Spletne strani OMV
Zapri

Odslej lahko na bencinskih servisih OMV gorivo točimo ugodneje

  • Z unovčenjem točk zvestobe ob nakupu goriva MaxxMotion Diesel ali MaxxMotion 100plus prihranite pri vsakem litru natočenega goriva.

Članom kluba zvestobe OMV vseskozi omogoča takojšnje unovčenje točk za številne izdelke in storitve, ki jih gostje potrebujejo. Tokrat pa z unovčenjem zbranih točk OMV gostom prvič omogoča tudi ugodnejši nakup goriva. Vsaka unovčena točka zvestobe prinaša prihranek 3 centov na liter natočenega goriva. Vsi, ki imajo aktivno kartico Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE, prihranijo pri nakupu premium goriv MaxxMotion.

OMV na svojih bencinskih servisih ponuja gorivi višje kakovosti MaxxMotion 100plus in MaxxMotion Performance Diesel, razviti v razvojnem centru Skupine OMV v sodelovanju z raziskovalnimi inštituti, univerzami in vodilnimi proizvajalci vozil. Nova formula goriv se ponaša s kar 10 % več dodanimi aditivi, kar preprečuje korozijo tako na sistemu za dovajanje goriva kot tudi na vitalnih delih motorja, obenem pa ob redni uporabi ohranja motor čist ter s tem podaljšuje njegovo učinkovitost in življenjsko dobo. Večji inovativni paket dodatkov za zmogljivost vključuje še več molekul za zaščito in čiščenje motorja, ki ga dolgoročno ohranjajo čistega. Poleg tega zagotavljajo več energije za kar največjo moč in pospešek.

Iskalnik motornih olj