Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Skupina OMV www.omv.com Avstrija www.omv.at Bolgarija www.omv.bg Češka www.omv.cz Nemčija www.omv.de Madžarska www.omv.hu Norveška www.omv.no Nova Zelandija www.omv.nz Romunija www.omv.ro Srbija www.omv.co.rs Rusija www.omv.ru Slovaška www.omv.sk Tunizija www.omv.tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Spletne strani Borealis
Skupina Borealis www.borealisgroup.com
Zapri

OMV Slovenija ob 8. marcu razveselil 23 tisoč žensk

Koper, 8. 3. 2016

OMV Slovenija je tudi v letošnjem letu nadaljeval z večletno tradicijo in ob 8. marcu vse pripadnice nežnejšega spola, ki so obiskale enega izmed njihovih bencinskih servisov po Sloveniji, razveselil s sladko čokolado. 

Skupno so obdarili kar 23 tisoč žensk in se jim tako zahvalili za njihovo srčnost in skrbnost, ki ustvarjata lepši svet.

Akcija ob dnevu žena sicer poteka že osemnajsto leto in bodo z njo nadaljevali tudi v prihodnje.

Dodatne informacije:

OMV Slovenija, d. o. o.
OMV je na slovenskem trgu prisoten od leta 1992. Družba s sedežem v Kopru ima trenutno v Sloveniji 106 sodobnih maloprodajnih bencinskih servisov. Bencinski servisi OMV so večfunkcionalna storitvena središča – servisi tako za ljudi kot vozila. Svojim gostom zagotavljajo visokokakovostna goriva, maziva ter najsodobnejše avtopralnice, poleg tega pa jim 35 bencinskih servisov s ponudbo VIVA ponuja prigrizke, osvežilne pijače in široko paleto dodatnih storitev. OMV Slovenija neposredno zaposluje 72 ljudi, preko svoje mreže bencinskih servisov pa je družba ustvarila okoli 700 novih delovnih mest.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj