Spletne strani OMV
Zapri

OMV širi svojo linijo izdelkov VIVA s kakovostnimi pakiranimi rogljički

  • Pakirani rogljički VIVA so na voljo v treh različnih okusih
  • Rogljički iz naravnega kvašenega testo brez palmovega olja, narejenega z maslom in jajci iz proste reje
  • Novi pakirani rogljički VIVA so odlična priloga kavi za trenutke užitka na poti ali kot prigrizek med obroki

OMV v svojo ponudbo dodaja eno izmed najbolj priljubljenih pekovskih dobrot. Novi pakirani rogljički VIVA so na voljo v treh slastnih okusih: klasičnem, čokoladnem in jagodno-vaniljevem. Pecivo je izdelano v severni Italiji po tradicionalnih italijanskih metodah, s skrbno izbranimi sestavinami in naravnim kvasom.

»Da bi izpolnili pričakovanja naših gostov nenehno izboljšujemo in posodabljamo svojo ponudbo izdelkov VIVA, s poudarkom na vrhunski kakovosti, trajnosti in priročnosti. Sodelujemo samo s proizvajalci, ki lahko izpolnjujejo naše visoke standarde kakovosti,« pravi Vanja Lombar, generalna direktorica OMV Slovenija. 

Pakirane rogljičke VIVA odlikuje poseben proces priprave. Skupaj s certificiranimi jajci iz proste reje se v proizvodnji uporablja tudi maslo, kar pomembno prispeva k okusu in kakovosti rogljička. Poseben, naraven postopek vzhajanja je zelo dolgotrajen in naredi testo za rogljičke še posebej mehko in aromatično. Poleg tega so rogljički v vseh treh okusih popolnoma brez palmovega olja in umetnih barvil.

V nadevu za čokoladni rogljič se uporablja samo čokolada s certifikatom Rainforest Alliance. Ta pečat pomeni, da so bile surovine proizvedene z metodami, ki podpirajo tri stebre trajnosti: socialni, ekonomski in okoljski.

»Želimo biti odgovorni tako pri svojih odločitvah kot tudi pri ravnanju z ljudmi in surovinami. Od kakavovih zrn na drevesu pa vse do končnega izdelka na polnilnici. Želimo pokazati, da imajo naši izdelki pozitiven učinek in našim gostom omogočajo, da opravijo dobro informirano nakupno odločitev brez slabe vesti,« dodaja Lombarjeva.

Rogljički so pakirani v sodobni embalaži blagovne znamke VIVA, ki jo je moč 100 % reciklirati.

Iskalnik motornih olj