Spletne strani OMV
Zapri

Najsodobnejša avtopralnica na bencinskem servisu OMV v Kopru

29. avgust 2018

  •  Odslej je na bencinskem servisu Koper Bonifika na voljo najsodobnejša avtopralnica OMV.
  •  Avtopralnica dosega kapaciteto 60 avtomobilov na uro in nudi še višjo kakovost pranja in sušenja vozil.

OMV na področju avtopralnic in dodatnih storitev vseskozi skrbi za nenehen razvoj in inovacije, zato svojim gostom odslej ponuja novo tunelsko WashTec avtopralnico na bencinskem servisu OMV Koper Bonifika. Trenutno najsodobnejša avtopralnica vodilnega svetovnega proizvajalca avtopralne opreme v Sloveniji bo vašim jeklenim konjičkom ponudila najkakovostnejše pranje in sušenje doslej. Z zmogljivostjo do kar 60 avtomobilov na uro se prenovljena avtopralnica ponaša s kar nekaj prednostmi in novostmi. Otvoritvena akcija voznikom prinaša še dodatno ugodnost, saj bodo ob preizkusu avtopralnice prejeli še dodatno brezplačno avtopranje po programu TOP.

WashTec s svojimi SofTecs mehkimi krtačami poskrbi, da je vaša skrb o morebitnih poškodbah na laku vozila popolnoma odveč, njena FoamSensation penasta zavesa pa je podkrepljena s svetlobnimi efekti. Linearni sistem sledilnih krtač, ki se dalj časa zadržujejo na vozilu, zagotavlja kakovostnejše pranje vozila, polirna postaja pa poskrbi za njegov večji in dolgotrajnejši lesk. K visokemu sijaju doprinesejo tudi uporabljena čistila, zasnovana po najboljši nemški kemijski formuli. Da na vaših vozilih ne bo sledi kapljic, bo poskrbelo učinkovito sušenje novega stacionarnega sušilca. Za popolno suhost pa je na koncu programa na voljo še dodatno sušenje s sušilcem z Micro krpami, ki posrkajo morebitne preostale kapljice vode s površine vozila.

V skladu s svojo filozofijo WE CARE MORE bo OMV še naprej na prvo mesto postavlja svoje goste ter obenem zagotavljal kakovostne izdelke in storitve. Takšne so tudi avtopralnice OMV Top Wash na bencinskih servisih OMV po vsej Sloveniji, ki s kombinacijo tehnologije in znanja zagotavljajo odlične rezultate pranja, z visoko kakovostnimi čistilnimi in vzdrževalnimi programi pa ohranjajo vrednost vašega vozila. Vašim vozilom nudijo vse - od standardnih programov pranja do vrhunske nege. Vsi programi vsebujejo visokotlačno predpranje, čiščenje z aktivno peno, ščetkanje in pranje s šamponom, pranje koles in platišč ter sušenje. Dodatno pa lahko izberete še pranje podvozja in blagodejno vrhunsko nego z dolgoročno zaščito. Tako lahko izbirate med standardnim ECO pranjem vašega vozila, namenjeno vsakodnevni negi, nadstandardni PRO negi vozila, ki vključuje voskanje, ali med popolnim TOP razvajanjem vozila z vključeno blagodejno vrhunsko nego.

Iskalnik motornih olj