Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Skupina OMV www.omv.com Avstrija www.omv.at Bolgarija www.omv.bg Češka www.omv.cz Nemčija www.omv.de Madžarska www.omv.hu Norveška www.omv.no Nova Zelandija www.omv.nz Romunija www.omv.ro Srbija www.omv.co.rs Rusija www.omv.ru Slovaška www.omv.sk Tunizija www.omv.tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Spletne strani Borealis
Skupina Borealis www.borealisgroup.com
Zapri

Mednarodni priznanji - Best Buy Award in Superbrands - za OMV Slovenija

Koper, januar 2016

OMV Slovenija je z visokokakovostnimi produkti in storitvami, ki jih ponuja na svojih bencinskih servisih po vsej Sloveniji ter ustreznim pristopom do gostov pridobila dve prestižni mednarodni priznanji, Best Buy Award in Superbrands.

Odličje Best Buy Award so podelili slovenski vozniki, ki so OMV Slovenija v zadnji raziskavi švicarske hiše Icertias Best Buy prepoznali kot podjetje, ki zagotavlja najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. S priznanjem Superbrands pa so odličnost storitev dodatno potrdili še tržna raziskava in strokovni svet pod okriljem organizacije Superbrands, ki deluje na različnih trgih po vsem svetu. Ob tem je vsekakor spodbuden podatek, da se v Sloveniji za nakupe na podlagi odličja Superbrands odloča kar 57 %* državljanov.

Družba OMV Slovenija se ob tem zavezuje, da bo na svojih bencinskih servisih še naprej zagotavljala visoko kakovost storitev in skrbela za dobro počutje svojih gostov.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj