Spletne strani OMV
Zapri

OMV Slovenija že devetnajsto leto razveseljuje ženske tudi ob 8. marcu

Koper, 8. marec 2017 

OMV Slovenija 8. marca s posebno pozornostjo že devetnajsto leto razveseljuje predstavnice nežnejšega spola.

Na Dan žena namreč vsako žensko, ki obišče enega izmed njihovih bencinskih servisov po Sloveniji, osrečijo z darilcem, s katerim se želijo ženskam zahvaliti za njihovo ljubeznivost in predanost. Letos večletno tradicijo ohranjajo s podarjanjem okusa polne temne čokolade.

Lani je OMV Slovenija na Dan žena razveselil skoraj 25 tisoč svojih gostij, s tradicijo pa bodo nadaljevali tudi v prihodnjih letih.

***

OMV Slovenija, d. o. o.

OMV že od leta 1994 ponuja svojim gostom več kot le gorivo. Trgovinske in gastronomske storitve, kot tudi ponudba drugih storitev na OMV bencinskih servisih se nenehno razširja v skladu z željami in zahtevami gostov. Blagovna znamka VIVA je izoblikovala novo kulturo bencinskega servisa, katero odlikuje prvovrstno vzdušje, paleta visokokakovostnih izdelkov in storitveno usmerjeno osebje, ki gostom ponuja prijeten oddih od napornega vsakdana. Poleg sveže pripravljenih prigrizkov in napitkov bencinski servisi OMV z VIVA ponudbo ponujajo številne prodajne in darilne artikle, na izbranih servisih so na voljo tudi paketne storitve, storitve plačevanja položnic itd. OMV ima več kot 900 bencinskih servisov s ponudbo VIVA v devetih evropskih državah. V Sloveniji je trenutno 36 tovrstnih servisov.

Iskalnik motornih olj