Spletne strani OMV
Zapri

OMV Slovenija je prejemnik Platinaste odličnosti za leto 2020

Družba OMV Slovenija je letos že tretjič zapored prejela zlato bonitetno oceno AAA in se tako uvrstila med najbolj poslovno uspešne slovenske družbe, prejemnice platinaste bonitetne odličnosti AAA.

Družba Bisnode je po analizah za leto 2020 podjetje OMV Slovenija uvrstila med 1,5% najboljših poslovnih subjektov v Sloveniji. To ga uvršča v najprestižnejšo skupino podjetij s platinasto bonitetno odličnostjo AAA, saj so zadnja tri leta zapored spadali v skupino zlate bonitetne odličnosti AAA.

Priznanje platinaste bonitetne odličnosti AAA si je podjetje OMV Slovenija prislužilo z doseganjem najvišjih standardov na področju storitvene dejavnosti ter z odgovornim, doslednim in strokovnim delom na vseh področjih.

Podjetja, ki se ponašajo s platinasto bonitetno odličnostjo AAA, predstavljajo najbolj zanesljivega, kredibilnega in zaupanja vrednega poslovnega partnerja, z nizkim poslovnim tveganjem. Certifikat Bisnode, ki se podeljuje na evropski ravni, predstavlja garancijo za korektnega in odgovornega poslovnega partnerja.

Iskalnik motornih olj