Spletne strani OMV
Zapri

1. oktober - mednarodni dan kave: Izkušeni baristi pripravljajo brezplačno kavo na OMV

OMV Slovenija bo že 13. leto zapored na prav poseben način obeležil 1. oktober, ki velja za mednarodni dan kave. Od 5. do 9. ure zjutraj bodo namreč gostje prejeli brezplačno kavo po želji izpod rok izkušenih barist.

Pri OMV je priprava kave ritual in vrlina, ki zajema človeške vire, njihovo znanje in spretnosti, izbrane sestavine, visoko kakovostno tehnologijo in veliko pozitivnega značaja. OMV vlaga v izobraževanja in usposabljanja svojih barist, da ti prejmejo informacije in znanje o najnovejših trendih, metodah in tehnikah priprave, doseganju ustrezne teksture ter vonja kave, skrbi za sestavine in odnos ter pristop do postrežbe gostov.

Kava VIVA Café je posebna mešanica izbranih kavnih zrn, ustvarjena v priznani italijanski pražarni, pri njeni pripravi pa je vedno uporabljeno pravo mleko, ki ga baristi uporabljajo za najboljši možen okus kavnega napitka. Pri njihovem delu jim je na voljo visoko kakovostna infrastruktura na čelu z novimi tehnologijami, ki omogočajo sodoben pristop in nudijo baristom največ zaupanja v njihovo delo. Upoštevajoč vse to, certifikat FAIRTRADE, ki ga nosi kava VIVA Café, predstavlja le še dodaten razlog, da v kavi uživate na vsaki poti.

S tem, ko vsak kavni napitek VIVA Café pripravijo izkušeni pripravljavci kave, v OMV potrjujejo pomen kakovostne priprave kave in občutka domačnosti, ki ga ta predstavlja. Ni razloga, da preskočite uživanje v svojem najljubšem kavnem napitku. Osebni pristop OMV barist je enak, če kavo spijete na servisu ali jo vzamete za s seboj in v njej uživate na poti. To omogoča enako kakovost, tudi če gostje hitijo ali se počutijo bolj udobno užiti kavo na poti. Kava VIVA Café je vedno prava sopotnica.

Za vse ljubitelje kave OMV na izbranih bencinskih servisih ponuja posebno premium blagovno znamko kave – Single origin Colombia, ki je narejena iz 100% kavnih zrn Arabica, kar ponuja še en razlog, da obiščete in okusite kulturo kave, postrežbe in uživanja na OMV. Gostje lahko svojo najljubšo kavo dobijo na 72 bencinskih servisih OMV z gastronomsko ponudbo po vsej Sloveniji, kjer lahko svojo skodelico kave okusijo v toplem vzdušju ali uživajo na poti.

Iskalnik motornih olj