Domov Kontakt
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Spletne strani OMV
Skupina OMV www.omv.com Avstrija www.omv.at Bolgarija www.omv.bg Češka www.omv.cz Nemčija www.omv.de Madžarska www.omv.hu Norveška www.omv.no Nova Zelandija www.omv.nz Romunija www.omv.ro Srbija www.omv.co.rs Rusija www.omv.ru Slovaška www.omv.sk Tunizija www.omv.tn Turčiji www.omv.com.tr United Arab Emirates www.omv.ae
Spletne strani OMV Gas
OMV Gas www.omv-gas.com Avstrija www.omv-gas.at Nemčija www.omv-gas.de Madžarska www.omv-gas.hu Nizozemska www.omv-gas.nl
Spletne strani Borealis
Skupina Borealis www.borealisgroup.com
Zapri

Ponosni prejemniki Polnega certifikata Družini prijazno podjetje

V letošnjem letu smo v OMV Slovenija kot družbeno odgovornem podjetju dosegli nov mejnik. Z uresničevanjem zaveze usklajevanja poklicnega in zasebnega življenja smo pridobili prestižno priznanje v obliki polnega certifikata Družini prijazno podjetje!

Organizacijska kultura Skupine OMV in posledično tudi družbe OMV Slovenija temelji na odgovornosti do otrok, starejših, družine in kot najpomembnejše, do vseh zaposlenih. Prejetje polnega certifikata pomeni tudi, da smo kot podjetje v zadnjih štirih letih od prejema osnovnega certifikata dosegli vse zadane cilje in svoje družini prijazno delovanje in odnos še dodatno izboljšali.

Tudi v prihodnje ostajamo zavezani k čim bolj družbeno odgovornemu ravnanju in še naprej nadgrajujemo našo družbeno odgovorno usmeritev ter tako postanemo še boljši in uspešnejši pri doseganju ciljev. Pri tem želimo še naprej tvorno sodelovati tudi z zaposlenimi in prisluhniti njihovim idejam ter željam.

Iskalnik bencinskih servisov

Iskalnik motornih olj