne kampanje povezane s prodajnimi mesti je novost na našem trgu, saj uporaba mobilne platforme za namene igrifikacije (angleško: gamification) v takem obsegu in na tak način v Sloveniji še ni bila prisotna. Več o nagradni igri: www.omv.si/zadeni.

Iskalnik motornih olj