Spletne strani OMV
Zapri

Nov sendvič VIVA na OMV ustvarili mali Štefelinovi šefi

  • OMV predstavlja tri nove ekskluzivne VIVA sendviče v sodelovanju s priznanim kuharskim chefom Urošem Štefelinom
  • Sendvič VIVA Mali za najmlajše so na posebni delavnici s chefom ustvarili otroci
  • Novi sendviči so na voljo od 20. maja dalje na bencinskih servisih OMV s ponudbo sendvičev VIVA

img_pr_viva_sendvici_maj20_1

S ponudbo novih sendvičev so v OMV poskrbeli za vso družino, posebno pozornost pa namenili otrokom. V posebnem ustvarjalnem programu s slovenskim kuharskim mojstrom Urošem Štefelinom, ki sicer kraljuje v priznani Vili Podvin, so namreč mladi kuharski mojstri ustvarjali svoj najljubši sendvič. Otroci med osmim in enajstim letom starosti so se preizkusili v vlogi glavnega chefa, pokazali svoj navdih pri ustvarjanju jedi in spoznavali male trike velikega mojstra Uroša Štefelina. Iz izbranih sebi najljubših sestavin so imeli pri kreaciji sendviča za najmlajše glavno besedo torej prav otroci, ki so na koncu ustvarili sendvič VIVA Mali, ki je odslej v redni ponudbi na bencinskih servisih OMV s ponudbo sendvičev VIVA.

Mladi kulinarični mojstri so kot ključno sestavino svojega sendviča izbrali piščančjo salamo v sirovi štručki ob zelenjavnih dodatkih. Da bo na svoj račun ob obisku servisa prišla celotna družina, je chef Štefelin ustvaril še nov sendvič VIVA Krepki in VIVA Vitki. Ključni sestavini sendviča VIVA Krepki sta slana bresaola v kombinaciji kislih šampinjonov in sladkih popečenih bučk, ki jima kontrast prinaša pikantni parmezan. Sendvič VIVA Vitki za njo pa predstavlja lahkotnejši obrok, primeren tudi za vegetarijance, pri katerem ne manjka bogatih okusov in vrhunskih sestavin, saj kurkumino štručko z olivnim namazom dopolnjujeta ključni sestavini v obliki sočnih popečenih melancan in bučk.

Na poti v vse bolj toplih dneh in poletnih avanturah bo na svoj račun z novimi sendviči VIVA tako prišla celotna družina. Vodilo pri pripravi ekskluzivnih sendvičev predstavljajo visoko kakovostne sestavine, ki celotni družini prinesejo zdrav obrok z bogatimi okusi in hranilno vrednostjo. Več o novih sendvičih VIVA Mali, Krepki in Vitki je na voljo tukaj.

Iskalnik motornih olj