Spletne strani OMV
Zapri

OMV čistilo za stekla Caristal med najkakovostnejšimi

7. avgust 2018
 

  • Nemško društvo za tehnični nadzor GTÜ je med najkakovostnejša poletna čistila za stekla uvrtilo tudi OMV-jev Caristal.
  • Visok položaj na lestvici kakovosti čistil za stekla potrjuje kakovost proizvodov blagovnih znamk OMV.
  • OMV-jev Caristal je najboljše čistilo za vetrobranska stekla med izdelki blagovnih znamk naftnih trgovcev.

Nemško društvo za tehnični nadzor GTÜ je letošnje poletje analiziralo kakovost desetih poletnih čistil za stekla in ugotovilo, da je OMV-jev Caristal eno najkakovostnejših in visoko zmogljivih čistil za avtomobilska okna. Caristal je namreč zasedel drugo mesto, prehitelo ga je le čistilo blagovne znamke Sonax, ki v primerjavi s Caristalom spada tudi v višji cenovni razred. OMV Caristal čistilo za vetrobranskega stekla učinkovito odstranjuje umazanijo, prah in žuželke. Nano-tehnologija in posebni dodatki daljši čas preprečujejo nastajanje nove umazanije, integrirani antistatik pa ohranja čistočo avtomobilskega okna. Čistilo Caristal ne vsebuje toksičnega metanola, je primerno za vozila s polikarbonatnimi ploščami in ventilatorskimi žarki ter ni škodljivo za barvo, krom, gumo ali plastiko.

Čistilo Caristal je družbo OMV izmed vseh naftnih družb, ki nudijo lastne blagovne znamke proizvodov – med drugim tudi lastna čistila –, zavihtelo na sam zmagovalni vrh. To priznanje ponovno dokazuje, da so izdelki blagovne znamke OMV kakovostni in usmerjeni k izpolnjevanju zahtev in pričakovanj uporabnikov.

Iskalnik motornih olj