Spletne strani OMV
Zapri

OMV Slovenija prejemnik Certifikata finančne zanesljivosti

Družba OMV Slovenija je bila na podlagi analize finančnih rezultatov prepoznana kot nadpovprečno uspešna, kar jo uvršča v elitno skupino finančno najzanesljivejših gospodarskih subjektov v Sloveniji. OMV Slovenija tako sodi med 5,99 % najboljših podjetij, ki so finančno stabilna, zanesljiva ter imajo izrazito nadpovprečen finančni položaj in poslovanje.

S prejemom mednarodno priznane listine, ki jo izdaja Prva bonitetna agencija, obstaja zanemarljiva ali praktično nična stopnja verjetnosti, da bi v obdobju nekaj let prišlo do nastopa kakršnihkoli znakov slabitve plačilnih sposobnosti ali finančnega položaja. S tem lahko tudi v nadaljnje našim obstoječim in bodočim poslovnim partnerjem zagotovimo, da je OMV Slovenija trden in zanesljiv partner.

Certifikat finančne zanesljivosti ob bok ostalim
Certifikat finančne zanesljivosti je že četrta referenca, s katero se ponaša naše podjetje. Pred časom smo namreč že prejeli Certifikat bonitetne odličnost razreda AAA za leto 2016. Zaradi visokokakovostnih izdelkov in storitev, ki jih ponujamo na svojih bencinskih servisih po vsej Sloveniji ter zaradi ustreznega pristopa do gostov smo pridobili tudi mednarodno priznanje Superbrands. Za obdobje 2016/2017 pa smo za vrhunsko kakovost v poslovanju bencinskih servisov v Sloveniji pridobili tudi prestižno mednarodno nagrado QuDal.

Iskalnik motornih olj