Spletne strani OMV
Zapri

OMV Slovenija bo Anini zvezdici doniral tri tone hrane, svoje lahko prispevajo tudi člani Kluba zvestobe OMV Smile & Drive

27. januar 2016

  • Klub zvestobe OMV Smile & Drive je v prvih dveh letih delovanja v Sloveniji prepričal in pridobil že blizu 300.000 članov.
  • Tudi drugi rojstni dan omenjenega kluba bo OMV Slovenija obeležil z donacijo in Anini zvezdici podaril tri tone hrane za družine v stiski.
  • Klub OMV Smile & Drive zdaj svojim članom omogoča, da zbrane točke zvestobe donirajo v dobrodelne namene. 

OMV Slovenija ob današnjem drugem rojstnem dnevu Kluba zvestobe OMV Smile & Drive nadaljuje s svojimi dobrodelnimi aktivnostmi. Ob omenjenem jubileju bo Anini zvezdici podaril 300 tisoč točk zvestobe – skoraj toliko članov mu je namreč v zadnjih dveh letih izkazalo zaupanje. Ustanoviteljica fundacije Ana Lukner pa bo točke pretvorila v približno tri tone osnovnih živil za socialno ogrožene družine.

Ob tem OMV Slovenija članom Kluba zvestobe OMV Smile & Drive ponuja priložnost, da prispevajo svoj delež za pomoč družinam in otrokom v stiski. Kot posebnost kluba zvestobe zdaj svojim članom omogoča, da do konca februarja zbrane točke zvestobe podarijo tistim, ki živijo v pomanjkanju, in tako doprinesejo k večji količini zbrane hrane. Člani lahko svoje točke donirajo prek spleta ali osebno na bencinskem servisu OMV ter tako prispevajo k številnim hvaležnim nasmehom. Fondacija Anina zvezdica bo marca vse zbrane točke unovčila za hrano ter poskrbela za potrebno logistiko in pripravo paketov.

OMV Slovenija in Anina zvezdica sta v sklopu podobnega sodelovanja pred letom dni s svojo dobrodelnostjo in materialno pomočjo že razveselila številne slovenske družine. Takrat je OMV doniral 240.000 točk zvestobe, ki jih je fundacija unovčila za 2,5 tone osnovnih živil.

Omenjen klub zvestobe je OMV Slovenija ustanovili z namenom, da bi gostom ob vsakem postanku na bencinskih servisih ponudil še več, se jim tako zahvalil za obisk ter jim zagotovili kakovostne in cenovno ugodne rešitve. Članstvo v omenjenem klubu namreč skoraj 300.000 Slovencem prinaša številne ugodnosti ob vsakem obisku na enem izmed 106 bencinskih servisih.

Dodatne informacije:

OMV Slovenija, d. o. o.
OMV je na slovenskem trgu prisoten od leta 1992. Družba s sedežem v Kopru ima trenutno v Sloveniji 106 sodobnih maloprodajnih bencinskih servisov. Bencinski servisi OMV so večfunkcionalna storitvena središča – servisi tako za ljudi kot vozila. Svojim gostom zagotavljajo visokokakovostna goriva, maziva ter najsodobnejše avtopralnice, poleg tega pa jim 33 bencinskih servisov s ponudbo VIVA ponuja prigrizke, osvežilne pijače in široko paleto dodatnih storitev. OMV Slovenija neposredno zaposluje 72 ljudi, preko svoje mreže bencinskih servisov pa je družba ustvarila okoli 700 novih delovnih mest.

Iskalnik motornih olj