Spletne strani OMV
Zapri

Peter Požrl imenovan za generalnega direktorja OMV Slovenija

  • Peter Pozrl, generalni direktor OMV Slovenija
    Peter Požrl, ki v OMV Slovenija deluje že 23 let, prevzema vodenje družbe.
  • Po več kot 11 letih se 2. januarja 2022 z mesta generalne direktorice OMV Slovenija poslavlja Vanja Lombar.

Družba in blagovna znamka OMV sta v času vodenja Vanje Lombar utrdili in nadgradili svoj položaj v Sloveniji, se aktivno povezovali z okoljem in družbo ter delovali kot gonilna sila razvoja slovenskega trga pogonskih goriv. OMV Slovenija je pod njenim vodstvom veljala za finančno stabilno, razvojno usmerjeno, kredibilno in zaupanja vredno podjetje ter poslovnega partnerja. Danes se tako ponaša z mrežo 119 sodobnih bencinskih servisov, ki poleg visoko kakovostnih goriv ponujajo številne dodatne storitve in izdelke, s čimer kot naftno podjetje dosegajo najvišje mednarodne standarde kakovosti.

Vanja Lombar, ki je poleg vloge generalne direktorice vodila tudi maloprodajni oddelek, se je odločila z dnem 2. januar 2022, po več kot 11 letih, uradno zapustiti družbo OMV Slovenija.

“V OMV Slovenija sem imela ves čas priložnost sodelovati z izjemnimi sodelavci in širšo mednarodno ekipo v Skupini OMV, s katero smo si delili isto vizijo in vrednote. V tem času si je OMV v Sloveniji ustvaril dober ugled in si prislužil zaupanje najrazličnejših deležnikov. Ob zaključku svojega mandata generalne direktorice se vsem sodelavcem in poslovnim partnerjem iskreno zahvaljujem za podporo, predanost, za sodelovanje v zahtevnih trenutkih in izkušnje, ki smo si jih delili skozi leta,« je povedala Vanja Lombar.

Peter Požrl bo Vanjo Lombar na mestu generalnega direktorja OMV Slovenija nasledil 3. januarja 2022. Za njim je 23 let izkušenj na področju vodenja mednarodnih prodajnih ekip in ekip za razvoj poslovanja ter drugih projektov.

“OMV Slovenija je moj delodajalec že več kot dve desetletji in vedno sem do tega podjetja čutil izjemno mero navezanosti. Biti imenovan na tako pomemben položaj je velika čast in obenem tudi ogromna odgovornost. Na osebni ravni pa mi to ponuja priložnost za nadaljnji razvoj in učenje od celotne slovenske ekipe, ki je opravila izjemno delo pri razvoju stabilnega poslovanja ter pri tem sledila najvišjim standardom v industriji in v zahtevnem poslovnem okolju dosegla odlične rezultate. Veselim se tesnega sodelovanja z vsakim od sodelavcev v Kopru in po vsej Sloveniji,« pravi Peter Požrl.

 

Iskalnik motornih olj