Spletne strani OMV
Zapri

OMV VIVA Café poživi vaš vsakdan

img_PR_viva_image

  • Postanek v VIVA Café postaja najlepši del poti.
  • Kavni napitki VIVA Café, sendviči VIVA, pekovsko pecivo in domače vzdušje vedno napolnijo s pravo energijo.
  • V Sloveniji je trenutno na voljo 42 bencinskih servisov OMV VIVA Café.

Vrhunska kava VIVA Café FAIRTRADE, pripravljena s pravim mlekom po značilnem italijanskem postopku izpod rok izkušenih barist, vas na bencinskih servisih OMV vedno znova napolni z energijo. Skodelica izvrstnega napitka in občutek domačnosti ob prijazni besedi zaposlenih še posebej prija, ko želite kratek čas oddiha zapolniti s kakovostnimi obrokom in osvežitvijo. Lokalno pridelane sestavine, sveži namazi in pristni domači okusi odlikujejo sendviče VIVA, ki vas čakajo na bencinskih servisih VIVA Café po vsej Sloveniji. Izbrani sendviči so izdelani v sodelovanju s priznanim kuharskim mojstrom Urošom Štefelinom, posebna receptura pa vas bo prepričala s svojo svežino ter inovativnostjo. S številnimi dobrotami, med njimi tudi sveže pečenim kruhom, poskrbijo da brez najljubšega obroka ne ostanete niti ob nedeljah in praznikih ter seveda, ko ste na poti.

V prihajajočih toplejših dneh boste lahko uživali tudi v raznovrstnih osvežilnih napitkih, sveže iztisnjenih sokovih ter sadnih mešanicah z manj sladkorja in večjo vsebnostjo sadja. Za tiste, ki želite postanek obeležiti s slajšim prigrizkom, pa je vedno na voljo tudi izvrstno sveže pečeno pekovsko pecivo.

Prepustite se torej nežno praženi in sveže zmleti italijanski kavi, izjemnim sendvičem VIVA in okusnemu pekovskemu pecivu, kadarkoli si tega zaželite. Na kratki ali dolgi poti si vzemite trenutek zase in poskrbite, da boste napolnjeni z energijo dan nadaljevali še bolj uspešno. VIVA Café vas čaka na 42 bencinskih servisih OMV po Sloveniji. Zdrav oddih, ki zagotovi pravo energijo za nadaljevanje dneva, je vedno dobra izbira!

Iskalnik motornih olj