Spletne strani OMV
Zapri

Na vseh bencinskih servisih OMV VIVA na voljo nov premium sendvič VIVA FIT, ki ga je ustvaril kuharski mojster Uroš Štefelin

8. junij 2018

  • Priznani slovenski kuharski mojster Uroš Štefelin je v sodelovanju kulinaričnim vizionarjem Tomijem Češkom ustvaril nov sendvič VIVA FIT.
  • Sendvič VIVA FIT je odgovor tistim, ki iščejo svež in prehransko bogat prigrizek.

Priznani kuharski 'chef' Uroš Štefelin je znan po svoji želji predstaviti tradicionalne slovenske okuse ter jih obogatiti s sodobnimi pristopi pri pripravi hrane. To uresničuje tudi pri ustvarjanju sendvičev VIVA, najnovejši Štefelinov sendvič pa lahko že zdaj sami preizkusite na vseh bencinskih servisih OMV VIVA s ponudbo sendvičev po Sloveniji. Družini sendvičev VIVA se namreč pridružuje novi sendvič VIVA FIT, ki ga je Uroš Štefelin ustvaril v sodelovanju s Tomijem Češkom, kulinaričnim znanstvenikom, ki je posebej za to priložnost ustvaril inovativno štručko.

Sendvič VIVA FIT je pripravljen s sloganom »bodi sit, pa vendar fit«. V mislih pri njegovem ustvarjanju sta imela Štefelin in Češek pomladno prebujanje, ki v nas prebudi željo po gibanju v naravi. Sendvič VIVA FIT je odgovor za tiste, ki iščejo svež in prehransko bogat prigrizek, Štefelin pa pravi, da je prav, »da si privoščimo okusen in bogat sendvič brez slabe vesti«.

Posebnost sendviča VIVA FIT je FIT štručka, ki vsebuje mandljevo moko in beljake ter pri pripravi katere se namesto pekovskega kvasa uporabljajo droži. Pri tem gre za star, a ponovno obujen postopek vzhajanja testa brez industrijsko izoliranega kvasa in sladkorja. Tako pripravljen kruh je namreč bolj zdrav in ugodnejši za prebavo. FIT štručki je Štefelin dodal mlečni namaz, bazilikin pesto genovese in dimljena piščančja prsa. Okus zaokrožijo rezine mini paradižnika, za piko na i pa poskrbi z olivnim oljem in balzamičnim kisom marinirana rukola.

Dodatna ponudba na bencinskih servisih OMV VIVA dokazuje prizadevanja družbe OMV za izpolnjevanje obljube blagovne znamke WE CARE MORE, ki stremi k novim in izboljšanim izdelkom skupaj s storitvami najvišje kakovosti.

OMV Slovenija s tem dopolnjuje bogato ponudbo VIVA izdelkov, ki vključujejo tudi vrsto dišečih kavnih napitkov, svežih sendvičev in pekovskih izdelkov. Edinstvena domačnost na bencinskih servisih OMV VIVA še nikoli ni bila tako posebna.

***
OMV Aktiengesellschaft
Skupina OMV na trajnosten način proizvaja ter trži nafto in plin, inovativne oblike energije ter visokokakovostne končne energetske rešitve. S prihodki od prodaje Skupine OMV v višini 20 milijard evrov in približno 20.700 zaposlenimi v letu 2017 je OMV Aktiengesellschaft ena največjih avstrijskih industrijskih družb, ki kotirajo na borzi. Na področju raziskav in proizvodnje ima močni bazi v Romuniji in Avstriji ter uravnotežen mednarodni portfelj, medtem ko Severno morje, Bližnji vzhod ter Afrika in Rusija predstavljajo nadaljnje ključne regije. V letu 2017 je dnevna proizvodnja znašala okrog 348.000 boe/d. Na področju maloprodaje OMV upravlja tri rafinerije s skupnimi predelovalnimi zmogljivostmi 17,8 milijona ton letno in več kot 2.000 bencinskih servisov v desetih državah. OMV upravlja plinovodno mrežo v Avstriji in objekte za skladiščenje plina v Avstriji ter Nemčiji. Leta 2017 je prodal za 113 TWh plina.

OMV Slovenija d.o.o.
OMV Slovenija kot del Skupine OMV na slovenskem trgu naftnih derivatov deluje od leta 1994, gostom pa ponuja veliko več kot le kakovostno gorivo. Bencinski servisi OMV so večnamenski storitveni centri, kjer gostje vedno najdejo kakovostne izdelke ter storitve. Ponudba na bencinskih servisih zajema tako trgovinske kot tudi gastronomske storitve, gostom pa je ves čas na voljo ustrežljivo osebje. Z željo po izpolnjevanju najzahtevnejših pričakovanj gostov je OMV razvil tudi svojo blagovno znamko VIVA, ki gostom z gastronomsko ponudbo in ustvarjanjem domačega vzdušja omogoča oddih ob vsakem obisku bencinskega servisa. Poleg sveže pripravljenih prigrizkov in napitkov, bencinski servisi OMV s ponudbo VIVA ponujajo številne prodajne in darilne artikle. Na izbranih servisih so na voljo tudi paketne storitve, storitve plačevanja položnic, itd. V Sloveniji je trenutno 106 bencinskih servisov OMV, med njimi je 38 bencinskih servisov OMV VIVA. Poleg tega OMV Slovenija razpolaga tudi s petimi brezosebnimi bencinskimi servisi Eurotruck, ki so namenjeni transportnemu prevozu.

Iskalnik motornih olj