Spletne strani OMV
Zapri

Člani Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE že četrto leto darujejo točke za dobrodelni namen

30. januar 2018

  •  
  • OMV SMILE & DRIVE že četrto leto zapored kot edini klub zvestobe svojim članom omogoča, da zbrane točke zvestobe donirajo v dobrodelne namene.
  • Člani lahko točke donirajo do konca februarja, OMV Slovenija pa dobrodelno akcijo začenja z donacijo 1 milijona točk zvestobe.
  • Z zbranimi točkami bodo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije v okviru humanitranega programa Pomežik soncu® na brezplačne počitnice peljali otroke iz socialno šibkih družin in tiste s posebnimi potrebami.

OMV Slovenija bo četrto obletnico Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE znova obeležil z dobrodelno aktivnostjo, katere ključni člen so člani kluba zvestobe. OMV Slovenija jim namreč tudi letos omogoča donacijo točk v dobrodelni namen. Tokrat moči združuje z Zvezo prijateljev mladine Slovenije in programom Pomežik soncu®, katerega obraz je ambasadorka Urška Vučak Markež. Skupaj bodo z nepozabnimi poletnimi počitnicami narisali nasmeh na obraz otrokom iz socialno depriviligiranega okolja.

Začetek akcije zbiranja točk zvestobe bo OMV Slovenija odprl s podaritvijo milijona točk zvestobe, nato pa imajo člani Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE na voljo mesec dni, da na bencinskih servisih OMV pridobljene točke zvestobe namenijo v dobrodelen namen. To lahko storijo vse do konca februarja, in sicer prek spleta, mobilne aplikacije OMV SMILE & DRIVE ali osebno na kateremkoli bencinskem servisu OMV v Sloveniji.

V lanski akciji je OMV skupaj s člani Kluba zvestobe zbral rekordnih sedem milijonov točk, ki jih je nato pretvoril v 45 ton hrane za družine v stiski. Cilj letošnje dobrodelne akcije je preseči lanski navdušujoč uspeh in zbrane točke v obliki denarja nameniti humanitarnemu programu Pomežik soncu® ter tako otroke, ki so sicer prikrajšani počitnic, odpeljati na oddih na morje. Skupaj s pomočjo zvestih članov bodo tako otroci pod strokovnim vodstvom vzgojiteljev uživali v tednu brezskrbnosti in ustvarili nepozabne trenutke.

OMV Slovenija je klub zvestobe ustanovil z namenom, da gostom ob vsakem postanku na bencinskih servisih ponudi še več, se jim tako zahvali za obisk ter jim zagotovi kakovostne in cenovno ugodne rešitve. Članstvo v omenjenem klubu namreč gostom bencinskih servisov OMV prinaša številne ugodnosti ob vsakem obisku.

Na spodnji povezavi je na voljo več informacij o humanitranem programu in več video posnetkov z vabilom k sodelovanju: http://www.zpms.si/programi-in-projekti/pomezik-soncu2/ . Na Facebooku pa je na voljo posnetek z vabilom ambasadorke projekta Urške Vučak Markež k sodelovanju.

OMV Aktiengesellschaft
Skupina OMV proizvaja ter trži nafto in plin, inovativne oblike energije ter visokokakovostne končne petrokemične rešitve. S prihodki od prodaje Skupine OMV v višini 19 milijard evrov in približno 22.500 zaposlenimi v letu 2016 je OMV Aktiengesellschaft ena največjih avstrijskih industrijskih družb, ki kotirajo na borzi. Na področju raziskav in proizvodnje ima močno bazo v Romuniji in Avstriji ter uravnotežen mednarodni portfelj. V letu 2016 je dnevna proizvodnja znašala približno 311.000 boe/d. Na področju maloprodaje je od junija 2017 OMV v 10 državah prisoten z več kot 2.000 bencinskimi servisi, katerih zmogljivost je 17,8 milijona ton. OMV upravlja plinovodno mrežo v Avstriji in objekte za skladiščenje plina v Avstriji ter Nemčiji. Leta 2016 je prodal za 109 TWh plina.

OMV Slovenija d.o.o.
OMV Slovenija kot del Skupine OMV na slovenskem trgu naftnih derivatov deluje od leta 1994, gostom pa ponuja veliko več kot le kakovostno gorivo. Bencinski servisi OMV so večnamenski storitveni centri, kjer gostje vedno najdejo kakovostne izdelke ter storitve. Ponudba na bencinskih servisih zajema tako trgovinske kot tudi gastronomske storitve, gostom pa je ves čas na voljo ustrežljivo osebje. Z željo po izpolnjevanju najzahtevnejših pričakovanj gostov je OMV razvil tudi svojo blagovno znamko VIVA, ki gostom z gastronomsko ponudbo in ustvarjanjem domačega vzdušja omogoča oddih ob vsakem obisku bencinskega servisa. Poleg sveže pripravljenih prigrizkov in napitkov, bencinski servisi OMV s ponudbo VIVA ponujajo številne prodajne in darilne artikle. Na izbranih servisih so na voljo tudi paketne storitve, storitve plačevanja položnic, itd. V Sloveniji je trenutno 106 bencinskih servisov OMV, med njimi je 37 bencinskih servisov OMV VIVA. Poleg tega OMV Slovenija razpolaga tudi s petimi brezosebnimi bencinskimi servisi Eurotruck, ki so namenjeni transportnemu prevozu.

Iskalnik motornih olj